Şimdi Ara

Bu kızın amacı ne?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnstagramdan Zaman'ında bir kız ekledim kız kabul etti 1-2 gün sonra mesajdan konuştuk biraz sonra beni takipten cikarmış bende takip edemez olmuşum konuştuk falan. Yaklaşık 10 gün sonra falan geri takip atmış napıyorsun diye konuştuk geri takip etmek icin istek atmış bende geri döndüm konuştuk dm den kız ile.

Bu kızla aynı sehırde yasıyoruz memleketler aynı, okuduğu sehırde benım okuduğum sehıre 80-90 km falan komşu sehırler.
    O zaman da bayagı konuştuk falan.

Bugun yine yazmış bana geldin mi falan diye.

Kız fena değil aslında ama bilmiyorum kendi 2 dir yazıyor falan konuştuğumuzu arkadaşlarına anlatmış arkadaşları merak etmiş göstermiş falan ben anlamadım çok ciddi birşey de konuşmadık neden anlatıyor.

Kıza yürüsem mi , kendi acaba adım falan mı bekliyor bilemedim napayım dersiniz.

Bugun konuşurken tevafuk konusundan bahsetti , bizim Buralarda olmamız boşa değil herşey kader vb belki son sınıfta karşına biri çıkar daha çok seversin Buraları falan dedi

Bugun gelmiş okuldan hoşlandığın biri var mı diye soruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 5 Mart 2017; 17:40:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kun fe yekun yazıyor mu profilinde
  • hocam kız seni yedekte tutmaya çalışıyor. ne tam ümit veriyor ne de ilişiği kesiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

kun fe yekun yazıyor mu profilinde

Yok hocam açık kız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

hocam kız seni yedekte tutmaya çalışıyor. ne tam ümit veriyor ne de ilişiği kesiyor.

Hocam dediğinin olma ihtimali var ama kız çok ciddi görünen biri oynak biri değil pek.

• O kız aklında sana imam nikahını kıymış bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam et ne diyelim o zaman. Ama kendini fazla kaptırma yedekçi de çıkabilir. Hiç ummadığın insan bile seni yanıltabiliyor. Bu yüzden her zaman her şeye hazırlıklı ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

quote:

hocam kız seni yedekte tutmaya çalışıyor. ne tam ümit veriyor ne de ilişiği kesiyor.

Hocam dediğinin olma ihtimali var ama kız çok ciddi görünen biri oynak biri değil pek.

kadın milletine güven olmaz birader. sen gardını al. tongaya düşürmesin seni..
  • quote:

quote:

quote:

kadın milletine güven olmaz birader. sen gardını al. tongaya düşürmesin seni..

Doğrudur ağa, bundan 3 sene önce büyük kazık yedim eski kız arkadaşımdan daha yeni yeni güvenmek istiyorum bir kıza oda olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 5 Mart 2017; 12:20:27 >

• kulübe boşalmış transfer yapıyo. Aynı anda 5 6 takımdan futblocuya teklif atmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 5 Mart 2017; 15:29:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

kun fe yekun yazıyor mu profilinde

ne demek bu? bi kizin profilinde bu yaziyorsa ne demek oluyor ? musulman mi ?
  • quote:

quote:

hakkaten siz gencleri anlmiyorum, simdi ellisi gelip gidiyorda sizin yaslardayken bile boyle dusunmezdim, hep ayni taktik cak-gec cak-gec

sizler nasil bu kadar ask-mesk hayranisiniz, biraz macerali olun ,

KIZLARA GUVEN OLMAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic999

quote:

quote:

hakkaten siz gencleri anlmiyorum, simdi ellisi gelip gidiyorda sizin yaslardayken bile boyle dusunmezdim, hep ayni taktik cak-gec cak-gec

sizler nasil bu kadar ask-mesk hayranisiniz, biraz macerali olun ,

KIZLARA GUVEN OLMAZ

Tamam üstad

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.