Abi hep 60-75 arasında her hafta deneme oluyorum ama hiç bariz bir yükselme görmedim niye böyle oluyor anlamıyorum yemin ederim 6 sayısından nefret eder hale geldim 60 net ile 69 arasında hicbir fark yok 70 üstü geldiği de oluyor ama genel olarak aylardır netim değişmiyor. Dershane denemeleri oluyorum aslında belki de ondandır diye düşünüyorum ama bilemedim. Ayt de calısmak istiyorum ama tyt böyle olunca tyt çalışmak istiyor hep bir tarafım. Nasıl halledeceğim bunu |
tyt net yükselmiyor aklımı kaybediyorum
-
-
kanka olmuyosa zorlama aytye asıl. benim de tytm 90-95 in üstüne cıkamıyor bi türlü bıraktım salmayı. ayt kasıp arada deneme tyt at yeter
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
olması lazım ama yükselmesi lazım. 80 üstünü görmem lazım. Ayt calısıcam bi tarafım hep tyt de kalıyor kafayı yiyorum
-
ayt calis tyt netlerine kafa takma 1 aya gorursun sahsen benim oyle olmustu ama 70 yapiyorsan konu eksigin vardir deneme analizi yapip yanlislarina takilmiyorsundur ya da dedigim gibi psikolojiktir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Analiz yapmıyorsundur ya dilbilgin eksik ya matematik yada fen
Konu eksiğim var zaten biyolojide Hücre Canlı Sınıflandırması Fizikte Optiğin Yarısı ve Dalgalar ve Elektrik yok. Elektrik ve dalgaları dershanede işlicez fakat diğerlerine benim bakmam lazım. Ayt çalışırken aralarda ufak vakitlerde de tyt bakmayı düşünüyorum. Ne yapmamı önerirsin
-
Dilbilgim evet eksik ama ortalama tr den 28-28 net yapıyorum. Matematik branş denemelerinde 20-25 arası geliyor ama dünki dershane denemesinde 15 geldi ki öyle aşırı zor da değildi
-
hocam aynı durumdayız. sizin hedefiniz kaç k bilmiyorum ama tyt o kadar da sıkıntı edilecek bir sınav değil 70 yapsam kafi benim için ful ayt ye ver kendini.
-
gunde kac saat calistigini bilmiyorum fakat 8 saat calisiyorsan 2 si tyt olsun 6 si ayt yani calismanin 1/3 ü falan olsun bu oran
ben de boyle dusunuyorum tyt calismak cok da onemli degil ha calistim orasi ayri konu fakat ayt daha onemli kesinlikle hele ki 4.5 ay kalmisken
TYT netleri sonlara doğru fırlama yapabilir.
-
Evet bende böyle yapmaya başlayacağım tyt eksikleri günde 2 saat vererek bitirmeye çalışacağım kalan vakti full AYT'ye vereceğim. Umarım sonuç çıkar
-
Tyt uğraşmaya devam edersen mezuna kalacaksın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkçeye kaç dakika harcıyorsun?
-
Ayt kas sadece bol dua edersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortalama 35-40
zorsa 45
-
Sanırım türkçeden maks 30 dakikada çıkmak gerek, türkçeden dakika ayırınca mat netleri çok iyi yükseliyor. Ama süre arttıcam diye benim gibi türkçeyi düşürmeyin cogohpfjg
valla 30 dk yapabilen yapsın hocam ben yapamam. 35 dk bile gayet iyi bence. Benim sorun fen ve Matta. Mat branş çözerken 20-25 gelirken dershane denemesinde 15-20 kere düşüyor. Fende de konu eksiğim biraz var onları ara ara çalışarak bitireceğim
-
Ben de yapmıyorum şuanda ama çalışacağım hızlandırmak için. Matta daha çok süreye ihtiyaç oluyor, bir şey göremezsen soru dakikalarını yiyebilir bunun bi garantisi yok.
1 ayt sorusu puan olarak yaklaşık 2,5 tyt sorusuna denk geliyor hocam, tytde netlerinize takılmayıp ayt çalışmanızı öneriyorum tyt netleriniz konuları bitirdikçe yükselecektir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi matematik anlatan youtube kanalları
- kunduz mu doping hafıza mı
- bilkent kapsamlı burs
- 7 ayda yks
- kimyasal türler arası etkileşimler kaynama noktası sıralaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X