Şimdi Ara

Ya bu kızı nasıl etkileyeceğim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kız var sınıftan 4 yıldır aynı sınıftayız. Başta ben öyle çok üstüne düşmüyordum güzel kız falan deyip geçiyordum ama sonradan ne olacaksa oldu :) Ben fena aşık oldum. Bayaa etkiledi hayatımı. Son 2 yıldır samimiliğimiz arttı okadar. Bu yılda 3-4 haftadır bana yakın davrandığını düşünüyor kız o yüzden ben ondan hoşlanmışım yani onu gerçekten sevmiyormuşum. Tabi ben ona nerden estiyse 2 yıldır senden çok hoşlanıyordum ama geçen yıl ... ile çıktığın için birşey diyemedim birşey yapamadım dedim. Sonra işte açıldım söyledim. 2-3 ay önce bi kızdan ayrılmıştım nası öğrenmişse öğrenmiş. 4-5 aydır birlikte idik onuda öğrenmiş. İşte diyor ki ben sana inanmıyorum sana yakın davrandığım için böyle yaptın hem de sen 2 ay önce bitirmişssin bi kızla ilişkini nasıl beni seviyorsun neden çıktın ozaman bu kızla. Hal davranışlarından onunda istediğini anlıyorum. Ama inanmıyor işte ne yapayım. Bana bi yardım edin. He bide benden uzak durmaya çalışıyor. Telefonda rahat rahat konuşuyor ama sınıfta falan zar zor konuşuyor. Önceleri koluna girerdim öperdim falan ama açıldığım andan beri ya yapma işte okuldayız yanlış anlaşılıyor falan demeye başladı. Dışarı çıktığında hemen geliyorum falan dediğimde gelme olmaz diyor. Ama telefonda konuşurken hiçte böyle değil. Arada lafı sokuyo tabi ben inanmıyorum sana diye. Neyse ben nasıl etkilerim bu kızı? Takıdan, elbiseden neyin çok hoşlanıyor. 2-3 günde bir telefonla 1-2 saat konuşuyoruz. Yardımcı olun lütfen..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Seni Sevmeyen Bir Kızı Nasıl Etkilersin

Seni sevmeyen bir kızı etkilemek zorlayıcı olabilir, ancak imkansız değildir. İşte göz önünde bulundurabileceğin bazı stratejiler:

• Saygılı Ol: Kızın sınırlarına saygı duy ve ısrar etme. Onun ilgisini çekmeye çalışırken zorlayıcı veya agresif olmaktan kaçın.
    • Ortak Paydalar Bul: Onun ilgi alanları ve değerleri hakkında bilgi edinmeye çalış. Ortak bir zemin oluşturarak onun dikkatini çekebilir ve sohbeti sürdürebilirsin.
    • Güven Ver: Güvenilir ve samimi biri olduğunu göster. Sözlerini yerine getir, dürüst ol ve ona sözlerine güvenebileceğini hissettir.
    • Yardımsever Ol: Onun hayatını kolaylaştırmak için küçük iyilikler yap. Ona kitap taşımasına yardım et, ödevlerinde ona yol göster veya ona zor bir durumda destek ol.
    • Mizahını Kullan: Mizah, gerilimi azaltmaya ve bir bağlantı kurmaya yardımcı olabilir. Şakalar yapmaktan veya komik hikayeler anlatmaktan çekinme, ancak uygunsuz veya saldırgan olmadan bunu yap.
    • Sabırlı Ol: Seni sevmeyen bir kızı etkilemek zaman alabilir. Vazgeçme ve kararlı kal. Onunla düzenli olarak zaman geçirerek ve yukarıdaki stratejileri uygulayarak zamanla onun ilgisini çekebilirsin.

Unutma, herkesin kendine özgü tercihleri vardır ve seni sevmeyen birini etkilemek her zaman mümkün olmayabilir. Ancak bu stratejileri uygulayarak, onun dikkatini çekme ve bir bağlantı kurma şansını artırabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gercekten sevdigini anlat ispat et
    benim sevgilime...
    böyle yapmıştı gece kapılarının onune seni seviyorum (ismi) yazdım ve sabahakadar bekledim :)
    sabahta öpücügü aldık
  • kaçıncı sınıf?
  • Buna inandırmanin tek yolu çok uzun bir konuşma yapacaksın telefonda ama kızın konuşmasına izin vermeyeceksin hiç kız o konuşmayı hiç kesmeyeceksin kızı etkilersin büyük ihtimalle konuşmanın sonundada öyle bir soruyla bitireceksin ki kız sana hayır demesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0643

Buna inandırmanin tek yolu çok uzun bir konuşma yapacaksın telefonda ama kızın konuşmasına izin vermeyeceksin hiç kız o konuşmayı hiç kesmeyeceksin kızı etkilersin büyük ihtimalle konuşmanın sonundada öyle bir soruyla bitireceksin ki kız sana hayır demesin

bunu deneme
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

quote:

Buna inandırmanin tek yolu çok uzun bir konuşma yapacaksın telefonda ama kızın konuşmasına izin vermeyeceksin hiç kız o konuşmayı hiç kesmeyeceksin kızı etkilersin büyük ihtimalle konuşmanın sonundada öyle bir soruyla bitireceksin ki kız sana hayır demesin

bunu deneme

Ise yarıyor hocam eski sevgilimle sevgili olmadan önce kullandım
  • quote:

quote:

quote:

bunu deneme

valla sevgili diye kime yazdın ya da nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bu işe yaramaz. hatta telefonla konuşmak bile işe yaramaz. gideceksin alacaksın karşına her şeyi kızı sıkmadan anlatacaksın. telefondan söylemek nedir arkadaşım ? ezik misin ? pısırık mısın ? utanıyor musun ? nedir yani ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

quote:

quote:

quote:

bunu deneme

valla sevgili diye kime yazdın ya da nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bu işe yaramaz. hatta telefonla konuşmak bile işe yaramaz. gideceksin alacaksın karşına her şeyi kızı sıkmadan anlatacaksın. telefondan söylemek nedir arkadaşım ? ezik misin ? pısırık mısın ? utanıyor musun ? nedir yani ?

Yukarıda arkadaş demiş kız sınıfta konuşmuyor diye ben ona göre dedim yoksa bende yüzyüze taraftarıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-145C79FAD

quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

quote:

quote:

quote:

bunu deneme

Yukarıda arkadaş demiş kız sınıfta konuşmuyor diye ben ona göre dedim yoksa bende yüzyüze taraftarıyım

Alıntıları Göster
    Hemşehri tavsiyesi benden sana. Kızın gönlünü almak için maddiyata girme. Anılardan yola çıkarak bir sürpriz hazırla. Öyle bir sürpriz olsun ki bu kızla yaşadığınız her güzel hatıra tek tek beliriversin gözünün önünde kızın. Bunu başarıp , güzel bir dille de ona sevgini tam ifade edersen kızın gönlünü alırsın diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Faraday

Hemşehri tavsiyesi benden sana. Kızın gönlünü almak için maddiyata girme. Anılardan yola çıkarak bir sürpriz hazırla. Öyle bir sürpriz olsun ki bu kızla yaşadığınız her güzel hatıra tek tek beliriversin gözünün önünde kızın. Bunu başarıp , güzel bir dille de ona sevgini tam ifade edersen kızın gönlünü alırsın diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Kız sınıfta konuşmuyor derken ne desem takmıyor anlamında değil. Konuşuyorum ama öyle başbaşa kaldığımızda falan kaçmaya çalışıyor. Arkadaşının yanına gidiyor. Hep onla geziyor. Lise 4 teyiz. Onu sevdiğimi söylemiştim. Bir yerlere gidelim dediğimde veya dershane çıkışı evine bırakayım dediğimde falan olmaz diyor. Ama bu sefer ben gidecem bekliyecem artık. Bide kızın ana baba ayrı. Babasıyla kalıyor. Haftada bir gün annesinin yanına gidiyor. Kapılarının önüne öyle bişey yazamam yani :) Babası falan görünce kız mahcup olmasın sonra al başına belayı. Anılardan yola çıkayım desem öyle fazla birşey yok toplasan 10 tane vardır yoktur yani. Ki onlarında hepsi güzel hatıra değildir. Dedim ya çok samimi değildik diye o yüzden. Geçen konuşurken arkadaşımdan duymuş heralde bişeyler sen böyle böyle şeyler yapıcakmışsın aynı filmlerdeki gibi dedi. Ama sen yapmazsın dedi. Nerden biliyorsun dedim. O da sözde kalır onlar dedi. Bende hee fiile dökeriz ozaman dedim. Sonra duraksadı hayır yapma dedi. Sonrada konuyu değişti. Ben 2-3 cümle ile anlattım ama o bayaa konuştu hakkında. Önerilerinizi bekliyorum..

• yazdığını okumadım tam ama

çık karşısına efendi efendi konuş, onu gördüğünde mutlu olduğundan ve bakışlarını kendisinden alamadığından bahset mümkünse gülümseyerekten gözlerinin içinde kaybolduğun anda bir demet papatya uzat ona

Red etse bile Dünya nın sonu gelmez denemiş olursun en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazurek

Kız sınıfta konuşmuyor derken ne desem takmıyor anlamında değil. Konuşuyorum ama öyle başbaşa kaldığımızda falan kaçmaya çalışıyor. Arkadaşının yanına gidiyor. Hep onla geziyor. Lise 4 teyiz. Onu sevdiğimi söylemiştim. Bir yerlere gidelim dediğimde veya dershane çıkışı evine bırakayım dediğimde falan olmaz diyor. Ama bu sefer ben gidecem bekliyecem artık. Bide kızın ana baba ayrı. Babasıyla kalıyor. Haftada bir gün annesinin yanına gidiyor. Kapılarının önüne öyle bişey yazamam yani :) Babası falan görünce kız mahcup olmasın sonra al başına belayı. Anılardan yola çıkayım desem öyle fazla birşey yok toplasan 10 tane vardır yoktur yani. Ki onlarında hepsi güzel hatıra değildir. Dedim ya çok samimi değildik diye o yüzden. Geçen konuşurken arkadaşımdan duymuş heralde bişeyler sen böyle böyle şeyler yapıcakmışsın aynı filmlerdeki gibi dedi. Ama sen yapmazsın dedi. Nerden biliyorsun dedim. O da sözde kalır onlar dedi. Bende hee fiile dökeriz ozaman dedim. Sonra duraksadı hayır yapma dedi. Sonrada konuyu değişti. Ben 2-3 cümle ile anlattım ama o bayaa konuştu hakkında. Önerilerinizi bekliyorum..

Alıntıları Göster
    Lise aşkı klasik daha doğrusu hoşlanıyorsundur ama saplantı haline getirmenin anlamı yok. Günü gelince unutursun. Karşına yeni insanlar çıkacak. Şimdi aşık olduğun veya daha doğrusu hoşlandığın kız aklına bile gelmez. Benden dost tavsiyesi olarak gör bunu akıl verme gibi algılama. Hepimiz geçtik bu süreçten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Lise aşkı klasik daha doğrusu hoşlanıyorsundur ama saplantı haline getirmenin anlamı yok. Günü gelince unutursun. Karşına yeni insanlar çıkacak. Şimdi aşık olduğun veya daha doğrusu hoşlandığın kız aklına bile gelmez. Benden dost tavsiyesi olarak gör bunu akıl verme gibi algılama. Hepimiz geçtik bu süreçten.

Yavuz ver arabanı 2 günlüğüne , etkilemek ne kelime kız zil zurna aşık olup malum mevzuyu bile yapacaktır sonra genç arkadaşımız unutur işte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player 1

quote:

Yavuz ver arabanı 2 günlüğüne , etkilemek ne kelime kız zil zurna aşık olup malum mevzuyu bile yapacaktır sonra genç arkadaşımız unutur işte :)

Arabaya gelecek kız olmaz olsun diyeceğim ama maddiat dünyası. Paran varsa kralsın, paran yoksa bir hiçsin. Çok şükür maddi gelirim iyi zaten 1 aydır ciddi görüştüğüm bir kız var. Yaza doğru diyip ucunu açık bırakayım. (:

• quote:

quote:

quote:

Arabaya gelecek kız olmaz olsun diyeceğim ama maddiat dünyası. Paran varsa kralsın, paran yoksa bir hiçsin. Çok şükür maddi gelirim iyi zaten 1 aydır ciddi görüştüğüm bir kız var. Yaza doğru diyip ucunu açık bırakayım. (:

Parayı sevmeyen kadın yok :) para varsa her türlü şekle girer. Bu konudan çıkacak en güzel sonuç nasıl etkiler ? romantizm vs. yalan ben önermiştim ama işin aslı Napolyon un dediği gibi "Para para para ! " :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bencede. Ya siz şuan yardımcı olmuyorsunuz bana. Bırakmam bırakamam onu. Unutacağımıda sanmıyorum. Bana sana inanmıyorum dediğinde içim gidiyor. Üzüldüğümü anlatıyorum sen üzülmessin çünkü erkekler üzülmez diyo. O zaman geçeyim karşısına yardırayım doğaçlama..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazurek

Bencede. Ya siz şuan yardımcı olmuyorsunuz bana. Bırakmam bırakamam onu. Unutacağımıda sanmıyorum. Bana sana inanmıyorum dediğinde içim gidiyor. Üzüldüğümü anlatıyorum sen üzülmessin çünkü erkekler üzülmez diyo. O zaman geçeyim karşısına yardırayım doğaçlama..

Alıntıları Göster
    Seni seviyorum dediğimiz kızlarda oldu ama hiçbiri yaramaz ciddi ilişkiler doğmadı bile. Hele lise zamanları hepimizin başına geldi diye boşuna söylemiyoruz.

@Player 1, ile arada bu tarz yazılarımız oluyor kendi aramızda. Para, para, para. Kızlar buna bakıyor malesef. Kız arkadaşıma tabiki hediye alıyorum hatta dün cep telefonu aldım zorla ikna ettim kullanmasına (pahalı bir telefon, kendim kullanacam gibi düşünerek aldım). Kullanıyor mu emin bile değilim ama kullanmasını istiyorum. Gerçi ben etrafımdaki kimseyi kırmamaya özen gösteririm sadece kız arkadaşımı değil. Herkese bonkörümdür ama aynı şeyi görmeyi beklemem ama kız konusu farklı. Bu demek değildir ki cep telefonu veya benzeri pahalı birşey aldım diye karşılığını istiyorum mesele o değil ama gerçekten sevip sevmediğini zamanla anlayacağımı düşünüyorum.

Neyse çok konuştum. Senin derdini unuttuk kendi derdimize düştük. Hepsi @Player 1'in suçu. :P

• quote:

Seni seviyorum dediğimiz kızlarda oldu ama hiçbiri yaramaz ciddi ilişkiler doğmadı bile. Hele lise zamanları hepimizin başına geldi diye boşuna söylemiyoruz.

@Player 1, ile arada bu tarz yazılarımız oluyor kendi aramızda. Para, para, para. Kızlar buna bakıyor malesef. Kız arkadaşıma tabiki hediye alıyorum hatta dün cep telefonu aldım zorla ikna ettim kullanmasına (pahalı bir telefon, kendim kullanacam gibi düşünerek aldım). Kullanıyor mu emin bile değilim ama kullanmasını istiyorum. Gerçi ben etrafımdaki kimseyi kırmamaya özen gösteririm sadece kız arkadaşımı değil. Herkese bonkörümdür ama aynı şeyi görmeyi beklemem ama kız konusu farklı. Bu demek değildir ki cep telefonu veya benzeri pahalı birşey aldım diye karşılığını istiyorum mesele o değil ama gerçekten sevip sevmediğini zamanla anlayacağımı düşünüyorum.

Neyse çok konuştum. Senin derdini unuttuk kendi derdimize düştük. Hepsi @Player 1'in suçu. :P

Valla aga senin doğrundur bonkörlük güzeldir ama şu ihtimali göz ardı etme kızlar vefasızdır, gün gelir sen benim için ne yaptın der çıkar gider. Mutlu isen şuan adına sevindim, bende birine sevgi besliyorum hayırlısı dedik.

Bu arada konuyu açan arkadaşta kendince haklı o kızla çıktığında bir ömür boyu olacağını düşünüyor. Tecrübe ettikçe anlayacak herşeyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

Valla aga senin doğrundur bonkörlük güzeldir ama şu ihtimali göz ardı etme kızlar vefasızdır, gün gelir sen benim için ne yaptın der çıkar gider. Mutlu isen şuan adına sevindim, bende birine sevgi besliyorum hayırlısı dedik.

Bu arada konuyu açan arkadaşta kendince haklı o kızla çıktığında bir ömür boyu olacağını düşünüyor. Tecrübe ettikçe anlayacak herşeyi.

Alıntıları Göster
    konuş reddederse ağzına kürekle vur ve ona patron kimmiş göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Zornocu3169

konuş reddederse ağzına kürekle vur ve ona patron kimmiş göster

Alıntıları Göster
    İkinizin sohbeti çok güzel bi problem yok şuan devam edin. Ya bi yardım edin diye açtık konuyu herkesin söylediğini söylüyosunuz üstüne üstlük aranızda muhabbet ediyosunuz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.