Şimdi Ara

KYK YURDUNDA TIPÇILAR AYNI ODADA MI KALIYOR? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
2
Favori
8.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anlamadım kb
  • diyanet yurdu
  • ertugrrulemir kullanıcısına yanıt
    Diyanet yurduysa ne olmuş??
  • sinyorsebastian kullanıcısına yanıt
    sana noluyo dürzü kaybol
    Ne var diyanet yurdunda?
    Ertuğrul mal mısın knk
  • icinde diyanet gecen herhangi bir kavramla iliskim olsun istemem siz bilirsiniz hukumet değişince ne olur olmaz bugün karli olursunuz yarin fişlenirsiniz belki siyasal olarak nötr kurumlarla iliskili olun
  • sinyorsebastian kullanıcısına yanıt
    lafa dalıyosun olm
    Diyanet var olan bu hükumetle gelen birşey değilki yeni gelen hükumetle gitsin diyanet devlet kurumu.
  • agam biliyorum ok tamam ama diyanet yozlasti bu hukumetle maybach severler dernegi oldu
    Kişiler değişir gider vs ama bu diyanet yurdunda kaldı diyede kimseyi fişlemezler hocam.
  • hocam bu ülkede herhangi bir nedenle fişlenip cadi avının ortasinda kalabilirsiniz ne olacağı belli olmaz mezheplerinden dolayi kapılarına isaret koyulanlar var burada
    Hocam dediğiniz doğru ama o zamanda her hareketimizden dolayı fişlenip linç edileceksek hareket bile edemeyiz bu hükumet gelir sen böylesin der diğeri gelir başka birşey der insanları asla memnun edemezsiniz.En iyisi herkesin kendi özgür iradesiyle kendi kararlarını vermesi gerisi boş.
  • hocam ne yazik ki şu an aman iceri girerim diye tweet rtleyemiyoruz bu durumdayiz bence de ideali sizin dediğiniz ama burada gerçekler böyle
    Birşeyler değişecekse ilk önce kendimizden başlayalım hocam biz kendi kararlarımızı verelim herkes kendi kararlarını versin toplum böyle değişip daha iyi hale gelecek.
  • aga o öyle olmuyo tweetimden ifade verdim ben
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.