Şimdi Ara

Kyk yurtlarında kalanlar odadakilerle anlaşabiliyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne gibi olaylar yaşanıyor, şahsen benim yaşadığım sorunlar: alarm, parfüm, sigara, alkol, dağınıklık, kulaklık kullanmama vs. diye gider tabii başka sorunlar da var ama geneli bunlar. Sizin ne gibi sıkıntılarınız?

• İnsanlarla yaşamak başlı başına bir sıkıntı. Lisede de yurtta kaldım şimdi de kalıyorum ve artık çıldırma noktasına geldim. Eve çıksam biriyle yurttaki resmiyet daha da kaybolacak. Tek başıma çıksam hem fazla maliyetli hem de beceremem.
    Kimseye karşı tahammülüm kalmadı. Mezun olduktan sonra evimde yalnız yaşadığım, yalnız uyuduğum, istediğim gibi hareket edebildiğim günlerin özlemiyle yaşıyorum. Gerçekten zor yurtta kalmak ve kendi adıma en önemli zorluğu insanlar. Yemek, giriş çıkış saatler vs. hiç önemli değil.
  • İnsanlarla yaşamak başlı başına bir sıkıntı. Lisede de yurtta kaldım şimdi de kalıyorum ve artık çıldırma noktasına geldim. Eve çıksam biriyle yurttaki resmiyet daha da kaybolacak. Tek başıma çıksam hem fazla maliyetli hem de beceremem.
    Kimseye karşı tahammülüm kalmadı. Mezun olduktan sonra evimde yalnız yaşadığım, yalnız uyuduğum, istediğim gibi hareket edebildiğim günlerin özlemiyle yaşıyorum. Gerçekten zor yurtta kalmak ve kendi adıma en önemli zorluğu insanlar. Yemek, giriş çıkış saatler vs. hiç önemli değil.
  • dubleonursuz D kullanıcısına yanıt
    Biraz açar mısınkz ne yapıyorlarsı mesela
  • Zamanın da KYK yurdunda kalmış biri olarak ben de anlatayım
    -Bit kadar odada 4 kişi kalmak bir noktadan sonra can sıkıcı olabiliyor özel hayat kalmıyor.
    -eger gürültücü bir oda arkadaşlarına sahipseniz ders çalışmak ve uyumaya çalışmak ölüm.
    -eger odada kafa yapınıza uygun olmayan kişilerle kalıyorsanız sinir krizleri geçirmeniz olasi
    - sabah ve akşam yemek yemek için sürekli sırada beklemek insanı bir noktadan sonra bezdiriyor
    - istediğin saat istediğin şeyi yiyemiyorsun . Yemekhanede ne çıkarsa ona talipsin
    - sürekli aynı yemekleri yemek bir noktadan sonra bıktırıyor
    - çamaşırları istediğin saat yıkayamıyorsun belirli saatleri var
    -yatak örtülerini de istediğin zaman değiştiremiyorsun
    -internet hem kotalı hemde yavaş. YouTube harici film falan izleyemiyorsun kısıtlanmış
    -sürekli terlik ile dolaşmak halıyı insana özletiyor
    -4 kişi aynı odada kaldığı için özellikle kışın pencereler kapalıyken odada ağır bir koku oluşuyor
    -Yemekhanede de ağır yemek kokuları üstüne siniyor
    -Yurda son giriş saatleri sıkıntı
    Bunlar dışında fena değil .

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Giriş saatleri bizde sıkıntı değil, çamaşırhane sürekli açık, kat görevlisi varsa istediğin zaman çarşaf değiştirebiliyon onun dışındakilere katılıyorum. Odadaki en büyük sorun sigara içilmesiydi hatta başkaları da gelip içiyodu ordan kavga çıktı, alarmı duymayanlar, sürekli telefondan son ses bi şeyler dinleyenler ve havasız oda, sürekli odaya girip çıkan birileri, vize final haftası 4 kişilik odaya herkes 2 3 arkadaş getirince oda 10 kişiyi geçiyodu ve hepsi sigara ses müzik yapınca ders çalışmak imkansız oluyodu bu konuda da çok kavga ettim.
  • Kız erkek karışık oda da kalın derim en iyisi
  • thermodynamics23 T kullanıcısına yanıt
    Yemekhane ortak olan desem anlarım ama oda ortak yurt yok, eve çıkmak gerek onun için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK yurt odalarında neler var?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up up
  • Yurda gece 3-4 de girdigimde oldu, izin almadigimda. Kaldigim yurt 10 numaraydi. Ilk sene 3 kisilik odadaydim sorun yasadim. Sonra 2 kisilik odaya gectim. 10 numara cocuk vardi gayet seviyeli selam merhaba arada hal hatir sorduk samimiyeti arttirmadan. Daha sonra 2. Senemde tek kisilik odaya gectim. Kafam rahat okulu bitirdim. Kyk da ki gorevliler kral gibiydi allah razi olsun. Tek sikinti son ucreti odememistim depoziyodan kesildi. Artan tutari hala yatirmadilar.
    Alkol: keyfine kalmis.
    Sigara: sinirlari basta koyun
    Alarm: mutlaka kullanilir ama alisirsin.
    Kulaklik: bazi krolara dayatarak kullandirmayi basarman lazim yoksa fight club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatar 55 -- 31 Aralık 2019; 19:26:3 >
  • alpereNN7 kullanıcısına yanıt
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubleonursuz -- 14 Kasım 2022; 23:17:8 >
  • dubleonursuz D kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bu ağlaklık değil ağlak diyenler tuzu kuru olanlar zaten, yalnız kalacak bi köşe bulamamak ciddi bir sorun gerçekten de, ben oda değiştim yeni odama odadakiler dışında gelen giden olmuyor, eski odamda sürekli bi hareket vardı sürekli bi konuşma vs illaki olurdu
  • Suan 3 kişi kalıyoruz birisi arkadaşının yanına geçti o biraz sorunluydu iyi oldu. Birisi gül gibi çocuk onla bir problemim yok ama yanimdakina kilim.

Sorunları yazayim:
    1-Ses sorunu klasik zaten. Ders çalışıyorum adam son ses açmış film izliyor sesi kızar misin dediğim zaman kısıyor tamam ama abi söylemem gerekmemeli bence.

2-Parfum. Tamam parfüm sikarsin da bu kadar da sikalmaz ki iq. Bütün oda kokuyor cami açmak zorunda kalıyorum.

3- Cips kokusu. Bu fazla spesifik olucak ama nerdeyse hergün oluyor o zaman yazmam lazım. Yanımdaki arkadaş nerdeyse hergün cips yiyor yesin yemesin demiyorum ama yediği cips sarımsaklı ve leş gibi kokuyor. Gece yiyor bunu o yüzden cami da acamiyorsun soğuk.

4- Işıklar. Bu iki kademeli sorun birincisi ışık kapalıyken sormadan etmeden lak açılması. Kapatmisim nezaket gereği ışıgi açabilir miyim de bir şey de iq hayır demem zaten. Ikinci etap ise ışıkların kullanılmadığı zaman kapatılmamasi. Bugün geldim tuvalet,lavabo ve oda isiklarinin hepsi açık allah bilir kaç saattir yanıyor. Tamam faturayı sen odemiyorsun ama yazık yine de.

1 dışındakiler öyle büyük sorunlar değil belki ama yinede rahatsız ediyor insanı.

• Ben uyurken parfüm sıkıp gidiyorlar sırf kokuya uyanıyorum çok sinir bozucu bir durum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.