Şimdi Ara

ankara karşıyaka mezarlıgına nasıl gıdılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
40.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 18 Aralık 2007; 0:34:33 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara Karşıyaka Mezarlığı'na Nasıl Gidilir

Ankara'nın Karşıyaka semtinde yer alan Karşıyaka Mezarlığı'na ulaşmak için çeşitli ulaşım seçenekleri mevcuttur.

Otobüs ile:

• Kızılay yönüne giden 201-4 numaralı otobüse binerek Karşıyaka durağında inebilirsiniz.
    • Yenimahalle yönüne giden 244 numaralı otobüse binerek Karşıyaka Mezarlığı durağında inebilirsiniz.

Dolmuş ile:

• Kızılay ve Ulus'tan kalkan Karşıyaka dolmuşlarını kullanabilirsiniz.

Ego ile:

• Kızılay'dan kalkan EGO 201 numaralı otobüs hattını kullanarak Karşıyaka durağında inebilirsiniz.

Özel Araç ile:

• Ankara şehir merkezinden Çankaya Caddesi'ni takip ederek Karşıyaka semtine ulaşabilirsiniz.

Diğer Bilgiler:

• Karşıyaka Mezarlığı, Ankara şehir merkezine yaklaşık 5 kilometre mesafededir.
    • Mezarlığın ziyarete açık olduğu saatler sabah 08:30 ile akşam 18:00 arasındadır.
    • Mezarlığın yakınında Karşıyaka Camii ve Karşıyaka Mahallesi bulunmaktadır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up lazım arkadaslar
  • pardon arkadaslar Karşıyaka mezarlıgı kocatepe degıl.
    kocatepe nereden cıktı yahu
  • yukarda kalsın konun da kolay gidebilesin ben bilmiyorum ama sana bi yol önereyim karşı yaka mezarlığına eskişehir yolunda gözüne kara kurdela bağlayıp karşıdan karşıya geçmek suretiyle gidebilirsin ayrıca kaçıncı katta oturuyorsun bilmiyorum ama bulunduğun kattan aşşağıya balıklama atlayarak ,olmadı eline bir bıçak alıp atlayarak bir silah yada birmiktar zehir ile gitmen mümkün orya gitmenin bir çok yolu var bunlardan birkaçını saydım.... umarım otobüs ve minübüsle gitmeyi anlatan çıkar... ama bir otobüs adama da yazık olur doğrusu
  • Yenimahallede karşıyaka minibüsleri görmüştüm diye hatırlıyorum
  • karşıyaka mezarlıgına iki türlü gidelirsin 1 kızılay metrosuna binersin hastane duragında inersin ve karşıyaka dolmuslarına binersin mezarlıkta indirirler 2 ulusta 19 mayıs stadyumun karsındaki dolmus duragından karsıyaka mezarlık dolmusalrına binersin ve gidebilirsin
  • yaa ben bikere gitmiştim yanlız içerisindeki camiye gideceksen sakın aşşağıda inme mezarlığın içinden baya bi yürüyosun yukarda in aman haa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sagol tuturuk.
    Ben camiye değil mezarlıklara gidiyorum tek başıma.mezarların arasından büyük bir zevkle gececeğimden süpheniz olmasın
  • moruk gündüz gözü ile mezardan geçsen ne olur geçmesen ne olur ben baya bi rampalı mesafe var onu kastettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

baslangıc konumu : K.Ören

Camdan atla beleşe gidersin
  • zaten macera yasamaya degıl ziyarete gidiorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

zaten macera yasamaya degıl ziyarete gidiorum

önüne bi ceset felan çıkarsa bana yolla
  • Karşıyaka Mezarlığına Gitmek İçin:

Oturulan apartmanın en üst katına çıkılır ve aşağı atlanır. Lakin söz konusu başarı sağlanamazsa ve tek katlı ev geyiklerinden kurtulmak için ikinci plan devreye sokulur...

İşlek bir cadde bulunur, 3 e kadar sayılıp gözler kapalı KARŞIYAKAYA geçilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENFARKLISI -- 19 Aralık 2007; 10:13:06 >
  • k.örenden ulusa in ordan karşıyaka dolmuşları var. bin 4 tane kapısı var mezarlığın en uygun olanı hangisi ise sana orda in.
  • keçiörenden bin demet - ostim arabasına in demetevlerde ordanda otobüs yada dolmuşla gidersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneXT -- 19 Aralık 2007; 11:11:48 >
  • Bugün Hastane Metro durağının önündeki otobüs duraklarından 210-Hastane Metro - Karşıyaka Mezarlık ego otobüsüne bindim. Mezarlık içerisinde cenazelerin kaldırıldığı camiye kadar götürüyor. Yaklaşık 15-20 dakika sürüyor.

EGO güzergah sisteminden 210 hat numarasını girip hareket saatlerini öğrenebilirsiniz.

http://web.ego.gov.tr/map/mapNew.asp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.