Şimdi Ara

Tyt matematikte 20 netteyim bunu nasıl arttırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ben tyt matematikte sınavda ve denemelerde hep 20 net yapıyorum (3-4 net geometri) ve arttırmak istiyorum. 15 soruya hiç bakamıyorum denemede ve sınavda. 345,bs,3d ve barışın ösym tarzı soruları ve özgün sorularını pdften kestim onları çıkarıp süreli çözmeyi planlıyorum. (Daha öncesinden rm kitabını ve orijinal çözmüştüm) Sizin bu konu hakkında ve ayrıyeten tavsiye ile fikirlerinizi almak isterim

• 3d vdd ve yanında bir soru bankası daha bitir. Geo çalışmalarına da başla. Eyüpbden izle ve 1 2 kitaptan zamanla temizle. Ben de geçen yaza başladığımda 20-25 civarı yapıyordum devamlı. Tyt fen çalışmalarının yanına bunları + apotemi problemleri koyunca sene başında mat netim 30-35 aralığına gelmişti
  • fizisyen kullanıcısına yanıt

30 35 net mi sene başında bir de vay be.. konuları biliyorum aslında yine de vdd başlayayım mı bir de eyüp b kampı da olacak o zaman. Yanına da barış mı koyayım sb olarak

• c4gl4r kullanıcısına yanıt
    Ben barış çözmedim ama zordur sanırsam. 20 net falan yapıyorsan çok kasıntı bir kaynak çözme bence. 3d/bilgi sarmal/345 falan olabilir. Geo kitabı olarak da bireyb, 345, orijinal öneririm.

Peki hocam 20 netteyken eyüp b kampına başlayıp vdd mi ilerleyeyim. Konuları biliyorum aslında. Katkı sağlar mı yoksa direkt eyüp b gelişiyorum+soru bankası mı gideyim

Hocam ben de 11. Sınıftayken konuları bir kez görmüş olmak için sene içinde 345 soru bankasını bitirmiştim ama sonradan yaz tatilinde konuları 0dan aldım. Vdd anlatımlarından konuyu izleyip sonradan soru bankası çözdüm. Bence çok düşünmeye gerek yok, 40 soruda 20 net yapıyorsan konuları görmüş olsan da eksikliğin vardır.

Eyvallah çok sağ olun yanıtlarınız için

• Tyt mat neti zor artan refleks anternman gerektiren bir şey.Onun yerine şiddetli tavsiyem ayt mat yüklenmenizdir klişeler genelde doğrudur aytnin önemi çok söylendiği için kulak ardı ediliyor ama çok önemli .Tyt mat neti zaman içinde artacaktır ilk 10 soru ve son 10 geometri sorusunu fullemeye çalışın orta 20 problemle karışık soruları yavaş yavaş halledin.
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

Derece istiyorum evet o yüzden ayt mat bence de çok önemli ona başlarım bu yaz. Peki 20 nette olan biri konu anlatımı falan girmeli mi eyüp b vdd falan yoksa soru bankası falan mı girmeli

• fonksiyona kadar konu anlatımı (eyüpb vdd) ve testle (345) ilerledikten sonra süresiz şekilde bir tyt mat deneme paketini (345) kağıt yırtılana kadar sil yeniden dene şeklinde çözmeye çalışmak beni çok geliştirmişti. geometri kenan karadan izleyip karekök 0'dan üçgenleri çözdüm onu da tavsiye ederim.

• beşgünkalaintegral kullanıcısına yanıt
    Sadece cozsek yine istediğimiz seviyeye çıkar miyiz 345i
  • byomertaha kullanıcısına yanıt
    çıkarsın asıl olay konuları kavradıktan sonra branş denemesi çözüp el yatkınlığı kazanmak
    Hocam bir şey soracaktım ama 15 net civarındayim ben bir tane konulari tekrar için fasikül aldım üstüne 3d cozsem çok ağır kaçar mı?
  • byomertaha kullanıcısına yanıt
    hocam bence konu anlatımı izlemenizde fayda var 15 net civarı için en ideal seçenek, 3d'ye gelirsek evet ağır kaçar 345 çok daha ideal.

Geometri de konuları bitirdim hocam şimdi orijinalden çözeceğim. Kitabı alayım mı peki vdd yi. Yoksa konu anlatımı mı izleyeyim. Bir de 345 yanına(sadece ösym tadında sorular ve orijinal sorular kesip çıkartmayı düşünüyorum) ondan sonra bir kaynak daha gerekir mi peki

hocam başka kaynak gerekmez. 345'le yapacağınız şey doğru o klasik testler size şu anda pek fayda sağlamaz. vdd almanız iyi olabilir çünkü hem zaten o başka kaynak ihtiyacını karşılayacak içinde çok fazla soru var (hocadan önce deneyip çözmeye çalışın hepsini) hem de konuları tam anlamıyla oturtmanızı sağlayacak. ardından ful branş denemesi sb ile vakit kaybetmeye gerek yok zaten bu saydığınız 2 işi yapması uzun sürecektir baya. konularınızın tamamen bitmesini de beklemeyin branş denemesi çözmeden önce mesela ben pko sorularını branş denemeleri çözümlerinden öğrendim.

Çok sağ olun yardımınız için hocam 🙏🏻

Hocam 11.sınıfım mat 20 net 345 çözüyorum bundan sonra ne önerirsiniz yksde tyt 19 falan gelcek ayt 5 net ne dersiniz
  • caginyks2025 kullanıcısına yanıt
    Hocam 345i eksiksiz gediksiz bitirin sonra da 3d çözebilirsiniz. Bir de planlarınızı daha kısa vadeli yapın bence öteki türlü önce şunu sonra şunu sonra da bunu çözerim diye planlayınca git gide içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
    PLAN PROGRAM YAPAMIYORUM HOCAM YA

dilbiligis mat geo fen iyi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caginyks2025 -- 21 Haziran 2024; 22:14:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.