Şimdi Ara

Derece ne demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Derece yapmış olmak için ilk kaça girmiş olmak gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Derece Nedir?

Derece yapmak, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve benzeri sınavlarda yüksek puan alarak başarılı olmak ve belirli bir sıralama elde etmek demektir.

Derece öğrencisi, lisans veya lisansüstü düzeyde belirli bir alanda derece yapan kişidir.

YKS derece, YKS sınavına giren adaylar arasında belirlenen başarı sıralamasıdır.

Sınavda derece yapmak, sınavda yüksek bir puan elde ederek ilk sıralarda yer almak demektir.

YKS'de derece yapmak, YKS sınavında Türkiye genelinde en yüksek puanları alan adaylar arasına girmek demektir.

YKS'de derece yapan adayların başarı sıralamaları binliklerle ifade edilir. Örneğin, "YKS'de ilk 10.000'de derece yaptı" ifadesi, adayın sınavda Türkiye genelinde ilk 10.000 başarılı aday arasında yer aldığı anlamına gelir.

Derece yapan öğrenciler, üniversitelerde daha saygın bölümlere yerleşme, burs kazanma ve kariyerlerinde avantaj elde etme şansına sahiptirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çevrene ve sana göre değişir o 100 de olur 15k da

• Türkiye birincisi Turkiye ikincisi Türkiye üçüncusu denir.Türkiye 100. Su çok yüz almiş onlara bakma sen ilk üçe bak onlar derece yapmistir iste

Selam ve dua ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre35 -- 26 Kasım 2018; 19:21:26 >
  • Bana gore 80kya girmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk100 gözümde derecedir benim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.