Şimdi Ara

Slazenger Mağazaları Nerede ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
20.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar istanbul içinde slazenger mağazası arıyorum bulamadım bir türlü sizin bildiğiniz bir şey var mı bu konu hakkında ?

bu adamların hiç mağazası yok mu yoksa :S

• Yapay Zekanın Yanıtı

Slazenger Mağazaları Nerede?

Spor giyim ve aksesuar alanında faaliyet gösteren Slazenger'ın Türkiye'de çeşitli mağazaları bulunmaktadır.

İstanbul Mağazaları:

İstanbul'da Slazenger mağazaları Avrupa ve Anadolu yakalarında yer almaktadır.

Avrupa Yakası:

• Akmerkez AVM
    • İstinyePark AVM
    • Kanyon AVM
    • Metrocity AVM

Anadolu Yakası:

• Bağdat Caddesi
    • Caddebostan AVM
    • Hilltown AVM
    • Viaport AVM

Türkiye'nin Diğer Şehirlerindeki Mağazalar:

Slazenger mağazaları İstanbul dışında Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Adana gibi büyük şehirlerde de bulunmaktadır.

Slazenger'ın mağaza adresleri ve iletişim bilgileri için resmi web sitesini veya sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • evet bilen yok mu?
  • YKM içinde ürünleri mevcut ama ayrı dükkan tarzı ben hiç görmedim. Spor mağazalarına da bakabilirsin.
  • Belli mağazaların bünyesinde satılıyor. Antalya'da almak isteyen olursa KİPA'nın içinde merdivenlerden sonra tam karşıda FLYGARD mağazası var.
    Onun içinde gayet güzel modeller satılıyor.
  • Harbiden öyle bir marka vardı değil mi unutmuşum. "Slazenger, KIŞKIRTIIIIRR!"
  • Zamanında 7-8 sene önce Slazenger marka spor ayakkabı almıştım arkadaş ne sağlam ayakkabıymış 2 sene giydim(O zamanlar bana alınan nike-adidas 6 ay dayanıyordu)Bisiklet sürerken fren yerinede kullanıyordum ama ayakkabıda en ufak bi açılma vs olmadı.Tabi ayağım büyüyünce daha giyemedim.
  • eskş kalite varmı bilmemm bence yok mağaza istanbulda 212 avm ve arportta olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kipa ların içinde oluyor
  • biraz hortlatmış olacağım ama arayanlara bilgi olması açısından yazmak istedim, istanbul güneşlide bulunan 212 avm de slazenger mağazası mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.