Şimdi Ara

Eve yeni muhabbet kuşu geldi - erkek, ( 2. kuş bu) Öneriniz var mı? [SSli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
16.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zaten 2 senedir beslediğim bir erkek muhabbet kuşum vardı. Yanına bu gün 1.5 aylık bi erkek muhabbet kuşu daha aldım.İsterseniz ss ekleyebilirim.Yapmam gereken birşey var mı? daha doğrusu yapmamam gereken bir şey var mı? Çok kavga ederler mi ? 2 erkek muhabbet kuşu besleyen varsa yardımcı olabilir misiniz?

Sarı kuş yeni gelen erkek. Mavi ise 2 yıldır beslediğim kuşum GÜmüş.. Erkek o da.

ılık bir ilişki ortamaya çıkmaz di mi? ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 28 Nisan 2012; 21:12:12 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yeni Muhabbet Kuşunuz İçin Öneriler

Yeni bir muhabbet kuşu sahibi olmak heyecan verici bir deneyim olabilir. İşte evcil hayvanına uyum sağlamasına yardımcı olacak bazı ipuçları:

• Yeterli Alan Sağla: Muhabbet kuşun uçması ve oyun oynaması için geniş bir kafese ihtiyaç duyar.

• Uygun Yiyecek ve Su: Muhabbet kuşlarına özel olarak formüle edilmiş tohum karışımları ve taze meyve ve sebzeler beslemelisin.

• Düzenli Veteriner Kontrolleri: Kuşunun sağlığını ve esenliğini sağlamak için düzenli veteriner kontrolleri yaptır.

• Sosyalleşme: Muhabbet kuşları sosyal hayvanlardır. Onunla düzenli olarak etkileşime geçmeli ve konuşmalısın.

• Isı ve Işık: Muhabbet kuşları ılık ve iyi aydınlatılmış bir ortama ihtiyaç duyarlar. Kafeslerini doğrudan güneş ışığına maruz bırakmaktan kaçın.

• Kafes Bakımı: Kafesi düzenli olarak temizlemelisin. Bu, kuşunun sağlığı ve mutluluğu için gereklidir.

Özel Davranışlar:

Muhabbet kuşun "konuşur gibi ağzını oynatıyorsa", bu seslendirme, ötme veya çiğneme gibi normal davranışlar olabilir. Bununla birlikte, kuşunun gagasında büyümeler veya solunum güçlüğü gibi sağlık sorunları olmadığından emin olmak için bir veterinere danışmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kuşlar ılımasın klima tak odaya
  • Neden 2 tane erkek besliyosun da çift beslemiyosun ? Yumurta yapıp soyunu devam ettirirlerdi fena mı olurdu ? Sana soruyom aloo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShReK '

Neden 2 tane erkek besliyosun da çift beslemiyosun ? Yumurta yapıp soyunu devam ettirirlerdi fena mı olurdu ? Sana soruyom aloo

Hocam bu kuşun da ele gelip konuşmasını falan istiyorum o yüzden erkek aldık. Dişiler pek böyle şeyler yapmıyor çünkü,nadir yani.

SS ekleyeceğim birazdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

Orijinalden alıntı: ShReK '

Neden 2 tane erkek besliyosun da çift beslemiyosun ? Yumurta yapıp soyunu devam ettirirlerdi fena mı olurdu ? Sana soruyom aloo

Hocam bu kuşun da ele gelip konuşmasını falan istiyorum o yüzden erkek aldık. Dişiler pek böyle şeyler yapmıyor çünkü,nadir yani.

SS ekleyeceğim birazdan

Dostum bende de dişi kuş var. Ele vs geliyor sadece konuşmuyor - si o. Ss lerini bekliyorum.
  • ss ler eklendi
  • Valla bendede 1 tane muhabbet kuşu var senin yeni gelen ile değil ilk beslediğinle aynı renkte sadece yanakları sarı lacivert cok tatlı alıyorum ağzımın içine sokuyorum kafasını okşuyorum yanaklarını Ben 3 senedir tek besliyorum ayna felanda yok kafesinde oyuncakta yok çokta mutlu her dakka başı konuşuyor bana bağırıyo ıslık çalıyo hatta benim geldiğimi anlayınca taaa 4.kattan sesleri geliyo içeri geliyorm susuyo yanına gidiyom aşkım hoşgeldin diyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim hayvanların niçin eşcinselliğe yöneltiyorsun ? Al iki tane dişi bari yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Valla bendede 1 tane muhabbet kuşu var senin yeni gelen ile değil ilk beslediğinle aynı renkte sadece yanakları sarı lacivert cok tatlı alıyorum ağzımın içine sokuyorum kafasını okşuyorum yanaklarını Ben 3 senedir tek besliyorum ayna felanda yok kafesinde oyuncakta yok çokta mutlu her dakka başı konuşuyor bana bağırıyo ıslık çalıyo hatta benim geldiğimi anlayınca taaa 4.kattan sesleri geliyo içeri geliyorm susuyo yanına gidiyom aşkım hoşgeldin diyo

En doğrusu o zaten erkek kuşlarda.Tamamen insana bağlı yaşaması. Ayna ben de istemiyorum ama salonda büyük bir ayna var onun önüne koymak zorunda kalıyorum. :)

• Ben de 23 Nisan Pazartesi erkek bir muhabbet kuşu aldım. Ayna koymamak daha mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Ben de 23 Nisan Pazartesi erkek bir muhabbet kuşu aldım. Ayna koymamak daha mı iyi?

Valla bende kuşçuya sordum sakın koyma dedi aldığımdan beridirde aynasız.Sonra benim arkadaşa aldık bitane erkek o gitti ayna koydu hiç konuşmuyo kuş ve çok hırçın ellerimi kanattı benim muhabbet kuşunu istediğin gibi git sev elle öp ağzını kaçmaz.Bu arada 3 yıldır çiftleşmiyor Evdeki yastıklarla fantazi yapıyor kuş bende anlamadım ama internete muhabbet kuşu çiftleşmeleri yazıp baktığımda aynı hareketleri benim kuş yastığın ucuna yapıyor

• Daha önce yastık vb. nesnelerle mastürbasyon yapan kuşları görmüştüm.
    Gün boyu maalesef hayvan tek kalıyor evde, akşam işten geldiğimde de mümkün olduğunca ilgileniyorum, konuşuyorum. Ben konuşurken kafadaki tüyleri kabartıyor, gözleri kapatıyor, kafayı falan oynatıyor. Bunlar iyiye işaret mi?
  • Ayna bilgisayar gibi. Kuşu asosyal yapıyor ve seninle hiç ilgilenmiyor.Kesinlikle tek kuş ise ayna kullanmayın
  • hocam sarı kuşun erkek olduguna emin misin ? gagasının üstü pembe gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

hocam sarı kuşun erkek olduguna emin misin ? gagasının üstü pembe gibi

Yavru olduğu için ilk aylarda pembe-beyaz oluyor, sonradan maviye dönüşüyor.
  • Çok lezzetli görünüyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.