Şimdi Ara

eve pencereden kus girdi (resimli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

arkadalar pencere acıktı iceri birden serce daldı bi tane heralde yavru ve galiba ucamıyo bırakıyorum balkona bi yere gitmiyor ve ucmaya calıstıgı zaman yerden ucuyor yani havadan gitmiyor acaba ne yapabilirim bunu

eve pencereden kus girdi (resimli)

eve pencereden kus girdi (resimli)

abiiii dalga gecer gibi... bizim eve de girdi dun tam monitorle aramdan gecti topic acsam inanmazlar simdi dedim acmadım yemin ediorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuhi -- 23 Haziran 2007; 14:34:18 >

• sakın ola ki balkona falan çıkarma. uçamayabilir.uçamazsa da ,kartallar şahinler falan yer onu. ben civciv falan beslerdim küçükken,tecrübelerim sabittir

bence hayvana bikaç gün iyice bak.besle.sürekli sıcak tut.soğuk su falan dökme sakın üzerine.

bikaç gün evinde besle.iyice kendine geldiğini ve uçabildiğini hissettiğin zaman pencereyi aç,doğanın kollarına bırak hayvancağızı
  • su icirim derken elimde elimze s..ctı bu arada acık havayı gorunce baya hareketleniyo hayvan kanat sallıyo ama ucmuyo
  • quote:

su icirim derken elimde elimze s..ctı bu arada acık havayı gorunce baya hareketleniyo hayvan kanat sallıyo ama ucmuyo

Kanadında sorun vardır iyice incele yara falan olmuştur benimkinin kanadını karga yarlamıştı
  • arkadaslar balkona koydum bi tane daha serce geldi balkona garip garip ses cıkarıyo acaba anası olabilirmi ?
  • sakın elleme kuş gribi bulaşır...
  • quote:

arkadalar pencere acıktı iceri birden serce daldı bi tane heralde yavru ve galiba ucamıyo bırakıyorum balkona bi yere gitmiyor ve ucmaya calıstıgı zaman yerden ucuyor yani havadan gitmiyor acaba ne yapabilirim bunu

Uçamıyorsa içeri nasıl daldı hayvancağız ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

quote:

Uçamıyorsa içeri nasıl daldı hayvancağız ya

ah bi bilsem birden daldı iceri kus bende anlamadım onu

• ayy canım benim çok tatlıı
  • kokuya dayanamıyordur
    quote:

Orjinalden alıntı: Djwillki

bizim de tuvalet havalandırmasına hep güverci düşüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: getlive

kokuya dayanamıyordur
    quote:

Orjinalden alıntı: Djwillki

bizim de tuvalet havalandırmasına hep güverci düşüyo

tam ordan geçerken kuşun dengesi bozuluyo

• balkona koydum kusu 10 dakka sonra geldim kayboldu sanırım uctu gitti
  • quote:

balkona koydum kusu 10 dakka sonra geldim kayboldu sanırım uctu gitti

yere falan baksaydın
  • valla baktım da yok kus balkonda bi dolap var onun altına baktım goremedim galiba gitti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.