Şimdi Ara

AŞIK OLDUĞUM KIZ BENİ VATSAPTAN SİLMİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU KEZ DE BENİM İÇİN YAKIN AGA. O KADAR GÜZEL YEŞİL GÖZLERİ VARDI Kİ. BAKMAYA DOYAMAZDI İNSAN. HAYATIMDA İLK DEFA AŞIK OLMUŞTUM. AMA KENDİ SALAKLIĞIM YÜZÜNDEN KIZI KAYBETTİM. 6 AYDIR DA KONUŞMUYORDUK. ŞİMDİ BİR BAKTIM SİLMİŞ. ARKADAŞTA PROFİL RESMİ GÖRÜNÜYOR.

• Ustam!

Aklım firarda.

Gözbebeklerim de müebbet hüzün,

Dilimde ay kesiği bir yara,

Düşüm kırık dökük,

Umudumun boynu bükük,

Bir öksüzün omuzlarında sukut.

Yüreğim sana emanet sıkı tut.

Tut ki; kancık pusulara düşmesin.

Bir hain kurşunu gelip deşmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yak yak
    AŞIK OLDUĞUM KIZ BENİ VATSAPTAN SİLMİŞ
  • Yılmazı whatsapp tan silecesin

• Kızlara oyuncak olma zamanı bitti oğlum, artık kızları peşinde koşturma zamanı. Hiçbir kızı kafaya takma ve dersine çalış. Onlar kendiliğinden gelecek. Şimdi kendine gelmek için bi 31 patlat ve dediklerimi düşün.
  • silmişse o kaybeder boşver hepsi gelir geçer
  • bizimki hic eklemedi ki bana kim yakacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: watchfulprotector

komik mi?

sen hani beni bloklamıştın liseli
  • Neldor N kullanıcısına yanıt
    Komik lan tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: watchfulprotector

Komik lan tabi

sen burada ağladığında gelip dalga mı geçiyoz. allah islah etsin seni kardeşim
  • VATSAPTAN sildiyse mustahak zaten iyi yapmış

• Boşver gitsin kızların peşinde pervane olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Turboegea

Kızlara oyuncak olma zamanı bitti oğlum, artık kızları peşinde koşturma zamanı. Hiçbir kızı kafaya takma ve dersine çalış. Onlar kendiliğinden gelecek. Şimdi kendine gelmek için bi 31 patlat ve dediklerimi düşün.

iyi de sen benim akademik geçmişi nereden biliyorsun ki bu yorumu yaptın?

karıyı kızı kafaya takmıyorum. popüler kültürün ve sosyal medyanın kölesi olmamış çok farklı bir kızdı.
  • Boşver hocam takma kafana değmiyor.Daha önce bir konuda bahsettiğim bir kız vardı.Neyse biz konuşmaya başladık herşey iyi hoş kızın doğum günü geldi ve kız benden İphone 7 istedi(Şaka değil).Bende almıcamı kesinlikle söyledim.Sonra beni engellemiş ve şimdi kesinlikle mesaj atmıyorum.Evet istesem alabilirdim ama onun başkalarından farkı kalmazdı.Hem bir laf var, en çok parayı en ucuz kıza harcarsın diye.Bu olayda bu sözü destekliyo oldu.Şahsen artık bu olaydan sonra ne sevgililik nede evlilik düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senyour

Boşver hocam takma kafana değmiyor.Daha önce bir konuda bahsettiğim bir kız vardı.Neyse biz konuşmaya başladık herşey iyi hoş kızın doğum günü geldi ve kız benden İphone 7 istedi(Şaka değil).Bende almıcamı kesinlikle söyledim.Sonra beni engellemiş ve şimdi kesinlikle mesaj atmıyorum.Evet istesem alabilirdim ama onun başkalarından farkı kalmazdı.Hem bir laf var, en çok parayı en ucuz kıza harcarsın diye.Bu olayda bu sözü destekliyo oldu.Şahsen artık bu olaydan sonra ne sevgililik nede evlilik düşünüyorum.

yuh hocam iphone 7 mi istedi?

yok ya bu kız çok farklıydı. 21 yaşında ilk defa aşık oldum zaten. kahve içmeye diye çağırıyordum. ben çağırdım ben ödeerim hesabı olmaz öyle şey diyodum ona bile müsade etmiyordu. hiç sosyal medya kullanmayan, popüler kültürün kölesi olmayan bir kızdı da dersler yüzünden bir ara herkesle iletişimi kestiğim dönem oldu, aramız açıldı. şuan ne bir tane arkadaşım var ne o :(

• Çok güzel bir kız bul ve para ile fotoğraf çekinebilir miyiz de ve kıza gönder bu fotoyu.

Eğer kızın kafasını karıştırmak istiyorsan.

Belki sana mesaj atar bunu gördüğünde kim bilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Neldor

quote:

Kızlara oyuncak olma zamanı bitti oğlum, artık kızları peşinde koşturma zamanı. Hiçbir kızı kafaya takma ve dersine çalış. Onlar kendiliğinden gelecek. Şimdi kendine gelmek için bi 31 patlat ve dediklerimi düşün.

karıyı kızı kafaya takmıyorum. popüler kültürün ve sosyal medyanın kölesi olmamış çok farklı bir kızdı.

MIT Phsyicste masterı yeni mi bitirdiniz hocam?

Moral veriyoz, yaranamıyoz arkadaş ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neldor

quote:

MIT Phsyicste masterı yeni mi bitirdiniz hocam?

Moral veriyoz, yaranamıyoz arkadaş ya

yok benim alanım bilgisayar bilimi. fizikte master bir halta yaramaz bütünleşik doktora daha iyidir. master üniversitelerin para elde etmesi için açılan bir program.

hocam zaten bu kızı kaybetmemin sebebi derslere olan yoğun ilgimden kaynaklanıyor. sen bana ders çalış demekle yarama tuz başmış oluyorsun.

• Neldor N kullanıcısına yanıt
    Valla çok güzel istedi.Hep diyordu alacakmısın ilk başlarda bakarız diyordum sonra düşündüm ve almamaya karar verdim.Dün bir düğüne gitmem gerekiyordu ona benle gelip gelemiyeceğini sordum, bana İstanbulda olacağını söyledi.Bakıyorum sosyal medyada burada yani yalan söylemiş.Biz buluşmadık çünkü hep şehir dışındaydım, buluşsak kesin starbuckstan çıkamazdım.Bu arada yaşıtmışız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.