Şimdi Ara

eve pencereden kus girdi (resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadalar pencere acıktı iceri birden serce daldı bi tane heralde yavru ve galiba ucamıyo bırakıyorum balkona bi yere gitmiyor ve ucmaya calıstıgı zaman yerden ucuyor yani havadan gitmiyor acaba ne yapabilirim bunu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eve Kuş Girmesi

Kuşlar, doğanın güzel yaratıkları olsa da, eve girdiklerinde sorunlara neden olabilirler. Kuşlar, yiyecek arama, barınak veya yuva yapma gibi nedenlerle evlere girebilirler.

Eve giren kuşlar, aşağıdakiler gibi sorunlara yol açabilir:

• Sağlık Riskleri: Kuşlar, salmonella ve E. coli gibi insanlara bulaşabilen hastalıklar taşıyabilirler. Dışkıları ayrıca alerjileri tetikleyebilir.
    • Hasar: Kuşlar, mobilyaları, perdeleri ve diğer eşyaları gagalayarak veya çizerek zarar verebilirler.
    • Gürültü: Kuşlar, cıvıltıları ve kanat çırpmalarıyla gürültü kirliliğine neden olabilirler.

Eğer evinize bir kuş girerse, onu güvenli bir şekilde dışarı çıkarmak önemlidir. Bunu nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmıştır:

• Pencereleri Açın: Kuşun girdiği tüm pencereleri açın ve kuşun dışarı uçmasına izin verin.
    • Işıkları Kapatın: Kuşlar genellikle ışığa doğru uçarlar, bu nedenle ışıkları kapatmak kuşun dışarı çıkmasına yardımcı olabilir.
    • Bir Havlu veya Battaniye Kullanın: Eğer kuş pencereden uçmazsa, üzerine bir havlu veya battaniye atabilir ve dikkatlice dışarı çıkarabilirsiniz.
    • Profesyonel Yardım Alın: Kuşu kendiniz dışarı çıkaramazsanız, profesyonel bir yaban hayatı tahliye görevlisinden yardım alabilirsiniz.

Kuşların evinize girmesini önlemek için aşağıdaki önlemleri alabilirsiniz:

• Delikleri ve Çatlakları Kapatın: Kuşların girebileceği tüm delikleri ve çatlakları kapatın.
    • Pencerelere Kuş Kafesleri Takın: Pencerelere kuş kafesleri takmak kuşların girmesini önleyebilir.
    • Kuşları Uzak Tutmak İçin Deteranlar Kullanın: Kuşları uzak tutmak için evinizin çevresine nane yağı veya sirke gibi deteranlar püskürtebilirsiniz.
    • Evinizi Temiz Tutun: Kuşların yiyecek aramak için girebilecekleri yiyecek artıklarını veya çöpleri evin içinde bırakmayın.

Kuşların evinize girmesini önlemek ve giren kuşları güvenli bir şekilde dışarı çıkarmak, hem sizin hem de kuşların sağlığı ve güvenliği için önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İnkönce biraz yıka onu soğuk suyla..Fazla soğuk olmasın ama...
    Sonra küçük bi kavluyla kurula 15-20 dk sonra tekrar bırak kendi haline balkona kendi uçar o..
    Başıma geldi çünki..
  • hocam olmez degilmi yıkicam simdi bi se olmasın sonra hayvancagıza
  • Su soğuk olmazsa hiç bişe olmaz
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamingExpert -- 23 Haziran 2007; 15:11:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

hocam olmez degilmi yıkicam simdi bi se olmasın sonra hayvancagıza

cok dıkkatli yıka özellikle kanatlarına dikkat çok hassas olur onlar keikleri kürdandan daha narindir yine uçamazsa veterinere götürmeni öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 23 Haziran 2007; 15:12:15 >
  • cesme suyuyla yıkicam simdi insallah ucar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yıkadım ustune su serpistirdim biraz havluya sardım simdi insallah iyilesir
  • fırına at diyen arkadaşın başına sıcak geçti herhalde diye düşünüyorum yakınlarında olan varsa bu arkadaşa hayrına soğuk su döksün başından aşağıya
  • sanki yatmaya baslıyo gibi hafif gozleri kapanıyo ben yaklasınca geri acmaya baslıyo gozlerini umarım bi şe olmaz

• Hey allahım yaw..
    Sen fazla örtme onu..
    Hava sıcak zaten...
    Rahat bırak ta biraz uyusun...
    Dediğim gibi fazla yorma, üstüne gitme, ılık suyla yıka bol bol, kendine gelsin, sonrada hafif kurulayıp balkona bırak o uçar...
  • eğer kuş uçamıyorsa beslemeye çalış çünkü dışarda kediler hemen onu kaparlar.
    Bizede böyle bir kuş girmişti muhabbet kuşunun yanında besliyoruz onu şimdi.
    geçenlerde kuşu bırakalım dedik biraz uçar gibi yaptı sonra kafese geri geldi
  • bişler ver yesin önüne böyle taneli bişeler koy. pilav milav gibi. su da ver. meyve ver. pişmiş et varsa ufalt ver. yesin içsin dinlensin.
  • merak ediyom ne olcak kuşun sonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

merak ediyom ne olcak kuşun sonu

walla bende merak ediyorum umarım bi şe olmaz
  • Kardeşim ne havlusu falan kur terasa mangal şöyle
  • bence kuş hasta yada uykusuzdur bütün gün uçmuştur 1-2 saaat uyusun bişi olursa sana vetinere yolk gözüktü
  • Kız Meselesi

Bu Double çektir kendine gelir haywan
  • sürekli gözlerini kapatıp çok düşünüyosa o kuş gidici
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.