merhabalar iyi forumlar ben 200k dan mezuna bıraktım derece istiyorum ev de daha çok çalışabiliyorum ama baş ağrısı oluyor. kütüphane de ise gidiş geliş 2 saat sürüyor. evde bir süre sonra bunalırım gibi geliyor acaba hafta sonları kütüphaneye mi gitsem sizin düşünceleriniz nedir
paragraf kitap tavsiyesi
merhabalar 24 sınavında 31 net yaptım türkçeden (dil bilgim bazıları eksikti) bir tane paragraf kitabı çözüp denemelere geçmeyi düşünüyorum. benim aklımda 3d paragraf, limit kronomotre ve paraf ıq(çıktı alırım çok pahalı) çözmek var ıq biraz daha yakın geldi ama siz ne tavsiye edersiniz.
dershane hakkında yardım
Hocalarım burda gasmek(devlet dershanesi) var yaz kursuna geleyim dedim ama ben tyt zaten bitirdim(tyt fen tekrar yapmadım sadece,mezunum). 2 gündür gidiyorum. Acaba gitmeyip tamamen kütüphanede mi geçirsem tyt feni de bir şekilde tekrar ederim. Sadece denemelerine giderim. Sizce? Sabah 8 den 11 e kadar. Hayır öğrenciler de beni geliştirecek kadar yüksek değil ki. Mantıksız geldi bana sizce
Bu kitap beleş aldım netim 20. Soruları güzele benziyor. Sizce çözülür mü ilk deneme olarak. Süre sıkıntım var süreli çözerim
Apotemi fonksiyonlar aldım ve ayt mata başlamadan önce temel atmak istiyorum. Hangi kanalı önerirsiniz(ortadan başlayan zora giden bir kanal olursa güzel olur)
Merhaba arkadaşlar benim bu senem psikolojik açıdan parlak geçmedi. Ocak ayından sonra saldım tamamen öncesinde de pek düzenli çalıştığım söylenemez. Ayt nerdeyse hiç bakmadım. Öncesine göre artık daha iradeliyim ve psikolojimi daha iyi tutabiliyorum. Fakat arkadaşım seneye kolay olur yığılma olur 200k dan o kadar çekemezsin(ki çalışıp 200k yapsaydım haklı derdim ama düzgün çalışmadım bile) yaz diyor. Ben ama çalışabileceğime inanıyorum. Sizin tavsiyeleriniz nedir bu konuda?
Merhabalar arkadaşlar bir kaynak videosunda bu kitabı gördüm ve baya yeni nesil ve zorlayıcı gözüktü sizce şu an değil ama sene içinde falan çözülür mü? Sizin görüşleriniz nedir bu konuda(önce başka kitaplar çözeceğim yani hemen bu değil)
Merhaba ben hep 3-4 yapıyorum geometri de. Bazen 5-6 olabiliyor ama yukarısı hiç olmadı(sınavda da 5 tane falan işaretledim). Geçen sene Kenan karadan sıfır geometri bitirmiştim ondan sonra biraz geometri sorusu çözmüştüm. Öyle geçti. Sonra çalışmadım zaten. 6 ay falan. Sizce full tekrar+orijinal mi gitmeliyim yoksa geometri kamp mı gitmeliyim? Kamp girmeli isem kimi tavsiye edersiniz?(Eyüp b nin kampı biraz geç kalacak gibi)
Merhabalar. Başlıkta da görüldüğü gibi çok geç kalkıyorum saat 10 gibi kalkıyorum. Kahvaltı kütüphane yolu falan derken 12 de başlayabiliyorum ve gün içindeki yapmam gerekenleri yetiştiremiyorum. Akşam 12 de yatıyorum ve 7 de kalkmak istiyorum fakat alarm kurmama rağmen kalkamıyorum. Kapatıp geri yatıyorum. Ne gibi tavsiyeleriniz var acaba bilmek isterim.
Merhabalar ben tyt matematikte sınavda ve denemelerde hep 20 net yapıyorum (3-4 net geometri) ve arttırmak istiyorum. 15 soruya hiç bakamıyorum denemede ve sınavda. 345,bs,3d ve barışın ösym tarzı soruları ve özgün sorularını pdften kestim onları çıkarıp süreli çözmeyi planlıyorum. (Daha öncesinden rm kitabını ve orijinal çözmüştüm) Sizin bu konu hakkında ve ayrıyeten tavsiye ile fikirlerinizi almak isterim
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 118
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.714 (Bu ay: 151)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar