hocam sizin kitapçığınız ile açıklanmasının ne gibi bir alakası olabilir ki? Kitapçık ile optikte soru farklı olursa ne değişecek.. |
2024 YKS Tercih Sonuclari (2. sayfa)
-
-
Diyelimki senin gibi ülke geneli 100kişi var ve herbirinizin 2neti arttı dolayısıyla sınava giren herkesin sınav sonucun değişmesi lazım.Ben tercih sonuçlarini sırf sen kitapçığında gel bak diye bekleteceklerini düşünmüyorum.Bir mantığı yok mantığı varsa açıklayabilir misin konu sahibi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havadan56 -- 8 Ağustos 2024; 15:54:3 > -
Her sene üniversite kayıtlarından en az 1 hafta önce açıklanıyor en geç 12 ağustos'ta açıklanır.
-
Sen sadece gidip optikle kitapçıkta aynı yapmış mısın yapmamış mısın ona bakacaksın sıralaman vs. değişmeyecek alakası yok tercih açıklanmasıyla yüksek ihtimal -
Hocam eger uyusmuyorsa arastirilip cocuga hakkini vermek gerekmez mi gerci optikte fsrkli kitspcikta farkli olayini nasil arastirip ispat edecekler o da muamma cunku ozmn herkes 2 sık arasinda kaldiginda optige birini kitapciga birini isaretler hangisi dogru cikarsa ona gore itiraz eder -
Optik hatasını düzeltmezler bence -
Bence de hani bir seyler donuyor vs denmesin diye gelip bakilmasina izin veriliyordur ama sanmiyorum tercihleri etkileyecegini -
Umarım hocam ya sinav sonucu aciklanir diye 10 temmuz da nobetlere baslamistik yine bu tarz bi analizden yola cikip ama patladik bu tutar umarim bi an once bitsin su illet -
aynen dediğiniz gibi yapar herkes ülkede bir sürü tr 1. çıkar
-
12 13 ünde nur topu zonguldak biletinizi alın
-
Umarım 7 8 ay sonra burada tıp finallerini konuşuruz hocam -
umarım hocam ağzınızdan bal damlıyor
-
Geçen yıl kayıtlar 28inde başlamış sonuçlar da 19unda açıklanmış. Arada 9 günlük fark var. Şimdi kayıtlar 19unda başlıyor tahminen de 10 11 ağustosta falan açıklanır diye düşünüyordum -
Öyle olursa ki muhtemelen öyle, bir şey değişmeyecek.
-
Onu ben de bilmiyorum. Aslında itiraz için 6 ay vaktimiz var tercih sonuçlarıyla çok da alakalı değil gibi süreç ama ben ÖSYM olsam randevu verirken sonuçlar öncesinde verirdim sonrasında uğraşmamak için. 1 ay önce başvurmuştum halbuki
-
Öyle aslında ama benim gibi yapıp hata bulup düzelttiren de oldu dediğim gibi
-
Öyle hocam tabii ki. Önemli olan optiğe ne işaretlediğin. Kitapçıkta fullesen dahi önemi yok
-
Hey hey hey, hangi yiğidom zonguldaklı
-
Graphler hocam -
Umarim eylulde oralara gelebilirim hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X