Kykda kalıyorum buzdolabı ve elektrikli cezvem var. Noodle demeyin noodle yiyemiyorum. Yapılabilecek tavsiyelerinizi bekliyorum |
KYK YURDUNDA YAPILABİLECEK YEMEKLER
-
-
Yurt odasin da yemek pişirmek yasak hem oda arkadaşların da kokudan falan rahatsız olabilir. Yemekhane veya kantinden ihtiyaçlarını gidermeye çalış. -
Yemek pişirmicem böylr basit basit yemekler yapıcam arkadaşlarım da rahatsız olmaz
-
Ekmek arası peynir , zeytin, domates falan yapabilirsin . Aklıma da başka bir şey gelmiyor açıkçası .
-
Hocam kyk yemekleri çok kötü tavuk falan çıkıyor jep kokuyor onlar da sıkıldım artık okul bitse de memleketime dönsem bir an önce
-
Merak etme bugünlerde geçiyor. gözünü kapatıp acaba kadar mezun olmuş oluyorsun :)
-
Refikanın bu konuda bir sürü videosu var. -
Kyk yemekleri iyi bence tavuğun nesi kokacak yağ kokusudur o. -
Ton balıklı makarna
Ketçaplı makarna
Sarımsaklı yoğurtlu makarna
Makarna
Domates makarnası
Peynirli makarna
Hüloooooooloğğğğ -
bildiğin kalmış tavuk nasıl kokuyor bir koklasan anlarsın
-
Hep beraber yerlerse sıkıntı çıkmaz bence
-
Yurtta kahvaltıda minik pakette bal, çikolata, peynir vs. alıyorum
Yine yemekhaneden ekmek alıp ara öğün yapıyorum -
tavuk 60-70tl nasıl adamlar kullsansın. 2000 li yıllarda askeriye dolaplarında kalmış tavukları kullanıyorlardır...
-
yayla gıda nın hazır yemekleri var. haşlanmuş not,kurufasulye v.s
-
tatları çok kötü oluyor bir de paketin kokusu siniyor yemeğe
-
Yumurta haşlayabilirsin.
Kuruyemiş yiyebilirsin. yüksek yağ ve protein var mineral açısından da zengin.
üstte arkadaş demiş hazır pişmiş gıdalar var diye cam veya tenekede olanları dene istersen bir de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 1 Haziran 2022; 14:33:5 > -
işte sen işi bilmiyorsun. paketi aç süzgeçte sudan geçir. tadı ve kokusu gider.
sonra salöa ve doğanla normal yemek yapar gibi yap.
-
Ben hiç katilmiyorum . Bir keresinde yayla'nin bulgur pilavından yemiştim tadı gayet güzeldi . Belki sizin aldığınız paketlerde sıkıntı vardı.
-
paketi açıp süzgeçten geçirdikten sonra nasıl pişiricem ben hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X