Şimdi Ara

Ya bu kızı nasıl etkileyeceğim? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: csufeardir

quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0643

Buna inandırmanin tek yolu çok uzun bir konuşma yapacaksın telefonda ama kızın konuşmasına izin vermeyeceksin hiç kız o konuşmayı hiç kesmeyeceksin kızı etkilersin büyük ihtimalle konuşmanın sonundada öyle bir soruyla bitireceksin ki kız sana hayır demesin

bunu deneme

Denemedim, deneyeceğimi de sanmıyorum ama işe yarar. Bir çeşit psikolojik baskı oluşturuyor susmadan hızlı ve anlaşılır konuşmak

Ters tepkide olabilir sen devamlı konusurken itici gelmeye baslarsın ona yinede sen bilirsin

• kızı bir yere kaçır ya benimle olacaksın yada öleceksin de seni seçer ben eski sevgilime öyle yapmıştım.
  • ya biraz ciddi olun gözünüzü seveyim.
  • okul çıkışı ya da tenefüste çek bir köşeye "iki dakika seninle birşey konuşucam de direkt gir konuya ona eskilerin bir önemi olmadıgını şuanda sadece onun oldugunu başka hiçkimseyi düşünmedigini herkesin hata yapabilecegini anlat. Ve mümkünse özür dile ( hatalı olmasan bile , ki degilsin . Köprüyü geçene kadar ayıya dayı hikayesi işte)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konusurken falan arada bir onu ne kadar kıskandığımdan, sevdiğimden bahsediyorum. İşte çok tatlısın falan diyor. Ama sonra da bana böyle davranma, sen dedikce üzülüyorum falan diyor. Ne yapayım? Artık kaçmıyor ama arada bir kacıyor. Servisini, evini falan biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKeleTon_61

konusurken falan arada bir onu ne kadar kıskandığımdan, sevdiğimden bahsediyorum. İşte çok tatlısın falan diyor. Ama sonra da bana böyle davranma, sen dedikce üzülüyorum falan diyor. Ne yapayım? Artık kaçmıyor ama arada bir kacıyor. Servisini, evini falan biliyorum.

üzüntünü geçirmenin yolunu biliyorum de , nedir diye soracak büyük ihtimal direkt sevgilim ol diye yapıştır cevabı bir de elini tutarsan o anda tam olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra elini cekip yüzüme bakmassa :D

Az once konusuyoduk ben gene döktürürkene her zmanki tepkileri verdi. Sonra uykum var falan dedi bende dedim işkence etme kendine yat uyu, o da dedi omzunda yatsam ben direk kilit :S Dedim ki ozaman tek düşmanım geçen zaman olurdu dedim. Sonra normal devam ettik konuşmaya gene sevme leri başladı. Konuşmanın bitmesi 5 dk kala ya sev ama arkadas gibi sev nolur cok sevme dedi bisey demedim sonra ne deyim sana kanka mı dedi kapattım facebooku. Yarın dershane çıkışı gideceğim yanına babası almassa ne yapayım ? Gitmeyeyim mi?
  • Bide okulda kütüphaneyi 1 dersliğine kapatabiliyorum. Anahtarı bende ve bir sorun çıkmaz hoca ile anlaştık :D Evet önceki mesajı da bi okuyup bana bi tavsiye verin gözünüzü seveyim..
  • +uyuyomusn
    -evet
    +tatlı rüyalarr
    +he bi dk bidk unutmadan söyleyeyim gecenlerde de oldu sırf söylemedim diye başıma gelmedik kalmadı
    -ne
    +Seni seviyorum.
    -samet yapma sevme
    +uyumucakmıydın ya
    -sevme bak
    +ozmn ben yatıyorum
    -nefret etme ama arkadaş gbbı sev
    -cok sevme nolur
    +hdi iyi geceler gec kalmassın inşallah dershaneye
    -samet
    -ciddiye al tamam mı
    -arkadas gbi
    -ne diyim sana kanka mı diyim
    -neyse of
    -sseni çok ama çok seviyorum arkadas olarak
    -gercekten seden daha iyi bir dost bulunmaz
    -ama böyle
    -benden iyisini hakediyosun

hadi iyi geceler gec kalmassın inş tan sonra kapattım faceyi. Sonra bugün oldu dershnenin onune gittim sordum onu gitti dediler arkasından kostumda yakalayamadım. Daha da konusmadık işte. Pazartesi okulda görüsürüz ancak...

Yardım edin nolur.
  • uP
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKeleTon_61

Bi kız var sınıftan 4 yıldır aynı sınıftayız. Başta ben öyle çok üstüne düşmüyordum güzel kız falan deyip geçiyordum ama sonradan ne olacaksa oldu :) Ben fena aşık oldum. Bayaa etkiledi hayatımı. Son 2 yıldır samimiliğimiz arttı okadar. Bu yılda 3-4 haftadır bana yakın davrandığını düşünüyor kız o yüzden ben ondan hoşlanmışım yani onu gerçekten sevmiyormuşum. Tabi ben ona nerden estiyse 2 yıldır senden çok hoşlanıyordum ama geçen yıl ... ile çıktığın için birşey diyemedim birşey yapamadım dedim. Sonra işte açıldım söyledim. 2-3 ay önce bi kızdan ayrılmıştım nası öğrenmişse öğrenmiş. 4-5 aydır birlikte idik onuda öğrenmiş. İşte diyor ki ben sana inanmıyorum sana yakın davrandığım için böyle yaptın hem de sen 2 ay önce bitirmişssin bi kızla ilişkini nasıl beni seviyorsun neden çıktın ozaman bu kızla. Hal davranışlarından onunda istediğini anlıyorum. Ama inanmıyor işte ne yapayım. Bana bi yardım edin. He bide benden uzak durmaya çalışıyor. Telefonda rahat rahat konuşuyor ama sınıfta falan zar zor konuşuyor. Önceleri koluna girerdim öperdim falan ama açıldığım andan beri ya yapma işte okuldayız yanlış anlaşılıyor falan demeye başladı. Dışarı çıktığında hemen geliyorum falan dediğimde gelme olmaz diyor. Ama telefonda konuşurken hiçte böyle değil. Arada lafı sokuyo tabi ben inanmıyorum sana diye. Neyse ben nasıl etkilerim bu kızı? Takıdan, elbiseden neyin çok hoşlanıyor. 2-3 günde bir telefonla 1-2 saat konuşuyoruz. Yardımcı olun lütfen..

Okulda onun tanımadığı bir arkadaşına git şu kıza laf at de sende bu olayı gör git arkadaşına sert bi konuşma yap onu oradan uzaklaştır ama bunun yeterli olacağını sanma sürekli onu koru ona yardımcı ol ama kölesi gibi olma abartmadan yap yoksa kız seni kullanır durur. Okulda diğer kızlarla fazla ilgilenme bir süre bu kızla tekrar eskisi gibi olmaya çalış ondan sonra kıza hatırlat onu sevdiğini kabul ederse iş tamamdır etmezse git diğer kızlarla falan konuş bu sırada kız seni kıskanabilir. Başka birşeyde gelmiyor aklıma.

• Eskisi gibi oldum sayılır. Fakat onu kıskandıramam ben ya :S Acaip kıskanç. Açıldığım gün söyledi bana yani. Ezgi gecen tenefüs senin omzuna yattı. dedi sonrada eveledi güveledi ben böyle kıskancım cok iste dedi. Ya bide ters teperse ugras dur :S Bende onu kıskandıgımı falan belli etmistim. Ama baska yoluda yok diyosunuz ??
  • Up!

Ya arada bir beni sevdiğini gösteren şeyler söylüyor. BEn mi yanlış anlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NathanDrake1999

kaçıncı sınıf?

hayırdır tavsiye mi vereceksin ona göre ? olm daha 13 yaşındasın. git dışarıda top filan oyna.
  • Doğal olmayı dene. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikaj

quote:

Orijinalden alıntı: NathanDrake1999

kaçıncı sınıf?

hayırdır tavsiye mi vereceksin ona göre ? olm daha 13 yaşındasın. git dışarıda top filan oyna.

öff snn be slk .s.s.s
  • Doğal olmayı deneyeyim. Peki. Ya elimde sürpriz yapabileceğim fırsatlar var. Bunları kullanmak istiyorum. yararı olmaz mı? Kütüphane demiştim. Ne yapabilirim orda ?
  • up
  • uP
  • Sınıfta rahatca konusamıyorum. Arkadasları oluyor yanında. Ben yakalasam tek arada bir kaciyor ama oyle her zamanda kacmıyor. Hemen her türlü dokunmama kızıyor :P Ya samet yapma şöyle ya falan gibi. Bence bu benim hala nasıl nekadar sevdiğimi anlamadı veya beni reddediyor ama kırılırım diye arkadaslık bozulmasın diye öyle kaba bi dille yapmak istemiyor. En son yazdıklarını söyledim yukarıdaki mesajlarda. Yardım..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.