Şimdi Ara

Dershanedeki kıza aşık oldum. Açılmam lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Hepinize selam 11. sınıfım dershaneye gidiyorum. Ve sınıftaki bir kıza ısındım , gün geçtikçe hoşlanmaya başladım mimikleri çok hoş öyle aşşşırı güzel değil ama çok içten. Whatsapp dan 2 3 konuşmamız oldu film falan önerdi. Dershanede gözlemlediğim kadarıyla kitap okuyor , müzik dinliyor benimde hobilerim bu yönde benzer. Fakat kız hakkında çok bir şey bilmiyorum dershanede gördüm zaten öyle çok samimi değiliz hiç yüz yüze nasılsın diye konuşmadık zaten sınıf arkadaşlarımla da çok samimi değilim kendim takılıyorum o da kendi halinde takılıyor. Dershanede bilerek en arkaya oturuyorum kıza bakıp dikkat çekmemek için çok tatlı çok beğeniyorum. (Dış görünüş benim için önemli değil bazen maskesini çıkarıyor gülüyor.)
    Açılmak istiyorum fakat eğer beni terslerse dershanede baya utanırım ona hiç bakamam
    zaten anca bir kaç kere göz göze gelmişizdir. Yazın açılmayı planlıyorum fakat içimde tutamıyorum ne yapmalıyım beklemeli miyim?

(Not: Bir şey olmaz utanmazsın demeyin çok utanırım zaten onun beni sevdiğini bile bilmiyorum.)
    (Not2: Kızla aynı okuldayız fakat farklı sınıflardayız dershanede aynı sınıftayız.)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Terk et burayı liseli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işe KESİNLİKLE bulaşmamanı öneririm.Ben 11.sınıfta iken bir kıza tutulmuştum. Pişmanım. O mesele olmasa belki de şuanda bambaşka bir konumda olacaktım...

Rica ediyorum yapma dostum.

• Kendine yatirim yapacagin en onemli donemdesin, kız mız yok sana, ders ders ders!!

• Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

• 11 de bi kıza tutuldum ondan mezuna kaldım hocam mahvetti 1 bucuk yılımı

• 11 Kasım 2020 1 kullanıcısına yanıt
    Üzücüymüs baya bende buyuk ihtimalle yazin acikilirim kabul etmezse yapacak bir şey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11’de aylarca uğraştığım kız işleri yüzünden olacağım konumdan çok daha kötü bir yerdeyim 11’deki kendime dönecek olsam efendi gibi önüme bakmamı tavsiye değil şiddetle söylerdim kendime söyleyemiyorum madem sana söyleyeyim oğlum kesinlikle derslerne yatırım yap önüne bak ayrıca madem aynı okuldasın bre nasıl konuşamazsın kızlan eğer açılamazsan da kafanda ve içinde büyür bunu da biliyorum ya içindekimi öldür ya da sevgili olayını kafandan çıkararak önce arkadaş olarak yaklaş sohbette flörte yön ver eğer terso yaparsa da zaten niyet arkadaşlıktı bir arkadaş kazanırsın
  • dr.13 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır sağol.

• Isimsizcilik I kullanıcısına yanıt

Sevgili olayını falan öldürme en güzel yıllarımı ders çalışmakla heba etme 12 de bi çalışırsın olur biter

• kızla muhabbeti ilerletmeden sakın açılmaya kalkma. kızla dışarı falan çık gez dolaş tanısın seni iyice sonrası kolay. önce muhabbetini ilerlet kuru kuruya açılma. tak diye açılırsan reddedilirsin
  • önünde 2 yol var gel sonuçlarına bakalım 1.yol kıza hiç açılmazsan kızı kaybediceksin kız gelip seni bulmaz mucizelere inanma 2.yolda ise kıza açılırsan ya evet ya hayır der 2.yolda bir umut var 2 yi seç

• Kiz biraz gec cevap veriyor sizce benle muhabbet etmek istemiyor olabilir mi ?

• açılmak ne la git bir tanış arkadaş ol önce.

• Kızla yüz yüze konuşarak önce bi tanı, kim neyin nesi öğren. Tanımadığın birisi sana şak diye "sana aşığım benimle çıkar misin" diye sorsa ne düşünürsün? "Bi dakka lan oluyor" dersin di mi ? Aynısını kız da diyecek. Sadece konuşurken arkadaş gibi olma yoksa hep batırırsın Yine de benim tavsiyem dersine daha çok önem ver. Ergenlikte genelde olan şey ask değil hoşlanma (kızı öpeyim seveyim isteği). Ciddi olmayacaksa ve daha önemli olan dersler varken kız isini salla. Tabii bunlar birer tavsiye, uyup uymamak sana kalmis...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence git ve seninle konusmam gereken birsey var diyip çıkışta şunu de.
    Senden hoslaniyorum fakat lisede ilişkiler,sinavlara ve ders calismaya mani oluyor. eger kabul edersen üniversiteside yahut lise bitince daha aktif olalim suan sadece adi konsun ve ikimizde baskasina bakmasin vs... tarzi ile soylersen hem red cevabi gelirse bile ciddi dusunecegin zamani gelecege attigin icin o cevap ne sana koyar ne de rezil olursun.Cunku asil ise baslamayi erteliyorsun ve su an sadece adını koyalim diyerek oyle cok istemis bir imajida vermiyosun

• Iyi hoş duyosunuz arkadaşlar ama kızın yanina yaklasamiyom bile , tenefuslerde sinifta hep birileri oluyo ilk yanina gittigimde ne dicem ki .

• dershanede git dersine çalış kız falan boş ver manyak mısın

• Hiç açılma arkadaşlıktan yürü

• Buradan tavsiye alırsan sonun fena.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.