Şimdi Ara

Ayrı eve çıkmak vs KYK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elime yaklaşık aylık 12k para geçecek. Diş hekimliği öğrencisiyim ve okul araç gereç masraflarını ailem karşılayacak.

Acaba 7,5k kiraya versem kalan 4,5 ile Burdur'da geçinebilir miyim?

Onun yerine KYK'da kalıp maddi açıdan daha rahat yaşamak mı daha mantıklı?

KYK'da bi sene kaldım ve çok zorlandım 3-4 kişiyle küçücük odada yaşamak çok yıpratıcıydı

• Ben 350k'dan 18k'ya çekmiştim. Birkaç kişi koçluk istemişti. Instagram tiktok youtube vs pr yapıp kendimi klasik YKS içerikleriyle tanıtıp koçluk vermeye çalışsam veya özel ders vs.. Alıcısı olur mu veya becerebilir miyim, para kazanabilir miyim bilmiyorum.

Ayrıca diş hekimliği okuyacağım için dersler çok da kolay olmayacak ama bi yandan part time çalışmak mantıklı mı kiraya yardımcı olması açısından.. Burs vs de kovalarım belki bilmiyorum

Şu an KYK'ya çıkmamak için her şeyi yaparım ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yani fikir alışverişi için yazdım...

• KYK bildiğin hapishane . Git ayrı eve çık kafan rahat olsun . Aileni de darla biraz daha fazla para yollasinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Babam daha fazla veremez işte 3 kardeşiz ve her birimize 10k atıyo adam. Fazlasını isteyemem

• behindhand kullanıcısına yanıt

Part time ise girebilirsin

bölümden birileriyle tanışıp 2-3 kişi çıkıp bölüşebilirsiniz kirayı. 10klık eve çıksanız 3-4k ya bölüşürsünüz kirayı. 12kdan 8k kalsa 1k faturalara gitse senden bölüştüğünüz zaman 7k ile çok rahat geçinirsin. kyk çekilecek dert değil.

• bir de diş fakültesi zor fakülte. rahatça çalışman gerekir. bölümden arkadaşlar bulup kirayı bölüşmek mantıklı olan. koçluk işleri ise olabilir bence para kazanabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burdur benim memleket, hayırlı olsun hocam  . kyk'yı başlangıçta deneyebilirsin çok bıktırırsa eve geçebilirsin

• Moueson kullanıcısına yanıt

Ama işte diş derslerinden nası vakit bulabilirim ki ona da.. Ders programında sabah 9 akşam 4 ders var görünüyor...

• bence kykda kal ilk yıl sonrasına deneyimlerine göre bakarsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ama öyle de KYK muhabbetine benziyo hocam.. Mutfak kirli bırakılacak tuvalet banyo ortak olacak vs. Ayrıca çok kolay uykum bölünüyor ev arkadaşları eve gel git yapınca ses çıkacak gece. Sabah başkasının alarmıyla uyanıcam vs çok yorucu.

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt

Hocam anladığım kadarıyla kira fiyatları artıyormuş dönem açılınca. Ben şu an 5-6k'ya bi yer bulabilirsem çıkmak istiyorum ama korkuyorum işte. Ayrıca şu an çıkmazsam 5-6k'lık yerler ya tutulmuş olacak ya da ben tutana kadar 8-9k'ya çıkacak belki de bilemiyorum.

• noobodynow kullanıcısına yanıt

Hocam geçtiğimiz sene kırık obp ile hazırlandım ben sınava. O süreçte KYK'da yaşadım ve o kadar zorluydu ki benim için. Gece 2'ye kadar odada ses vardı 4 kişi olmamıza rağmen. Sabah 6-7-8'de alarmlar ötüşüyordu uyanmıyordu çocuklar ben uyanıyodum uyarıyordum çocukları alarmı kapatmaları için. Yaz kış cam açık oluyordu devamlı gaz çıkardıkları için. Dolaba market alışverişi yapıyodum bi bakıyodum yarısı gitmiş. Kıyafetlerimi vs giydiler beğendikleri için ayakkabımı bile giydiler. Sırf ''YKS var, idare et çocukları'' ayağına hep alttan aldım kırmamak istediğim için.

Ayrıca çok sesli ve dağınıklardı. Sessizce odama geçip dinlenmek istediğimde hem görüntü olarak hem de gürültü olarak rahatsız oluyordum

hocam o zaman deneyimleyecek bir şey kalmamış maddi olarak durum da elveriyorsa ev senin için daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 18 Ağustos 2024; 0:44:25 >

Son çare pederden gizli eve çıkıp bi süre para kazanana veya burs bulana kadar sefil yaşamak..

Neden KYK ya benzsesin bölümden kafanın uyuştuğu bir arkadaş bulsan bile yeter. Herkesin ayrı odası olur kimseyi rahatsız etmez. Sonuçta temizlik yapmayı yemek yapmayı seven derli toplu yaşamayı seven de bir sürü insan var.

o zaman 1+0 gibi apart bir yer bulursan baya güzel olabilir. 2. sınıfta çok yakın seninle aynı kafa arkadaşlarına ev tutma işi olabilir belki

• Ne yaparsan yap ama KYK'da kalma. Ayrı eve çık tüm arkadaşlarınla kirayı bölüşürseniz iyi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla KYK çekilmez 2 kişi eve çıkmak en iyisi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.