Şimdi Ara

Öğrenci yurdunda Pratik yemek nasıl yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler istanbulda özel yurtta kalıyorum ve aylık yemek amsrafım 1000 tl ye yakın oluyor.Çünkü yurtta yemek ücretli ve ücretini geçtim rezalet derecede pis soğuk ve kötü.Oda da 1 arkadaş var şuan memleketinde ve kendisi hayatımda gördüğüm en asosyal.Sıradan asosyal değil karı gibi tavırlarıda var.Muhabbeti yok, spordan anlamaz, karı kız işi hiç yok bölümünde 10 erkek 50 kız var bide.Bi ara gay olduğunu bile düşündüm. yani yemek konusundada yardımı dokuncak birisi deil.Çok fransız birisi. Herneyse konuyu değiştirmeyelim.Benim sıkıntım yurtta sadece kattle var. başka mutfak vs. hiçbirşey yok.Benim gibi yurtta kalanlar kendi yemek işinizi nasıl hallediiyorsunuz.

Yemek yapmak için ne önerirsiniz her ay 1000 tl harcamak zoruma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aladinn -- 22 Ocak 2014; 19:00:44 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yurtta Pratik Yemekler: Kolay ve Ekonomik Tarifler

Yurt hayatında, bütçenizi zorlamadan lezzetli ve sağlıklı yemekler hazırlamak mümkündür. İşte yurtta pişirebileceğiniz pratik ve ekonomik tarifler:

Pişirmeden Yapılabilecek Yemekler:

• Sandviçler: Ekmek, peynir, salam, domates, salatalık gibi malzemelerle hızlı ve doyurucu sandviçler hazırlayabilirsiniz.
    • Salatalar: Mevsim sebzeleri, ton balığı, fasulye gibi malzemelerle besleyici ve hafif salatalar yapabilirsiniz.
    • Yoğurtlu Çorbalar: Yoğurt, su, nane ve tuz ile kolayca yoğurtlu çorbalar hazırlayabilir, soğuk veya ılık olarak tüketebilirsiniz.

Yurtta Pişirilebilecek Yemekler:

• Makarna: Makarna, sos ve peynir ile hızlı ve besleyici bir yemektir.
    • Patates Püresi: Patates püresi, süt ve tereyağı ile hazırlanır ve yemeklerin yanına lezzetli bir eşlikçidir.
    • Kızarmış Yumurta: Yumurta, protein açısından zengin ve yurtta kolayca pişirilebilen bir besindir.

Yurtta Yemek Pişirirken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Ortak mutfaklarda hijyene dikkat edin.
    • Pişirdiğiniz yemekleri buzdolabında saklayın.
    • Yemeklerinizi pişirmeden önce malzemeleri iyice yıkayın.
    • Mikrodalga fırın ve elektrikli ocak gibi yurtta mevcut olan pişirme aletlerini kullanın.
    • Yangın çıkmaması için pişirme sırasında mutfağı yalnız bırakmayın.

Sağlıklı ve ekonomik yemekler hazırlayarak yurt hayatınızı daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

Konusu varken tekrar açmak istemedim. Önerilerinizi alayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melbourne Bounce

Up

Konusu varken tekrar açmak istemedim. Önerilerinizi alayım.

İnternetiniz var yurtlarda, kap kacak malzemede buldunuz mu gerisi idrak etme yetinize kalıyor..

www.ardaninmutfagi.com
  • Sırt çantanızda bi tane ufak tüp sokun sonra kafanıza ne eserse yapın. Şinitzel nugget gibi ürünleri 2-3dk ısıtarak tüketebilirsiniz. Ben tek başıma evde patlıcan, mantar, ıspanak gibi sebze yemekleri yapıyorum çok kolay ama biraz malzeme istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Sırt çantanızda bi tane ufak tüp sokun sonra kafanıza ne eserse yapın. Şinitzel nugget gibi ürünleri 2-3dk ısıtarak tüketebilirsiniz. Ben tek başıma evde patlıcan, mantar, ıspanak gibi sebze yemekleri yapıyorum çok kolay ama biraz malzeme istiyor.

Katiliyorum hazir satilan nugget sinitzwl kofte gibi seyler yurt mutfaginda yapabilirsiniz veya arkadasin dedigi gibi kacak tup sokup yapabilirsiniz gada elektrikli pisirici alabilirsiniz adini suan hatirlamiyorum ayni mutfak ocagi fakatt elektrikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 25 Mart 2017; 3:11:46 >
  • yemek yapma iznin varsa küçük elektirikli ocak alın.tek göz. orda istediğinizi yapabilirsiniz. Tost makinesi de iş görür. tavanız olursa yumurta vs yaparsınız. Şu anda yemek gideriniz çok fazla. Dolabı doldurun ve kendi yemeğinizi yapın
  • Yalnız ocağınızı iyi saklayın. Bazı yurtlar kattle araması yapıp el koyuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elektrikli ocaktansa tüp kullan. Benim evimde her ikisi de var elektrikli ocak canımı çıkarıyor. Makarna yapayım diye su koyuyorum ısınana kadar canım çıkıyor tamamen de kaynamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapamazsın

Konu kilit

Üye ban

• idil tatari
  • Spordan anlamayan gaymi oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtta yemek yapılmaz kardeşim seninkisi apart olmasın yine de yapılmaz yani

okuldaki yemekleri kaçırmayacaksın 2 liradan doyur karnını
  • okulun yemekhanesi yok mu oradan beslen?
  • makarnex ye.

kafan kocaman olana kadar ye hemde.
  • bende de aynı sorun var yurttayım neler yapabilirim küçük tost makineleri mantıklı geliyor aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.