Şimdi Ara

KYK YURDUNDA TIPÇILAR AYNI ODADA MI KALIYOR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
8.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oralara paçayı kaptırırsan birdaha kurtulamassın iş hayatında da gireceğin işte de söz sahibi olurlar çok yakın bi tanıdığım kısa bir süre kalmasına rağmen hala kopamadı bence hiç bulaşma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkois T kullanıcısına yanıt
    Cemaat yurtları olabilir hocam o dediğiniz ama diyanet vakfının kendi açtığı yurtlarda pek sıkıntı olacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OutOfContextTıp

Cemaat yurtları olabilir hocam o dediğiniz ama diyanet vakfının kendi açtığı yurtlarda pek sıkıntı olacağını düşünüyorum.
    Aynı zihniyet. 6-7 yıl önceye kadar su götürmüyordu araları. İkisi de örümcek kafalı ikisinde de çirkinlikler yaşarsın. Biraz konforunuz az olsun ama ruhunuzu bu kansızlara satmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NothinNew -- 22 Ağustos 2021; 21:36:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemaatlere para yedirmeyin yedirtmeyin

• TROHNET kullanıcısına yanıt
    Olay bu işte. Mezuna kalıp o kadar iyi çekebilen insan o sene boyunca ders çalışmayı, düzenli yaşamayı öğreniyor ve önceki seneki haliyle bir sene sonraki hali kesinlikle çok farklı oluyor aynen verdiğin örnekteki gibi

• NothinNew N kullanıcısına yanıt
    Diyanet devlete bağlı değilmi hocam o mantıkla kyk yurtlarını açan zihniyette aynı zihniyet.

• Arkadaşlar 1 yılını KYK'da çürütüp illallah edip eve çıkıp rahata ermiş abiniz olarak bilgi vereyim.

1-Odalar merkezi sistemle belirleniyor, o yüzden tıpçıları aynı odaya koyma gibi bir uygulama yok eskiden yapılıyormuş, bizzat yurt müdürüyle konuşup öğrendiğim bir durum (tanıdıktı.)

2-Ancak daha sonra anlaşarak, odalar arası değişim yaparak örneğin 3 kişilik odaysa 3'ünü de böyle değiştire değiştire tıpçı yapabilirsiniz ama değişecek adam bulmak falan bunlar mesele.

3-KYK'da 2. öğretim dahi odanıza gelip hayatınızı cehenneme çevirebilir. Ben ilk Tahsin Banguoğlu'nda kalmıştım, zaten Gazi Tıp'a en yakın erkek yurdu bura sayılabilir. Odamda son sınıf bir ikinci öğretim vardı, oda maşallah 6 kişilik ama içinde daime 10 kişi oluyordu. Yatağında gecenin bir yarısı film izleyenler mi dersin, koridorda sigara-çay yapıp sabah 5'e kadar takılanlar mı dersin. Gecenin 12 sinde gelip ışığı açanlar mı dersin, liste uzar gider.

20küsür yaşındaki adam için bunlar çekilecek dert değil.

4-KYK'larda çalışma salonları iyidir, oralarda pek ses çıkaramaz kimse yalnız sıkıntı şu başınızı yatağa koyduğunuzda uyumak istiyorsunuz, tabi ki mümkün olmuyor.

Velhasıl kelam benden size abi tavsiyesi İstanbul'da değilseniz KYK'ları bir durak olarak kullanın, okul başladığı zaman kiralar uçuk olur, kışın ortasına doğru fiyatlar ucuzlar, sizde okulunuzdaki arkadaşlarla samimiyet kurmuş olursunuz. Hemen KYK'dan kaçmaya bakın.

• Hocam devletin kurumları zaten bu adamlardan soruluyor tabi siz bilirsiniz ben fikrimj söyledim

Senin dediğin tarzda bir yerle benim dediğim yerin alakası yok, bildiğim bir yer olduğu için rahatça yazdım kimse de hiçbir şeyine ne şimdi ne de ilerde karışabilir. Zaten iki sene önce üç aylık kalmıştım mart ayında da arkadaşım kaldı hiçbir yapışkanlık olmadı , paçayı kurtarmalık durum yok . İstemeyen kalmasın o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 22 Ağustos 2021; 16:14:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam kyk yurtlarıda devletin o zaman aynı mantıkla kyk yurtlarıda onlardan sorumlu olmuş oluyor.Yurtta kalmayalım bence en doğru karar bu

• Hocam araştırıp bakabilirsiniz eğer benim gibi yer konusunda titizseniz elin iğrenç herifiyle aynı odada kalıp daha fazla para vereceğime (yurt çıkmazsa) giderim kimsenin hayatına yine karışmadıkları tek söyledikleri namazını toplu kılın diyen o kurumlarda kalırım ki zamanında kaldım.Yok kendinizi satmayın yok orada kalmayın denilecek bir durum yok ortada . Paranız varsa da direkt eve çıkın ama bütçe kısıtlıysa çare aramak lazım gurur yapacak bir mevzu değil bence.

• Windows Xp W kullanıcısına yanıt
    Cemaat yurdunda kalan arkadaşım var şartları çok iyi zorla namaz kıldırma gibi bir durumda yok. Haftada bir 1-2 saatlik toplantıları oluyor o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt

Heh işte bunu diyorum ben , savunduğum olay bu sadece toplu kılınmasını tebliğ ediyorlar o da zorlama değil ama bazı arkadaşlar farklı bakıyor. Zaten ben şartları kötü de demedim iyi olduğu için mesajımda yazdım çünkü Kyk’da sürünmek yerine gayet mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 22 Ağustos 2021; 16:26:45 >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt

oha yok artık. siyasi görüş kısmı ayrı saçma.

• TiredDemocrat kullanıcısına yanıt

yurt başvuruları başladı mı

Aynen gidip avelin biriyle kalacağıma gider orda kalırım daha iyi.

Siz bilirsiniz hocam

• Evet, aynı zihniyet. Ama devlet demiyelim, parti diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NothinNew -- 22 Ağustos 2021; 21:37:47 >
  • NothinNew N kullanıcısına yanıt
    İsmine ne derseniz hocam.Benim anlattığım aynı şeyin laciverti yani.

• kestaneyi cizdirmece

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.