Şimdi Ara

Özcan Aykın Fizik TYT Toplu PDF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
7
Favori
11.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiçbir yerde toplu pdf göremediğim için kendim birleştireyim dedim.

Buyrun:

• sevgili @Sswart çok teşekkür ederim zahmet etmişsin ama topluluk kısmında toplu Pdf linki var. yine son videolarımın altlarına da toplu Pdf linki koyuyorum artık. tabii senin hazırladığın gibi hepsi bir arada değil ama 9, 10, 11, 12 şeklinde klasörler var. tekrar teşekkür ederim arkadaşlarına da yardımcı olduğun için. çalışmalarında başarılar :)

Yapay Zekanın Yanıtı

Özcan Aykın TYTP Fizik Toplu PDF: kapsamlı bir kaynak edinin

Özcan Aykın tarafından hazırlanan TYTP Fizik Toplu PDF, Üniversiteye Geçiş Sınavı'na (TYT) hazırlanan öğrenciler için kapsamlı bir yardımcı kaynaktır. Bu PDF belgesi, TYT Fizik müfredatını eksiksiz bir şekilde ele alarak öğrencilerin sınavda başarı elde etmelerine yardımcı olur.

Özcan Aykın Toplu PDF, tüm Fizik konularını konu anlatımı, örnek sorular ve çözümlü testler içerir. Ayrıca, 55 günde TYT Fizik'i tamamlamayı amaçlayan öğrenciler için özel olarak tasarlanmış "55 Günde TYT Fizik PDF" seçeneği de mevcuttur.

Bu kaynak, Özcan Aykın'ın deneyimli fizik öğretmeni olarak edindiği bilgilerden yararlanılarak hazırlanmıştır. Öğrencilerin konuları kolayca anlamalarına ve sınavlarda başarılı olmalarına yardımcı olmak amacıyla açık ve anlaşılır bir dil kullanılmıştır.

Özcan Aykın TYTP Fizik Toplu PDF'yi kullanarak şunlardan yararlanabilirsin:

• TYT Fizik müfredatını eksiksiz bir şekilde gözden geçirme
    • Konuları derinlemesine anlamak için konu anlatımlarını takip etme
    • Örnek sorular ve çözümlü testlerle bilgilerini test etme
    • Sınavlarda başarı elde etmek için ipuçları ve stratejiler edinme

TYT Fizik sınavına hazırlık sürecinde kapsamlı bir kaynağa ihtiyaç duyuyorsan, Özcan Aykın TYTP Fizik Toplu PDF senin için mükemmel bir seçimdir. Bu belgeyle, sınavda yüksek puan almak için gerekli bilgi ve becerileri kazanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hazırlananlar için baya faydalı hocam eline sağlık.

• Hocanın kendisinde var mı acaba
    Güzel çalişma eline sağlık
  • aytsi var mi hocam?
  • sevgili @Sswart çok teşekkür ederim zahmet etmişsin ama topluluk kısmında toplu Pdf linki var. yine son videolarımın altlarına da toplu Pdf linki koyuyorum artık. tabii senin hazırladığın gibi hepsi bir arada değil ama 9, 10, 11, 12 şeklinde klasörler var. tekrar teşekkür ederim arkadaşlarına da yardımcı olduğun için. çalışmalarında başarılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şaşkuka -- 13 Eylül 2021; 21:40:3 >
  • Maalesef hocam sadece TYT kısmını birleştirdim.

• Şaşkuka Ş kullanıcısına yanıt

Hocam asıl biz teşekkür ederiz. Alışılmış konu anlatımlarından sıkılmıştık. Özellikle simülasyonlu konu anlatımları ve soru çözümleriniz ile birçok öğrenciye müthiş bir fayda sağlıyorsunuz.

Tek tek indirmek biraz zahmetli olur diye birleştireyim dedim.

@Şaşkuka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sswart -- 13 Eylül 2021; 23:12:41 >
  • Bunun aytsini de yapabilir misin hocam?

• kardeşim allah razı olsun o kadar büyük sevaba girdin ki...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.