Birden fazla burs almak
arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan var ko vakıflar benim burs alıp almadığımı öğrenebilir mi? yazabilir misiniz
|
|
What happens eskişehir,stays eskişehirden başka diyecek söz bulamadım adam ultra rezil bir insan yazacağı bölümleri bokladığı alenen ortada midem
|
a2 Türkçemi sormayin kaydirdim
edit: süreç hakkında sormak istediğiniz bir soru varsa mesaj atabilirsiniz
edit2 öneri metni
Merhaba arkadaşlar mat ve ayt fenle ilgili hep benzer sorular geldiği için size linklerle beraber önerilerde bulunacağım.
matematikte konuları sıfırdan meb kitabıyla öğrendikten sonra deyim yerindeyse koklaya koklaya sağlam youtube hocası aradım polinom tarzı yetenek isteyen konuları soru çöze çöze geliştirdim ama lti için Mustafa Yağcı(belirli videoları müfredat dışıdır ama kendisi belirtir) bana çok yardımcı oldu kendisi duayendir onun dışında şubat ayı gibi 3d mat ayt kitabıyla beraber Eyüp B hocayı keşfettim bana göre yks'ye yönelik içerik hazırlayan en iyi hoca o çok sağlam soruları birkaç yoldan çözer tahmini olarak sorabileceğiniz noktaları çözerken açıklar vs. sağlam hocadır.
3D ayt mat denemeleri son düzlükte bana çok şey kattı çok orijinal sorular vardı.
Yazının bu kısmına kadar anlamışsınızdır zaten matematik sağlam ve öğrenme ve düzenli-sık tekrarlarla oturuyor zor sorular çözerek de geliştiriliyor gerçekten başka bir esprisi yok ama ayt fen için tekrar falan demicem kanal da söylemeyeğim çünkü esş hariç hoşuma giden bir hoca olamadı(esşden de çalışmadım) benim ayt fen için yaptığım çalışma basitti aslında meb kitabından konuyu detaylı öğrenmek ve sürekli yorum yapmak sorudan soruya kısa sürede çözülebilecek sorular da vardır ama ben özellikle yorum kabiliyetini geliştirecek kaynaklar seçtim(mf kazanım ayt fizik,palme bio,aydın kimya) ki bu yılki ayt fen testini hepiniz gördünüz iyi ki öyle yapmışım.
Meb kitabında önerilen,kafama oturmayan ya da merak ettiğim olaylarla ilgili deney-animasyonlar izledim ve PhET simülasyonlarını yaptım konuları detaylı öğrendikten sonra da hepimizn yaptığı gibi 345-3D gibi yayınları çözdüm.
Bioya ayrı bi yazı yazmalıyım çünkü hintliler çok güzel animasyonlar hazırlıyor kardiyak döngüden tutun da santral dogmaya hep onların videolarını izledim konuya çalıştıktan sonra çok faydalı oldu kavramam açısından.
SON VE EN ÖNEMLİ ÖNERİ
Çözülmemiş soru bırakmayın yanlış yaptığınızı gerçekten öğrenene kadar bırakmayın gerçekten bu müthiş önemli çözemediğiniz sorular size feedback veriyor.
bahsettiğim içeriklerin linklerini ekliyorum
bio için örnek animasyon yukarda
yukarıdaki deney 2019 ayt fizk sorusu bilen bilir silgi ve mıknatıs
TSG physics kanalını takip edin
yu
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 231
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.811 (Bu ay: 272)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 221 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar