Şimdi Ara

DERS ÇALIŞMA İSTEĞİM KALMADI BU SAATTEN SONRA NE OLUR YARDIM!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
6.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu aralar gerçekten ders çalışma isteğim kalmadı.
    Evde günlerim ne yazık ki boş geçiyor kendimi bilgisayarda, televizyonda gereksiz ne varsa orada buluyorum.
    En ufak şey bile ders çalışmamı engellemeye yetiyor.
    Günün sonunda yatarken vicdan azabı çekiyorum niye bugün de ders çalışmadım diye :(

YGSde son 1 ay çok kasmıştım sürekli deneme çözüyordum yaklaşık 50 civarı deneme çözerek girmiştim sınava..
    Denemeler çerez gibi geliyordu açıkçası yararını da çok gördüm. Hem soru tipi açısından hem süre kontrolü açısından.
    Ve 410 puan geldi sıralamam 28 bin YGS-1.

Fakat durum şimdi çok farklı bi boyutta...
    YGSden sonra bi gazla 2-3 hafta LYS kastım konuları bitirmek için. 3 hafta sonra hevesim kaçtı sıkıntı bastı bıkkınlık geldi kendimi saldım.
    Konuları bitirdim (biyoloji hariç MF-4üm diye hiç bakmadım) fakat çoğu tam değiller oturmadı yani konular.
    LYS denemesi çözeyim diyorum fakat zar zor oluyor çözemeyince soruları da hevesim kaçıyor.

Hedefim YGSden hemen sonra Yıldız Teknik Bilgisayar Müh. idi ham 420 puan lazım (benim puan 410) fakat şimdi İstanbul Üniye bile razıyım ham 390 lazım.
    Denemelerimde 370-380 puan civarı geliyor şimdilik. Matematiğim 40 civarı geliyor. Fizik, kimya ve geometri 18-20 arası biyoloji de 10-15 arası net geliyor.

Sizce bu saatten sonra ne kadar yükseltebilirim olur mu olmaz mı görüşleriniz düşünceleriniz önerileriniz varsa paylaşırsanız beni çok mutlu edersiniz.
    Teşekkürler...

• Dostum ben de seninle aynı durumdayım ygs ye 1 ay kala deli gibi deneme çözüyodum bana da 408 geldi ygs1 sıralama 30 bin ve ben de seninin gibi son günlerde hiç çalışamıyorum ve şurda 20 gün kadar bi süre kaldı ve denemelerim matematik 40+ geometri 25+ fizik 22+ kimya (organik yok) 17-19 arası biyoloji (sistemler yok) 20+ geliyor. ben de senin gibi her gece vicdan azabıyla yatıp kalkıyorum ama hiç bişey bitmiş değil bu aralar biraz umutsuzluğa kapılmış olsam da artık her gün elimden geleni yapacağım en azından olmazsa bile çalıştım derim sen de elinden geleni yapmaya bak umarım istediğin sonuçları alırsın bilgisayar ve televizyonla ilişkini de kesin olarak kes iyi çalışmalar :)

bu arada mf4 için öncelik sırası mat>fizik>geo>kimya>biyoloji öncelikle matematik fizik ve geometriyi halletmen çok daha faydalı olacaktır bu kısıtlı zamanda
  • son 2 gündür fena yatışlardayım.. artık kusacak gibiyim, doydum çalışmaya sanki.. isyan edip çalışmıyorum.. bende tam bunun için konu açacaktım ki senin konunu gördüm..
  • Aynı benim durumum aslında ama bende sağlam bir ebeveyn korkusu var, babam evdeyken elimden geldiğince 150-200 artık ne tutarsa soru çözmeye çalışıyorum o evden çıktığı anda yatışlardayım. Her eve lazım sanırım kendisi
  • Ne yap et çalış olum son 2 hafta lan dananın kuyruğu kopacak yakında.git ve o masaya otur ders çalış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunca emeğin 2 hafta ders calısmadın diye boşa gidecek. kalk ve çalış
  • Oturarak Paslanmaktansa ,Çalışarak yıpranmak iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen ben de o durumdayım ygs'den sonra bir hafta tatil yapiyim dedim ama beklediğimden uzun sürdü birkaç haftadır az çok çalışmaya başladım o zamana kadar hiç ders çalışmadım ama dershaneye düzenli olarak gittim konuları gördüm ama tekrar yapmadım Ne zaman ders çalışmaya kalksam canım istemiyor kendimi dediğin gibi tv, pc karşısında falan buluyorum ya da yatıp uyuyorum Ama sınava şurda 20 günden az kaldı zaten okula da gitmiyoruz artık hepimiz toparlanalım ve ygs emeklerimiz ve bütün bir yılımız boşuna gitmesin
    Herkese sınav maratonunda başarılar dilerim arkadaşlar :)

• ya ygs oncesı kutauphaneye kapatmıstım resmen kendımı sabah 8 aksam 5 kutuphanedeydım.. cozmedıgm deneme kalmamıstı.. ygs 5 400 ıle 31 k oldm.hedefım marmara hukuk ıo.. su an degıl deneme cozmk hâla konu calısyrm.sınır strestten olmek uzereyım:(
  • benimde matematiğim batık bırakmak üzreyim 35 doğru yanlış doğruyu götürünce 30 net kalıyor zaten 42+ lazım geometride bu aralar hiç soru çözemiyorum fkb zaten kötü ygs 20 bin sizce son 20 günde sıradışı analizin çözümlü matematik soru bankasını alıp bitireyim mi ayrıca geo metriden tavsiye verebilecek olursa da çok sevinrim
  • aynı durum bendede var. ygsde istedeğim puan aldım ondan sonra 1 hafta kadar dinlendim lysye çalışmaya başladım sonra. sınava son 1 ay kala birkaç deneme çözdüm ve pek bir şey yapamadığım gördüm o gün bugündür çalışıyorum. havalar sıcak zorluyor tabi ama karşılığını alıyorum her denememde birkaç netim yükseliyor. dershanede coğrafya hocam bize mayıs aynın başında şunu demişti 'sınav mayıs ayında kazanılır' doğru demiş :D
  • ayni sorundan ben de muzdaribim. sizin en azindan 3 4 farkli dersiniz var zorlanmakta,sikilmakta haklisiniz. benim 1tek dersim olmasna ragmen son 1haftada gunde 1.5 2 saatin ustune cikamadim. bundan 3 4 hafta once gunde 8 9 a ciktigimi hatirliyorum. hedefim cok buyuk benim lysde. ne yapacagimi bilmiyorum. Allah yardim etsin cumlemize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışma boşver deneme çöz yeter
  • Valla arkadaşlar şu son 20 gün deneme üzerinden gitmeye karar verdim. Ne kadar soru tipi görürsem kardır. Çözemediklerimi kitaptan açar bakarım ya da hocalara sorarım böyle böyle her dersten 25 deneme çözerek gireceğim lysyse..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.