Şimdi Ara

lise 2'de bu kadar çalışmaya gerek var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok çalıştığımı söyleyemem arada tekrar yapıyorum soru çözüyorum falan işte ara tatilde bir de atabildiğim kadar 9.sınıf konusu atacağım.

bir arkadaşım, o farklı bir okulda neredeyse her hafta en az 1 denemesi oluyor, bazen 2 3 denemeye giriyior, 7 24 çalışıyor falan sizce bu kadar çalışmaya gerek var mı lise 2'de?

ekleme:

bir de her denemede bu sınavları tama yakın yapan yaratıklar var. 40 50 k civarı isteyen birinin bu kadar çalışmasına gerek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortana12 -- 4 Kasım 2021; 23:36:13 >

• sımdı nasıl bılmıyorum da bızım donemımızde 10.sınıf denınce geometrı gelırdı akla analtık,cember,katı cısım,dortgenler bızde hepsı bırlıkteydı ama onun dısında cok rahat bı sınıftı hatta takdır almıstım ıkıncı donem cok da kasmaya gerek yok 10da 9 cok onemlı ama

• evet hocam bizde dörtgenler çokgenler bir de uzay geosu -analitik sanırım- falan var ama çok ağır değil

• up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam yanlış yönlendirmek istemem ama 10. sınıf arkadaşlarımla en öğrencileikten uzak olduğumuz yıldı. Devamsızlık 30u aştı. Okula nadiren uğrar olduk. Sonuçta 11de çalışmaya başladı bu arkadaş grubundan çoğunluk. 140. 400. arkadaş çıktı bu gruptan. 5k civarı fazlasıyla vardı. Ben 12 de pandemide çalışmaya başladım 22k geldi mezunda da 1.9k'ya çektim. Geri dönsem yine aynı şeyleri yaparım. Ama dediğim gibi insandan insana değişir bu. Siz kendinize göre karar verin.

• zamanında ilk 1000de olan biri olarak en büyük pişmanlığım...Asla yapmayın böyle bir hata.Keşke o yıllara dönebilsem

• var boyle tipler erkenden yarinin isini yapmaya kalkan ama cogunuza agir sinav senesi ogrencisinin cozmesi gereken denemler yaramayacak maalesef erkenden bunalmaniza sebep olur aksine hersey zamaninda guzel bence.
    benim komsumda bunlardan biriydi o 10. Sinifti ben 11. Siniftim. ozdebir ne demek nasil bir sinav bilmiyorken bana ozdebir netimi soruyordu, suan o 12 ben mezunum.

şahsen benim okulum boyle yks hazirlik degilde performans odevi ve yazili islerinin civkini cikarmis bir okuldu ayni yogunlugu teste yksye ayirsa yksde birincimiz 25k yapmazdi daha iyi yapardi ya da okul birincisi 295k ile okul birinciligi kontenjanindan vasat bir muhendislik kazanmazdi cok daha iyi yapardi/hak eden biri okul birincisi olurdu yani potansiyeli daha yuksek bir okuldu ogrencileriyle vs. maalesef ogrencilerin tum enerjisi hocalarin sacma egosuna 4 yil boyunca kurban gitti.
    Belki bizim liseyle ayni puandan almis ayni kalitede ogrencileri olan bir okul o enerjiyi son yila saklayan/son yila sinava hazirliga yatirim yaparak 4 yil calisan ogrencileri bizimkilerden katbekat basarili oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Günlük kısa tekrarını yap, varsa ödevini yap
    Yazılıdan yazılıya inekle

Benim gibi 9k sıralama yap

• ya beyler okul faktörün ve temeline göre değişir.

kötü okul + 12'ye hiç çalışmama kombinasyonu son sene en en iyi 50k getirir.
    kötü okuldan kastım yüzde 25'den kötü okullar.

ben böyleydim, çok kötü bir temelim var yüzde 25e bile zor girdim. 100k yaptım bu bk sıralamayla benim okulumda sadece beni 2 kişi geçti

• Ek: hocalarim ben oyle kabatasta falan okumuyorum.
    Normal bi okul iste.
    Iyi yerlere girenler var, ortalama yerlere girenler de var.

• Ah 10.sınıf
    Diğer seneler de güzeldi de 10.sınıf neredeyse her açıdan güzeldi

Derslerine bak bir de çok istersen istediğin branştan sb al arada çözersin yeter (geo mat önerim) (10.sınıf kitapları da olabilir)
    Denemeye bence gerek yok

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    o kadar da degil hocam ana derslerden 1 2ser bitiririm diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortana12 -- 5 Kasım 2021; 9:26:43 >
  • Cortana12 kullanıcısına yanıt

Sana kalmış  

Başarılar

• anladım hocaalrım o zaman ben bu sene 10.sınıf konularını sindireyim, üstüne de 9'un konularını atayım sb çözeyim yeter sanırım

• Ah 10. sınıf... Ömrü hayatımda geçirdiğim en güzel zaman dilimiydi. Hüzünlendim şimdi. Keşke o zamana tekrar geri dönebilsem.

• 10. sınıfta değil kitap ağzı açmak yazılılara bile çalışmıyordum, tyt türkçede edebiyat çıkmadığından 11e geçerken haberim oldu öyle diyeyim yani. şu an toparladim baya, 80-90 civari netim var.

temeline göre vs değişir bu durum, yine de çok kasmaya gerek yok bence. temelin iyi olsun olmasın sadece mat çalışsan yeter bence. hatta direkt tyt-ayt şeklinde çalışırsan ileride baya rahat edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D03CFFA37 -- 5 Kasım 2021; 11:56:26 >
  • nası en güzel hocam ya bence bu çok buyuk bi yalan ben bi an önce lise bitsin istiyorum dersler sınavlar faaln boş öğrencilik hayatı

• sadece yazılılara çalışıp günlük tekrar falan yapsan yeter. o arkadaşın yaptığı çok gereksiz.

• Nasil yani hocam şimdi tyt ayt mi bakayim

• lise 2 genelde hayatın kaydıgı yıldır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.