Gencbizden izin almadan memleketine giden var mı? Ben 1 ay memlekette olucamda birşey olur mu merak ediyorum. Çıkarken kalabalık anı kollarım parmağı basmadan çıkar giderim. Zaten bizimkiler pek iplemiyor. Bu sayede de sistemde hep yurtta gözükürüm? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KYK da kalanlar
-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız yurtta kalmadigin halde sistemde yurtta gözüküyor olursan ve bunu farkederlerse seni yurttan atabilirler. Daha önce bir arkadasimin başına geldi . Çocuğun gözünün yaşına bakmadan yurttan attılar. Bence büyük kumar.
Sistem belirli bir süre gir/çık ya da yemekhane için parmak basılmadığında "şu öğrencinin uzun süredir hareketi yok" şeklinde uyarı gönderiyor memurlara. Başımıza geldi oradan biliyorum.
En geç 4-5 güne odana gelirler bakmaya. Senin planda patlar böylelikle.
İznini al, sıkıntı çıkmasın. Yurttan atılmak mesele değil KYK burs/kredini de kesiyorlar atılma durumunda.
Bizim yurt insaflıydı, atılacak öğrenciyi atmadan önce kendi isteğine çık ki bursun/kredin kesilmesin, biz atarsak o da kesilecek diyip o şekilde gönderiyordu.
Bu dediklerim sene 2013-2018 arasıdır. Şimdilerde neler değişti bilmiyorum.
-
Evet hala öyle bizim bir arkadaş da uzun süre yurttan çıkmamıştı güvenlik gelmişti bakmaya. Konu sahibine önermem izinsiz gitmesini
İzin al garanti olsun, taklaya gelme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaç gün çıkmamıştı hocam.
Birde mesela ben dönem başında 2 hafta daha memleketteydim hiç izin falan almadım kimsede arayıp sormadı.
Hepiniz 18 yaşını geçmiş bireyler değil misiniz. Kyk neden izin vermiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam izin veriyor ama şöyle bir şey var 75 günlük izin hakkı bu sene 30 güne düşürüldü. Haftasonlari izin hakkından düşmüyor ama yine de 30 gün çok az herkes itiraz etti ama faydası olmadı
4-5 gün zannedersem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X