Şimdi Ara

Kredi Acil Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 21 öğrenciyim bi işe girdim maaşım asgari ücret sigortamı yeni başllattılar kredi çekmek istiyorum 10.000 tl civarı sigortalı olarak kaç ay çalışırsam banka kredi verir veya en kolay şekilde krediyi nasıl alabilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnryldz60 -- 14 Haziran 2015; 21:06:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tnryldz60

Arkadaşlar yaşım 21 öğrenciyim bi işe girdim maaşım asgari ücret sigortamı yeni başllattılar kredi çekmek istiyorum 10.000 tl civarı sigortalı olarak kaç ay çalışırsam banka kredi verir veya en kolay şekilde krediyi nasıl alabilirim .

En az 2-3 ay sigortqn yatsin mas aldigin bankadan alabilirsin hic bankacilik urunu kullanmadiysan belki birkqc ay daha bekletebilirler. Oyle ise hemen maas bankandan kk al ve kullan .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertac dede S kullanıcısına yanıt
    Hocam kredi kartlarım var onda sorun yok ama ödemesinde biraz sorun yaşadım öğrenciyim diye borçları kapatsam kredi notum düzelir mi çekebilirmiyim yani ?
  • '' kredi kartlarım var onda sorun yok ama ödemesinde biraz sorun yaşadım''

• quote:

Orijinalden alıntı: tnryldz60

Hocam kredi kartlarım var onda sorun yok ama ödemesinde biraz sorun yaşadım öğrenciyim diye borçları kapatsam kredi notum düzelir mi çekebilirmiyim yani ?

Mevcut haliyle su anda dusuktir zaten kk borclarini kpama kosulu ile maas bankan verebilir. Sonrqsinda kredini odedikce puaninda yukselir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.