< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 YKS Tercih Sonuclari
-
-
Eyvah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
19 ağustosta üni kayıtları yapılıyor bu kadar geçe kalmaz bence
-
Forumun en elle tutulur referanslı ve objektif bildirimi olmuş. 14 Ağustos’tan sonraki ilk 1-2 gün içinde açıklanmasını bekleyeceğiz artık. Daha dar bir tahmine göre 16 Ağustos sabah 9:00’da ekran başında olacağız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecen sene uni kayit ve tercih sonuclari aciklanmasi arasinda kac gun bardi hocam ben telefondayim cok bakamiyorum
-
19unda da yer. son. açıklanmış yani 9 gün öncesinde
-
benim tahminim dışına çıkmak mı ? :) hep birlikte göreceğiz!
-
Hocam size guveniyorm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rahat olun hocam, hep birlikte göreceğiz..
-
ulan buna bile güvenemeyecek miyiz bune ya rezillik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
optiği zaten göstermiyorlar websitesinde? işin sonuç kısmı bir yana gittikten sonra ortamı ciddiyeti falan tarif etsene aşırı merak ettim.
-
Ben kitapcigimi da kontrol etmek istedim iste
Merkezden dönüşte tecrübelerinizi bekliyoruz
Yazicam hocam
Kitapçığı kontrol edince ne oluyor hocam sonuç optikteki olması gereken değil mi? Çok saçma geldi anlattığınız
Hocam belirttigim gibi muhtemelen benim hatam da ben icim rahatlasin diye kontrol talep ettim
anladim hocam peki tanidiginiz nasıl düzeltmiş 1 soru
-
O benimkinden farkli biraz. 39-1 yaptigina eminmis. 38d 1y 1b gelmis. Optikte bi soruyu cok az isaretlemis optik de okumamis yeterince siyah olmadigi icin.
simdi anladım saol
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Forumun en elle tutulur referanslı ve objektif bildirimi olmuş. 14 Ağustos’tan sonraki ilk 1-2 gün içinde açıklanmasını bekleyeceğiz artık. Daha dar bir tahmine göre 16 Ağustos sabah 9:00’da ekran başında olacağız.
|
hocam sizin kitapçığınız ile açıklanmasının ne gibi bir alakası olabilir ki? Kitapçık ile optikte soru farklı olursa ne değişecek.. |
Benzer içerikler
- son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf nasıl anlaşılır
- altuğ güneş kaç yaşında
- 50 bin sıralama ile alan bölümler sayısal
- derece yapmak ne demek
- yks sonuç belgesi hazırlama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X