Şimdi Ara

YETER LAN BU DERSLER NE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olm bu ne biyoistatistik bilmem ne saat 5e kadar lise gibi bugün çok sıkıcı çok kötü biyokimya fizyoloji iyi de bu biyoistatistik dersi filan felaket sıkıcı haftanın 4 günü gitmek bile işkence gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biyokimyanin neyi iyi ya, zaten biyokimyayi sevdiysen yaparsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam amnio asit 3 boyutlu yapisi Filanvar bence iyi ama biyoistatistik o kadar kotu ki

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    Ben 15 tatilde dondurucam sarmadı, sırf ortam ve insan yüzü görmek icin gidiyorum derslere

• Gençler iyi bakın
    T*p seçenlerin son durumu

Dalgalanır
    CENG bayrağı

YETER LAN BU DERSLER NE

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

hocam ezberleyin geçsinler fazla bir şey istemiyor tıp dersleri kolayYETER LAN BU DERSLER NE 

• Hangi bölüme geçecen hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kadar Troll Yeter
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
    Proteinlerin databanklarda 3d yapısı var bu arada

• tıbbi biyoloji diye lanet bi ders var allah onu bildigi gibi yapsın

Yok hocam burada herkese soruyorum, nasil ? İstediğin gibi mi vs. diye ama herkes memnun. Su an bölüm değişikliği isteyen bi ben varım yani öyle diyim. Tıp yazanlar gayet memnun gençlerin gözü korkutmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 13 Ekim 2022; 13:36:23 >
  • Seneye İstanbul’da buluşmak dileğiyle diyeyim ben de… Ankara benlik değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tıp yazanların hazin sonu. Hala tmye geçmeyen kaldı mı

• Feng'e geç

F(ood) engineering

• YETER LAN BU DERSLER NE 

• Hangi okuldu senin.Git kafa dağıt gez dolaş taşra ise.Tıpta dersler kolay sadece ezber.

Tıp intern dönemi başlar.Ha o zaman uygun musun değil misin tam olarak görürsün ama biraz geç olur.

• M3lank0lik kullanıcısına yanıt
    Dersler kolay mi

• Hangi bölüme geçecen hocam

• Bir tek bizim fakülte mi böyle acayip yoğun değil ya YETER LAN BU DERSLER NE  çoğu gün 1-2 gibi bitiyor işim

• Kolaydan kastım şu ben gördüm ezber.Ezberiniz kötü ise zor gelebilir.Latince tıp terimleri filan var biliyorum kaslar kemik anatomik yapılar vs.Ama bir imamhatipli çok kolay geçer.Bundan kastim ezbere dayalı olması.Ha çoğunluklu ve devamlı ezber kişiye zor geliyorsa bilemeyeceğim.Çünkü vakit alır.

Birde şimdi yoğun bir sınav dönemini atlattıktan sonra pek ala kafa dağıtmak isteyeceksiniz.Ondan zor gelebilir.Malum üniversite aslında kaynaşma zamanı hoş geçirme filan ama.Buraların durumuda bu işte.Bu ezberlediğiniz şeyler birşeyinize yaramayacak.Fakat TUS'a çalışırken onlara tekrardan bakmak durumunda kalacağınızdan önemlide olabilir.

Ezber olgusu kişiden kişiye değişebilir.O noktada zor gelebilir.Bir diğer noktada şu ezber olsada eminim çoğu şey ilginizi çekmeyebilir.Başınızdaki akademisyenlerin anlatım dili size bayağı gelebilir.Bu iyice durumu sıkıcılaştırabilir.Okuduğunuz kurum nerede ise kafa dağıtabileceğiniz konumda değildir.

İnsan sevmiyorsa sıkıcı ve zul gelebilir.Ben teknik manada kolay diyorum.Misal mühendislik dersleri daha zordur.Çünkü değişkendir içerikler yollar kurallar yöntemler.Halbuki tıpta son 50 yıldır herşey aynıdır.Ama eğitim dili biraz kaba olduğundan ve kişide sevdiğinden değilde orayı tuttuğu veya iş garantisi yönü ile seçtiğinden zor gelebilir insana.

Tıp intern dönemi ile başlıyor normalde.

• sen 4 sene sayisal oku islemlerle ugras ardindan universitede dilci gibi otur ezber yap

egitim sistemi cop

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.