Şimdi Ara

KYK 2 Gün Misafir Öğrenci Olarak Kalmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ankaraya gideceğimde KYK da 1,2 gün misafir olarak kalabilir miyim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

KYK'da Misafir Öğrenci Olarak 2 Gün Kalmak

Giriş: Türkiye'de farklı illerde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında misafir öğrenci olarak konaklama imkanı mevcuttur. Bu hizmet sayesinde, başka şehirlerdeki KYK yurtlarında geçici olarak kalabilir ve konaklama masraflarından tasarruf edebilirsiniz.

Uygunluk Koşulları: KYK misafir öğrenci olarak kalabilmek için aşağıdaki koşulları sağlamanız gerekmektedir:

• Başka bir şehirde bir yükseköğretim kurumunda kayıtlı bir öğrenci olmak
    • Geçici konaklama ihtiyacınızın olması
    • KYK'nın belirlediği ücretleri ödemeye hazır olmak

Başvuru Süreci: Misafir öğrenci olarak KYK yurdunda kalmak için aşağıdaki adımları izlemelisiniz:

1. Gitmek istediğiniz KYK yurdunun müdürlüğüne başvurun.
    2. Kimlik kartınız, öğrenci belgeniz ve varsa geçici konaklama ihtiyacınızı gösteren belgelerle başvurunuz.
    3. Başvurunuz değerlendirilerek uygunluk durumunuz belirlenecektir.

Konaklama Süresi: Misafir öğrenciler olarak KYK yurtlarında en fazla 2 gün konaklayabilirsiniz. Süre uzatma talebinde bulunmanız mümkün değildir.

Ücret: KYK misafir öğrenci olarak konaklama günlük ücretlidir. Güncel ücret bilgisi için KYK'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Önemli Notlar: * Misafir öğrenci olarak kaldığınız süre boyunca yurt kurallarına uymanız gerekmektedir. * KYK yurtlarında misafir öğrenci olarak kalma imkanı sınırlı sayıdadır ve öncelik öğrencilere verilmektedir. * Başka KYK yurtlarında misafir olarak kalma imkanı bulunmamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kyk öğrencisiysen kalabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurimc

kyk öğrencisiysen kalabilirsin.

Hayır Kyk'da kalmıyorum. Fakat üniversite öğrencisiyim.
  • ulustakilere sor bi.

okullar tam açılmadan belki olabilir.

hiç başvurmuşmuydun peki yurda
  • günlüğü 4 liradan(değişebilir bilmiyorum tam) boş yer varsa kalabiliyon heralde giriş için bi giriş kartı verirler sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disturbed kullanıcısına yanıt
    Kykyı bir ara sor gerekli bilgiyi verirler,ancak kalman için kyk öğrencisi olman gerekliydi.
  • Dostum bir gün ben de gidicem. Eğer mümkünse kalmak, haberdar olmak isterim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK da kalanlar
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Disturbed kullanıcısına yanıt
    Hocam kyk öğrencisi değilsen kalman mümkün değil diyebilirim. Kyk'lyken bile çok sıkıntı oluyo yer olsa bile yer yok diyolar. Ben kızılayın üst taraflarında türk-eğitim sen 'in misafirhanesinde kalmıştım tam adresini hatırlamıyorum geceliği aileden sendikaya üye olan varsa 15 üye yoksa 30 liraydı.
  • KYK öğrencileri bile kalırken çok sıkıntı yaşarlar başka yurtlarda. Bize karşı bile bir sürü mazeret öne sürüyorlar. En iyisi kalmayı planladığınız yurt ile irtibata geçmek. Ankara bölgesindeki yurtların iletişim adreslerinin yer aldığı sayfayı aşağıda paylaşıyorum. Oradan iletişime geçin sıkıntı yaşamayın bu havalarda.
    https://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/bolgeIlYurtListesiGetir.do?bolgeKodu=&ilKodu=6
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

ulustakilere sor bi.

okullar tam açılmadan belki olabilir.

hiç başvurmuşmuydun peki yurda

Hayır yurda hiç başvurmadım. Yurtta kalmıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

KYK öğrencileri bile kalırken çok sıkıntı yaşarlar başka yurtlarda. Bize karşı bile bir sürü mazeret öne sürüyorlar. En iyisi kalmayı planladığınız yurt ile irtibata geçmek. Ankara bölgesindeki yurtların iletişim adreslerinin yer aldığı sayfayı aşağıda paylaşıyorum. Oradan iletişime geçin sıkıntı yaşamayın bu havalarda.
    https://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/bolgeIlYurtListesiGetir.do?bolgeKodu=&ilKodu=6

Peki hocam teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: hiper_portakal

Hocam kyk öğrencisi değilsen kalman mümkün değil diyebilirim. Kyk'lyken bile çok sıkıntı oluyo yer olsa bile yer yok diyolar. Ben kızılayın üst taraflarında türk-eğitim sen 'in misafirhanesinde kalmıştım tam adresini hatırlamıyorum geceliği aileden sendikaya üye olan varsa 15 üye yoksa 30 liraydı.

Bazı arkadaşların kaldığını duymuştum ben.Ankara çok mu yoğun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.