Şimdi Ara

KYK YURDUNDA TIPÇILAR AYNI ODADA MI KALIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
8.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinyorsebastian -- 20 Ağustos 2021; 20:29:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bayağı aşağılardan yukarılara çeken birsürü adam var, ne oluyor bunlar 1 senede evrim mi geçiriyor? Mesela Kırmızı Başlıklı Kız okurken bir anda Tolstoy falan mı okuyor? Ailesi sefalet içindeyken netler arttıkça servet sahibi mi oluyor? Netleri yükseldikçe operaya falan merak mı salıyor? Apaçi müzikleri dinlerken netleri arttıkça Beethoven'a doğru kaymaya mı başlıyor müzik zevkleri?

yks sıralamasının yüzde yüz her şeyle alakası var gayet de. öğrencilerin kitap, müzik, film dizi zevkinden tut hobilerine, siyasi gorusune, ailesinin maddi durumuna vs vs onlarca şey hakkında fikir verebilir az çok. istisnalar elbette var fakat KYK yurdundaki ortam ile sadece Boğaziçi öğrencilerinin oldugunu ortam arasında 450 yıl ile 700 yıl kadar medeniyet farkı olabilir 

Yks sıralaması ile tabi ki alakası var. Nerde görülmüş serseri, şahinle drift atıp, son ses müzik açan boş bir adamın 100k'ya girdiği. Herhangi bir öğrenci değil işte, özellikle büyük üniversiteler hariç her üniversitede böyle kan emiciler mevcut, sözde üniversite okuyor adamlar ama işleri sırf itlik.

Kapasitesi düşük olup, 300k yapıp efendice bölümünü okuyanlara bir şey demiyorum ama mesela 50k içinde böyle tipler %5 ise 300k sonrası böyle tipler %50'dir.
  • öyle olduğunu duymuştum hocam ama net bilgim yok

net bilgisi olanlar varsa up

• Up önemli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • öyle bir şey yokmuş hocam baya araştırdım ben

• Hocam ben de araştırdım aynı odaya koyuyorlarmış diyenler var. En iyisi, gerçekten kyk yurdunda kalmış birinin yazması galiba.

• sinyorsebastian kullanıcısına yanıt

aynen hocam

biraz da şehire ve kykya bağlı bu konu, mesela erciyesin yurtlarında tıpçılar için ayrı blok var diye duydum ama internette okuduğum bir yorumda oda arkadaından şikayet ediyordu bir tıpçı, kolay bölümde olduğu için çalışmıyormuş bu lamba açtıkça kızıyormuş felan

• Yurtlarda kütüphaneler, çalışma odaları vs olmuyor mu?
    Yani bu sorun böyle giderilemez mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kyk mı ev mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen öyle

• KYK yurdunda kalacaklar Allah sabır versin tek diyeceğim bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıpçıların ayrıcalığı ne

• evet çünkü biz mühendisler tıpçılarla aynı odaya kalmaya layık değiliz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahmini ne zmn açıklanır kyk yurt sonuçları sizce?

• Retcken R kullanıcısına yanıt
    Ayrıcalığımız yok aw. Gece gündüz ders çalışacaz. Oda arkadaşları üniye tatil için gelmişse berbat bir ortam olur. Ne ders çalışabiliriz ne de huzurumuz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinyorsebastian -- 20 Ağustos 2021; 21:6:48 >
  • TiredDemocrat kullanıcısına yanıt
    Hocam bi dur önce yerleştirmeler açıklansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: yalçınoviç_

Hocam bi dur önce yerleştirmeler açıklansın.
    Hocam unilerin açılışından sonra açıklanırsa bu sefer özellerde de yer bulunmaz. Uni belli olunca araştırmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiredDemocrat -- 20 Ağustos 2021; 21:8:52 >
  • TiredDemocrat kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Hepsi ayrı bi dert.

• sinyorsebastian kullanıcısına yanıt
    Bi siz çalışıyonuz zaten. Herkese var öyle kişilerin gelme ihtimali

• Sabah 8deki derse geç kalmamak icin uyuyup, sirf ailesinden uzaklasmak icin 300k siralama yapip boş bir ea bölümüne kayıt yaptirip derslere girmeyen bir aptal saatin 4unde sigara dumanı eşliğinde muzik sesiyle seni uyandirinca hayata kadere kykya soveceksin.

• İnşallah öyle olmaz be hocam

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.