Şimdi Ara

sınav senesinde erken kalkamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Başlıkta da görüldüğü gibi çok geç kalkıyorum saat 10 gibi kalkıyorum. Kahvaltı kütüphane yolu falan derken 12 de başlayabiliyorum ve gün içindeki yapmam gerekenleri yetiştiremiyorum. Akşam 12 de yatıyorum ve 7 de kalkmak istiyorum fakat alarm kurmama rağmen kalkamıyorum. Kapatıp geri yatıyorum. Ne gibi tavsiyeleriniz var acaba bilmek isterim.

• Erken yat. 22 gibi uyumaya çalış ilk birkaç gün zorlanırsın sonra alışırsın.
  • Abdullah1928 kullanıcısına yanıt

Peki 22 de uyuyup direkt 7 ye mi ayarlayayım yoksa yarım saat yarım saat sabah 10dan kısarak mı ayarlayayım hocam

• 6 ya ayarla
  • Abdullah1928 kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam 🙏🏻

• kanzi abarttıkça daha uykusuz kalıcan uyku saatini 11e çek 8de kalk mis gibi. dolu dolu uyur tüm gün de ders çalışırsın.

ben değildim ama en yakın arkadaşlarım full ilk 10kdaydı kimse 6da ya da 11de kalkmıyordu ortayı bulucan galiba
  • Tum sene hicbir zaman erken kalkamadim bende ama erken kalkamiyorsan buyuk ihtimal gec yatiyorsun e gec yatiyosan da erken kalkip calisacagin kadar aksam calisirsin bence cok fark etmez
  • c4gl4r kullanıcısına yanıt

Ben sınav senemde ortalama 2-3 gibi uyudum 9-12 arası da uyandım. Günü verimli geçirdiğin sürece çok takılma uyku saatlerine. Son iki üç gün düzenle yeter

• Ayn oyle ben gece gec yatip sabah gec kalkiodum , ne zaman kalktigin diil uyanik oldugun surece calisman onemli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.