Şimdi Ara

Diş hekimliği okurken part-time çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce çevrenizde bunu yapan duydunuz mu? Ben bi yandan hemşirelik yapıp diğer yandan ilk 3 sene diş hekimliği okuyan gördüm bir kişi ama onun haricinde duymadım.

Denemeyi düşünüyorum en azından ilk sene dersler de diğer senelere nazaran hafifken ihtiyaçlarımı karşılamak için.

• Az çok hesap yapıyorum ve harçlığım yetiyor aslında ama evdeki hesap çarşıya uymuyor hiçbir zaman bende. Ayrıca telefon vs de almam gerekiyor. Aileme yüklenmeden ikisini bi arada götürebilir miyim acaba bilemiyorum

• devamsızlık var mı teori derslerinde acaba okuduğun yerde ? devamsızlık yoksa haftada 3 gün olabilir belki

• 2 gün falan çalışılabilir
  • aşırı zorlanırsınız.derslere devam zorunluluğu var + sürekli ödevler oluyor.dişleri tekte yaparsanız o iş olur ama direkt tekte de yapamayacaksınız çoğunda.el yeteneğiniz çok iyi olsa bile o kadar uğraştığınız diş kalsifiye çıkıyor hoop tüm emek boşa gidiyor.deneyin tabi ama bence çok xor
  • ağlayanmezun A kullanıcısına yanıt

:(((

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

Devam zorunluluğu var maalesef..

• behindhand kullanıcısına yanıt

• adamkararsız kullanıcısına yanıt

Herkes ayni seyi diyosa bi bildiginiz vardir agalar..

• mümkün değil

• Diş okumuyorum ama yoğun derece ders çalışman gerekiyor ayrıca ödev falan da verdikleri için zor gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.