Şimdi Ara

acilll borç para arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
6.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kredi kartı borcundan dolayı acil borç para arıyorum. Maaşım 2100 tl ailemle kalıyorum 1500 tl geri odemeli tefeciye bile raziyim ama varsa bir hayır sever çok sevinirim yoksa hacizlik olacak. Gecikmis olduğu için banka kredi vermiyor senet yaparız maaş bodromu gosteririm ve faiziyle odemeye bile raziyim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Acil Borç Para İhtiyacı

Finansal zorluklarla karşı karşıyaysanız ve acilen borç paraya ihtiyacınız varsa, göz önünde bulundurmanız gereken çeşitli seçenekler mevcuttur.

Ankara'da Borç Para Veren Kuruluşlar

Ankara'da ikamet ediyorsanız, borç para sağlayabilecek çok sayıda kuruluş bulunmaktadır. Kredi üniteleri, finans şirketleri ve özel borç verenleri araştırmayı düşünebilirsiniz. Bu kuruluşlar, ihtiyaçlarınıza uygun esnek ödeme planları ve faiz oranları sunabilirler.

Borç Alma Seçenekleri

Borç para alma seçenekleri arasında şunlar yer alır:

• Kredi Kartları: Kredi kartları, acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için hızlı ve kolay bir yol olabilir, ancak yüksek faiz oranları ve ücretler uygulanabilir.
    • Kişisel Krediler: Kişisel krediler, belirli bir tutarda alınan ve sabit aylık taksitlerle geri ödenen borçlardır. Kredi notunuza ve gelir durumunuza bağlı olarak onaylanabilirler.
    • Rehinli Krediler: Ev veya araç gibi bir varlığı teminat olarak göstererek daha düşük faiz oranlarıyla borç para alabilirsiniz. Ancak, teminatınızı geri ödeme yapamamanız halinde kaybetme riskiyle karşı karşıya kalırsınız.
    • Aile veya Arkadaşlardan Borç Alma: Acil durumlarda, aile üyelerinizden veya arkadaşlarınızdan borç para alamayı düşünebilirsiniz. Bununla birlikte, kişisel ilişkilerinizi korumak için net bir geri ödeme planı belirlemek önemlidir.

Borç Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Borç para almadan önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Faiz Oranları ve Ücretler: Farklı borç verenler farklı faiz oranları ve ücretler uygulayabilir. En uygun teklifi almak için karşılaştırma yapmayı ihmal etmeyin.
    • Geri Ödeme Koşulları: Borcunuzu geri ödeyebileceğiniz net bir planınız olduğundan emin olun.
    • Kredi Notunuz: Kredi notunuz, alabileceğiniz faiz oranlarını ve kredilere uygun olup olmadığınızı etkiler.
    • Teminat: Eğer teminatlı bir kredi alıyorsanız, teminatınızı geri ödeme yapamamanız halinde kaybetme riskinin bulunduğunu unutmayın.

Ankara'da borç para ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için yerel finans kuruluşlarına başvurabilir veya internette araştırma yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir taklacı bul hocam bu işi yapanlar çok.
  • Taklaci derken ne demek istediniz ben çok ciddiyim zor durumdayim bi çıkış yolu ariyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan_42

Taklaci derken ne demek istediniz ben çok ciddiyim zor durumdayim bi çıkış yolu ariyorum

Taklacı:

http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/sarikaya/2008/12/21/Taklaci_piyasasi
  • aklın varsa tefeciye bulaşma
  • kredi kartın varsa kartla taksitle altın al internetten sonra sat
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldierkan

kredi kartın varsa kartla taksitle altın al internetten sonra sat

adam kredi kartı borcu diyo sen kartın varsa al diyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacım kim ya da ne olursa olsun, gerekirse malum işi yap, yine de ;

1-tefeciyle asla iş yapma
    2- senet imzalama
    3- ilk iki kurala uy
  • farklı bir kredi kartı daha olabilir veya ailesinden birinin kredi kartıda olabilir
  • Başka bankadan kredi çekebilirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldierkan

kredi kartın varsa kartla taksitle altın al internetten sonra sat

adam kredi kartı borcu diyo sen kartın varsa al diyon
  • beyaz esyacılardan taksıtle bır kac parca urun alıp bu urunlerı bır spot dukkanına pesın paradan sat. Benım bıldıgım en hızlı ama epey zarar ettıren nakıt elde etme yontemıdır.

Aynı seyı kuyumcudan taksıtle altın alıp baska yerde satarakta yapabılırsın. Genellıkle cok acıl durumlarda bu gıbı nakıt elde etme yolları kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 28 Ocak 2012; 6:42:01 >
  • Mb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

beyaz esyacılardan taksıtle bır kac parca urun alıp bu urunlerı bır spot dukkanına pesın paradan sat. Benım bıldıgım en hızlı ama epey zarar ettıren nakıt elde etme yontemıdır.

Aynı seyı kuyumcudan taksıtle altın alıp baska yerde satarakta yapabılırsın. Genellıkle cok acıl durumlarda bu gıbı nakıt elde etme yolları kullanılır.

Yuh diyorum spotçuya satarsa 1000 liraya aldığı mala 150 lira verirler

Altın olsa neyse.
  • tefecı arıyorum durum cıddı
  • Nakit ihtiyacım var ne olur yardım eder misiniz gerekirse maşşımdan öderim :((

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.