Şimdi Ara

Ya bu kızı nasıl etkileyeceğim? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burberry magazasina gotur ve ona her istedigini almasini soyle.Odeyebilirsen senindir odeyemezsen hic senin olmamistir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKeleTon_61

İkinizin sohbeti çok güzel bi problem yok şuan devam edin. Ya bi yardım edin diye açtık konuyu herkesin söylediğini söylüyosunuz üstüne üstlük aranızda muhabbet ediyosunuz

Şuan yaşadığın şey geçici heves diyoruz. Sadece o kız mı var dünyada ? Zamanla hem benim hem @Player 1'in dediklerini anlarsın. Dahada yorum yapmayacağım izninle. Hayatın tadını çıkartmaya bak ama unutma. Kimler çıkacak daha karşına. Okulu bitir anlarsın üniversitede. Bol şanslar.
  • Madem illa kızı istiyorsun o zaman yapacaklarını bir bir açıklayayım;

Her şey iyi güzel giderken açılman yanlış olmuş, ordan itibaren ele alalım.
    Madem şimdi o eski yaptıklarına pek izin vermiyor, uzak dur falan diyor.
    Dediğini yapacaksın, hatta onun yanına sınıftan başka kızları alıp öyle gideceksin.
    Pek takmayacaksın, başka kızlarla muhabbet ederken onu da sıradan biriymiş gibi muhabbete dahil edeceksin falan.

Emin ol o zaman gözünde değer kazanırsın, yani seni elinde tutmasına izin verme, her zaman için başkasına gidebileceğin korkusu olsun içinde kızın
    Bir şeyler için ikna etmeye kalkma sakın, oluruna bırak.
    Bi de dışarıya kendine güvenilir bi hava ver, kız olsa da olur olmasa da olur gibisinden

Aksini yapar kıza yapışmaya devam edersen, zaten senin elinde olduğunu düşünecek, istemem yan cebime koy hesabı
    Gözünde bir değerin kalmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: sKeleTon_61

İkinizin sohbeti çok güzel bi problem yok şuan devam edin. Ya bi yardım edin diye açtık konuyu herkesin söylediğini söylüyosunuz üstüne üstlük aranızda muhabbet ediyosunuz

Şuan yaşadığın şey geçici heves diyoruz. Sadece o kız mı var dünyada ? Zamanla hem benim hem @Player 1'in dediklerini anlarsın. Dahada yorum yapmayacağım izninle. Hayatın tadını çıkartmaya bak ama unutma. Kimler çıkacak daha karşına. Okulu bitir anlarsın üniversitede. Bol şanslar.

Zamanla anlayacaktır. Direkt teklif etmesi gerek en uygun dille, paran çoksa skeleton cüzdanı ön cebe koy kalın görünsün direkt etkilenecektir.

• Yanlız kız fena kıskanç. Teklif etmeden 1 tenefüs once baska bi kız benm gogsume yaslanmıstı bi tenefüs boyunca. Ben teklif ettikten sonra bana konusurken ya ben aşırı kıskancım aslında falan dedi. Mesela gecen tenefüs ezgi senin goğsüne yaslanmıstı ya falan dedi. Daha aramızda bişey olmadan ha yeni teklif etmişim :D Evet önerilere devam edelim :)) Ya zaten 2 ay once kızlan ayrılmısın deyip deyip duruyo bide baska kızlarla dolasırsam ne olur acaba
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

Madem illa kızı istiyorsun o zaman yapacaklarını bir bir açıklayayım;

Dediğini yapacaksın, hatta onun yanına sınıftan başka kızları alıp öyle gideceksin.
    Pek takmayacaksın, başka kızlarla muhabbet ederken onu da sıradan biriymiş gibi muhabbete dahil edeceksin falan.

Emin ol o zaman gözünde değer kazanırsın, yani seni elinde tutmasına izin verme, her zaman için başkasına gidebileceğin korkusu olsun içinde kızın
    Bi de dışarıya kendine güvenilir bi hava ver, kız olsa da olur olmasa da olur gibisinden

Aksini yapar kıza yapışmaya devam edersen, zaten senin elinde olduğunu düşünecek, istemem yan cebime koy hesabı

bunları yap ama aşırıya kaçma

• quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

Madem illa kızı istiyorsun o zaman yapacaklarını bir bir açıklayayım;

En iyisi

• hevees geçior arkadaşım aşık oldugum kıza teklif etmiştim hiç görüsmedik 2 sene nrdeyse ama muhabbetimiz vardı baya bi gün arkadaşlar ayarlamıs 3 erkek 2 kız gittik clube kızda baska arkadasımı seviomus onu sevdigimi bilior ama. neyse yanlız kaldım döndük möndük gece 3 de bize geldik 2 erkek 2 kız olarak dier elemanı bıraktık kızla birlkte uyudum ama hiç birşey olmadan vs sonrasında kızla sadece whatssapp face gibi yerlerden mesajlaştık 1 kerede aldım bize geldik (sadece ders) harici birşey olmadı anladım kızın sevmedigini biraz geçti. bida aradılar gidelm die dedim siz beni arabai çn kullanıosunuz arkadaşım için gitmek istiosun onu seviosan onunla git falan .o gündür bugundur konuşmuyoruz 1 ay olcak işte 2 kere gördüm yüzüne bakmadım.kıza gerçekten aşık olmuştum ama ne dese yapcak kıvamdaydım ama ogünden sonra öyle bir sogudum ki şuan suratına bakmam yani heves bunlar geçiyor hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 10 Ocak 2013; 16:04:09 >

• Ya bana güzel numaralar söyleyin yahu. heves heves diye tutturmuşsunuz anlıyorumda anlamıoyrum işte. Anladınız siz.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: farate

gercekten sevdigini anlat ispat et
    benim sevgilime...
    böyle yapmıştı gece kapılarının onune seni seviyorum (ismi) yazdım ve sabahakadar bekledim :)
    sabahta öpücügü aldık

Usta aynı şeyi bende denedim ters tepti kızın bize saymadığı kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burası Türkiye

quote:

benim sevgilime...
    böyle yapmıştı gece kapılarının onune seni seviyorum (ismi) yazdım ve sabahakadar bekledim :)
    sabahta öpücügü aldık

yok ben öpücükle kurtardım

• Ya biraz yardım edin ya..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burası Türkiye

quote:

benim sevgilime...
    sabahta öpücügü aldık

yok ben öpücükle kurtardım

• Konunun hepsini okudum. Nedir bu atarlan ma? adamlar sana yardım etmeye çalışıyorsun sen adamları tersliyorsun.
  • Konu başka yerlere kaymasın diye cevap vermiyorum sana.

İlerleme var rahatca konusabiliyorum. Ama durumum aynı sayılır.
  • Yardım edebilecek yok mu..
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0643

Buna inandırmanin tek yolu çok uzun bir konuşma yapacaksın telefonda ama kızın konuşmasına izin vermeyeceksin hiç kız o konuşmayı hiç kesmeyeceksin kızı etkilersin büyük ihtimalle konuşmanın sonundada öyle bir soruyla bitireceksin ki kız sana hayır demesin

bunu deneme

Denemedim, deneyeceğimi de sanmıyorum ama işe yarar. Bir çeşit psikolojik baskı oluşturuyor susmadan hızlı ve anlaşılır konuşmak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.