Şimdi Ara

Birinin kalbini kırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk ben konuştuğum halde benden hoşlanan birini kendimden soguttum vicdan azabı duyuyorum ne yapabilirim önerisi olan var mı

• Kalp kırılınca kaynamaz aga kaynamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vicdan azabim var şuan çok pis hemde
  • Hocam birinin kalbini kırdığınızın farkında olmanız bile iyi biri olduğunuzu gösterir. İyi insanlar da hata yapar hatanızdan ders almaya bakın.

• İyi olmaktan yana cekincem yok fakat keşke benden kendi uzaklaşmak isteseydi dedim ama olmadı üzülen taraf olmayı isterim hep
  • Kalbin dilin bir de mağlum şeyin kemiği yok kırılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yazma yada konuşma hocam daha çok kırarsın hele arkadaşimsin çok değerlisin falan sakın deme daha kafasını karıştırma kırdın istemiyorsan ozurunu dile don arkanı git iletişimi kes bırak o da kendi kendine iyileşsin ama sen konuşmaya devam edersen daha çok acı çeker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    h
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fitgamer kullanıcısına yanıt
    Tek böyle seçenek var gibi arkadaş gibi yazayım dedim ama bka sarar kesin
  • Yazma tecrube ettiğim için söylüyorum bırak onu artık daha çok kırarsın daha çok canı yanar eğer sevmiyorsan hissetmiyorsan gerçekten özür dilerim herşey içinde ve gerekiyorsa engelle öbür türlü sadece ümit vermiş gibi olursun ve olmadıkça daha çok canı yapar arkadaşlık falan değil sadece onu kendine bırak kendi kendine iyileşir sen olmadan daha iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.