Şimdi Ara

Sevgilimin Arkadaşı Tahrik oldum sandı ciddi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 çift olarak tiyatroya gitmiştik (ben, sevgilim, onun en yakın arkadaşı[kız], onun sevgilisi). Neyse bunlar entel dantel bi şeye bilet almışlar hiç gitmek istemiyordum, zaten arkadaşının sevgilisini de hiç sevmem. O yüzden benimkiyle tartıştık bayağı ama gittim en sonunda. Neyse oyunu izledik bi şeyler yedik falan, yolda biz biraz daha tartıştık(benim salaklığım yüzünden bu) neyse sonra dağılıcaz, benimkiyle onun arkadaşın sevgilisi ayrıldı bizden evleri farklı yerlerde. Ben de kızla(sevgilimin en yakın arkadaşı) aynı tarafta oturuyorum, birlikte otobüse bindik, yer vardı yan yana oturuyoruz. Benim canım sıkkındı biraz şu kavgalar yüzünden, ona anlattım. O da elini omzuma koydu pışpışlar gibi üzülme diye, sonra gözü aşağılara kaydı, lan napıyo derken bu birden çekildi dışarıyı izlemeye başladı.
    Aşağıya doğru bi baktım, hani oturunca pantolonun fermuarı katlanır, sanki bir yerlerin kalkmış gibi görünür ya, aynen öyle olmuş hatta biraz abartı, kız da o omzuma elini koyunca ben azdım sanmış o yüzden yüzünü dönmüş.
    Tabi ben o şaşkınlıkla emin olamadım, bi şey diyemedim. Sonra inerken görüşürüz dedim gülümseyerek, s*ktir git der gibi bi bay bay dedi bakmadan.
    Sevgilim de bana iki üç gündür çok soğuk davranıyor acaba anlattı mı? Ne yapayım beyler çok üzgünüm
  • O kız kezban doğal olarak arkadaşı (senin sevgilin) de kezban oluyo yol yakınken ayrıl bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

/>

Tipe bak lan
  • Kalkabilir nolcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

O kız kezban doğal olarak arkadaşı (senin sevgilin) de kezban oluyo yol yakınken ayrıl bence

ama feci katlanmış pantalon, yani adriana lima gelse o kadar uzamaz bi alet, kız korkmuştur belki
  • Git kıza sor ağzını ara ne bileym durumu anlat yap bişeyler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kızı boşver sen sevgiline durumu aynen anlat, bunda kötü bişey yok
  • sevgilinin arkadaşı yollu.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Premium

sevgilinin arkadaşı yollu.

• çıkartıp vursaydın eline
  • Bazı kızlar çok salak yahu gerçekten. Adamı dinden imandan çıkartacak kadar.

• Diğer buluşmanda da aynı pantolonu giy ve "Ne biçim pantolon bu katlanıyor sürekli nefret ediyorum" de belki işe yarar
  • ona gerçekleri anlat babamda elini koyunca öyle oluyor de!
  • Ben o durumda elimi bastırır boş ora boş derdim

• Ben de sevgilimle buluşmuştum tabii ilk sevgilim sarıldım falan elim bunun olmadık yerlerine çarpıyor kalkmış benim ki sonra onun da eli çarpmıştı ne utanmıştım lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Ben de sevgilimle buluşmuştum tabii ilk sevgilim sarıldım falan elim bunun olmadık yerlerine çarpıyor kalkmış benim ki sonra onun da eli çarpmıştı ne utanmıştım lan

Böyle bişey benimde başıma gelmişti Ama ilişkinin ilerleyen zamanlarında kızla birlikte bu olaylara gülüyosun bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcana

Beyler durum ciddi çok utandım.
    2 çift olarak tiyatroya gitmiştik (ben, sevgilim, onun en yakın arkadaşı[kız], onun sevgilisi). Neyse bunlar entel dantel bi şeye bilet almışlar hiç gitmek istemiyordum, zaten arkadaşının sevgilisini de hiç sevmem. O yüzden benimkiyle tartıştık bayağı ama gittim en sonunda. Neyse oyunu izledik bi şeyler yedik falan, yolda biz biraz daha tartıştık(benim salaklığım yüzünden bu) neyse sonra dağılıcaz, benimkiyle onun arkadaşın sevgilisi ayrıldı bizden evleri farklı yerlerde. Ben de kızla(sevgilimin en yakın arkadaşı) aynı tarafta oturuyorum, birlikte otobüse bindik, yer vardı yan yana oturuyoruz. Benim canım sıkkındı biraz şu kavgalar yüzünden, ona anlattım. O da elini omzuma koydu pışpışlar gibi üzülme diye, sonra gözü aşağılara kaydı, lan napıyo derken bu birden çekildi dışarıyı izlemeye başladı.
    Aşağıya doğru bi baktım, hani oturunca pantolonun fermuarı katlanır, sanki bir yerlerin kalkmış gibi görünür ya, aynen öyle olmuş hatta biraz abartı, kız da o omzuma elini koyunca ben azdım sanmış o yüzden yüzünü dönmüş.
    Tabi ben o şaşkınlıkla emin olamadım, bi şey diyemedim. Sonra inerken görüşürüz dedim gülümseyerek, s*ktir git der gibi bi bay bay dedi bakmadan.
    Sevgilim de bana iki üç gündür çok soğuk davranıyor acaba anlattı mı? Ne yapayım beyler çok üzgünüm

Yapacağın şey aynen şu... Güleceksin alaycı bir tavırla anlatacaksın.
    Sevgilinin adı Ayşe kankasının adı fatma diye varsayıyıorum.

"Ya :D Hani tiyatroya gitmiştik ya :D :D :D Ordan çıkışta biz fatma ile ayrıldık :D :D Heh beraber otobüse bindik işte :D :D :D Dertleşiyoduk elini omzuma koydu üzülme dedi :D Erkek pantolonlarınında hep oturunca önü katlanır :D :D :D :D :D :D Onu başka bişey sandı Komediydi ya "

"Aynen böyle anlatacaksın. O zaman sevgilinde güler, anlar öyle bir şey olmadığını. Hatta Fatmanın bulunduğu ortamda anlatır kızıda utandırır."
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayAndNight

quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

/>

Tipe bak lan

Nirvanayı yaşıyo rahat bırakın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.