abercrombie ürünlerini alacak bir ağaza bilen var mı istanbul için
kendi magzası olarak abercrombie ye hiç rastlamadım ama toptan magzalarda orjinal ürünleri mevcut.
Bknz:Boyner
Koton'da felan da satılıyor ama tavsiye etmem..
tiffany de satılıyor. kadıkoyde eski salı pazarı sokagının karsısında modaya cıkan sokaga gırdıgınızdede outlet magazasında satılıyor.
çok şekil ürünleri var internette dolaşıyor ama ben üzerinde görüp almak istiyorum daha başka satılan yerleri bilenler varsa beklemedeyim ayrıca bilgi verenler için de teşekkürler
mecidiyeköy astoriada var ama magaza adı farklı.adını unuttum ama camlardan anlarsın
Lüks mağazalarda orijinal ürünleri satılıyor,ama biraz zor bulman,zaten fiyatları da mağazalarda oldukça pahalı;en mantıklısı kendisini kanıtlamış şahıslardan gittigidiyor vasıtası ile satın alman.Ben;gittigidiyordan en az 30 parça abercrombie ya da hollister grubu giyim ürünü almışımdır.Maşallah 1-2 tanesi hariç sorun yaşamadım.
pendik te trenden indikten sonra gar ın karsısındaki sokaktan dümdüz git karsına çıkan mağazaya gir. boyner den alacağının yarısına alırsın nerdeyse,, profösöre benden selam :p
bakırköy - kapacity alışveriş mağazasında en alt katta bu ürünleri satan bir mağaza var ( yanlız mağaza adı farklı)
abercrombie ürünlerini internetten almanı tavsiye ederim kesinlikle yarı yarıya fiyat farkı war ayni tişört mağazada 80tl nette 40 tl ama tabi güvenilir bi siteden al
Eğer anadolu yakasında oturuyosan ayşekadında bir mağazası var ve orjinal aber satıyo.. Bi de kazasker de olması lazım ama orjin mi değil mi bilmiyorum :S
quote:
Orjinalden alıntı: Y.A.
abercrombie ürünlerini internetten almanı tavsiye ederim kesinlikle yarı yarıya fiyat farkı war ayni tişört mağazada 80tl nette 40 tl ama tabi güvenilir bi siteden al
onerebilecegin guvenilir bir site var mi??
bakırkiöy galleria girişte sağda var. ama eczanenin olduğu girişten bir önceki dünya göz hastanesine yakın girişte.
quote:
Orjinalden alıntı: erdsavas
bakırkiöy galleria girişte sağda var. ama eczanenin olduğu girişten bir önceki dünya göz hastanesine yakın girişte.
galleria'daki sahte ya birde pahalı..
1e 1ler Merter'de. (zaten orj ile sahte bir arada artık af'de) Muhteşem fiyatlar.
quote:
Orjinalden alıntı: sergen_baba
bakırköy - kapacity alışveriş mağazasında en alt katta bu ürünleri satan bir mağaza var ( yanlız mağaza adı farklı)
b612 gbı bı seydı sanırım ama cok pahalı cok para kaptırdım oraya
quote:
Orjinalden alıntı: shift_rk
pendik te trenden indikten sonra gar ın karsısındaki sokaktan dümdüz git karsına çıkan mağazaya gir. boyner den alacağının yarısına alırsın nerdeyse,, profösöre benden selam :p
adam belki senin gibi kolpa değil , original giyinmek istiyor olamaz mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^
quote:
Orjinalden alıntı: erdsavas
galleria'daki sahte ya birde pahalı..
1e 1ler Merter'de. (zaten orj ile sahte bir arada artık af'de) Muhteşem fiyatlar.
galleria'da sahte mal satan bir dükkanı barındıracaklarını sanmıyorum.
Abercrombie'in kendi mağazası Avrupa'da bile yok. Sadece Amerika ve Kanada'da mevcut. Ama İstanbul'da birçok mağazada var. Boyner, &Style, Sportworks...