TÜM ÖĞRENCİ BURSLARI 2024
Arkadaşlar herkes iyi kötü bildiği bursları yazarsa burada ortak şekilde tüm burslara başvurabiliriz.
Ben bildiklerimi atiyorum şimdi, yorumlarda gelenleri de ekleyeceğim
- Mehmet Esra Cansız Vakfı
- TEV Bursu
- Anadolu Vakfı
- Sayader Sağlıklı Yaşam Desteğ
- Lokman Hekim Sağlık Vakfı
- Prof. Dr. Doğan Şahin Bursu
- Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı
- Selçuklu Holding
- Yarının Sağlıkçıları Bursu
- Dent Group Bursu
- Füsun Sayek Vakfı
- Atlas Sağlık Vakfı
- Tesa Vakfı
- İstanbul Ankara Bursa Tabip Odası
- Hayat Sağlık Vakfı
- Süreyya Ağaoğlu derneği
- Kahev
- Türk Diş Hekimleri Birliği
- Türk Böbrek Vakfı
- Dent Dream Diş Kliniği
- Eçev Vakfı
- Cerrahpaşa Geliştirme Vakfı
- İncident Bursu
- Erciyes Organ Nakli Vakfı
- Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı
- MEB Bursu
- İstanbul Sanayi Odası Bursu (ISOV Bursu)
- Özler Vakfı
- ABL Food Bursu
- Yol Yardım Parası (5000₺ ulaşım için)
- Darüssafaka Bursu
- VGM Bursu
- YÖK Destek Bursu
- Tübitak Bursu
- Cağdas Eğitim Vakfı
- Sema Yazar Vakfı
- Ahbap Derneği Vakfı
- Eti Bursu
- Eget Vakfı
- Mehmet Zorlu Vakfı
- Borusan Kocabıyık Vakfı
- İstanbul Ticaret Odası
- Buldan Vakfı
- Türk Petrol Vakfı
- Sabancı Vakfı
- Sıtkı Koçman Vakfı
- Ateg Vakfı
- Yamantürk Vakfı
- Rüştü Akın Vakfı
- Tog Vakfı
- Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı
- Esev Elele Bursu
- Bilim Ağacı Vakfı
- Tekfen Bursu
- Sütaş Bursu
- Akın Global Bursu
- Rönesans Bursu
- Sasa Bursu
- Türgev Bursu
- Aktaş Holding Bursu
- Çağdaş Yaşam Destekleme Derneği Bursu (ÇYDD)
Yalnızca güvenilirliğinden emin olduğunuz bursları paylaşırsanız iyi olur
Diş hekimliği okurken part-time çalışmak
Daha önce çevrenizde bunu yapan duydunuz mu? Ben bi yandan hemşirelik yapıp diğer yandan ilk 3 sene diş hekimliği okuyan gördüm bir kişi ama onun haricinde duymadım.
Denemeyi düşünüyorum en azından ilk sene dersler de diğer senelere nazaran hafifken ihtiyaçlarımı karşılamak için.
Ayrı eve çıkmak vs KYK
Elime yaklaşık aylık 12k para geçecek. Diş hekimliği öğrencisiyim ve okul araç gereç masraflarını ailem karşılayacak.
Acaba 7,5k kiraya versem kalan 4,5 ile Burdur'da geçinebilir miyim?
Onun yerine KYK'da kalıp maddi açıdan daha rahat yaşamak mı daha mantıklı?
KYK'da bi sene kaldım ve çok zorlandım 3-4 kişiyle küçücük odada yaşamak çok yıpratıcıydı
2024 YKS Tercih Sonuclari
|
Tıp ve diş sıralamaları 2024 (Realistik)
Diş hekimliği 46,5, tıp 32,5 ile kapatacak. 10 gün sonra Salim Ünsal'dan kontrol edip ''helal olsun bildin'' dersiniz artık
Hocamlar merhaba. Bi tanıdığım rica etti, benim de bilgim olmadığı için buraya sormak istedim.
Tyt sıralaması 1,8m olan bi abi diploma almak amacıyla 2 yıllık açık öğretimden bi bölüm yazacak ama hangisinden en kolay mezun olur hangisini seçmeliyiz kararsız kaldık. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Ham sıralama sayısal ilk 20 bin burs olanakları
Hocamlar merhaba.
Ham sıralamada 18,2k yerleştirmede 40,1k yaptım.
Acaba sadece ham sıralamaya bakarak burs talep edebileceğim yerler var mıdır veya sizce burs bulma imkanım var mı? Daha önce hiç almadım böyle bi şansım varsa kullanmaya çalışacağım ihtiyacım var.
Örneğin tıp fakültelerini sıralarken evime yakınlık, doğuya uzaklık, kampüsü, profesör sayısı gibi şeylere bakıyorum ama başka nelere bakılmalı?
Örneğin x üniversitesinin y üniversitesinden akademik açıdan daha başarılı olduğunu nasıl öğrenebilirim? Kıstas alınabilecek şeyler yazabilir misiniz sıralamakta zorlanıyorum bayağı
YKS 2024 İTİRAZ
Arkadaşlar merhaba.
Bu sene 32-1 beklerken 30-3 gibi bi sonuçla karşılaştım ayt mat adına. 2 soruyu sitede yayınlanan optik kağıdımdan kontrol ettim ve kesinlikle yanlış yapmadığıma emin olduğum iki kolay sorudan oluşuyor yanlış işaretlemişim gibi görünüyor. Ama doğru işaretlediğime de doğru çözdüğüme de eminim. Bu tarz bi olay yaşayan oldu mu?
Ayrıca ben buna ne gibi bi itirazda bulunabilirim? Kitapçıklarımızı ve optiklerimizi saklıyorlarsa somut bir şekilde ikisini de görme şansım olur mu acaba? Cünkü dijital ortamda optik kağıt üzerindeki cevabı değiştirebilirler photoshop ile fakat somut şekilde değiştirirken illaki bi kalıntı olur.
Bu kadar iddialı konuşma sebebim sene boyu hiçbir denemede optik hatası yapmadım ve sınava çok rahat girmiştim heyecan yapacak bi insan değilim. Doğru çözüp işaretlediğime gerçekten eminim.
İstediğim üniversiteye girmeme engel bu 2 soru şu an...
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 753
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 58.218 (Bu ay: 743)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 271 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar