Şimdi Ara

Üniversite de yemek sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: donquixote777 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ege de okuyacağım sizce yemekli yurt mu seçeyim yoksa yemeksiz mi arada 100 200 lira filan var ne dersiniz

• Duvarları kemirmeyi planlıyorsan yemeksiz tercih et kanka.Ciddiyim bunu bize niye soruyorsun para sorun olmayacaksa git yemekli seç tabi ne yemeyi planlıyorsun
  • Yemekli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki yemekli sec her gunun ayni olacak değil ya paran olmadigi disarida yiyemeyecegin gun olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

Duvarları kemirmeyi planlıyorsan yemeksiz tercih et kanka.Ciddiyim bunu bize niye soruyorsun para sorun olmayacaksa git yemekli seç tabi ne yemeyi planlıyorsun

Arkadaşlar üni de yemek ucuz oluyor fiyat açığını kapatırım diye düşünüyorum
  • gogogo. kullanıcısına yanıt
    Öğlen ve akşam üniversitede de yiyebilirsin tabi gidip gelmeye üşenmem diyorsan.

Benim yurdum da yemeksizdi (sadece sabah kahvaltısı). Okulda yemekhanede yiyorduk. Ama cumartesi pazar ya dışarıda yiyeceksin, ya yurtta kendiniz yemek yapacaksınız ya da sipariş vereceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimisbrunn

Öğlen ve akşam üniversitede de yiyebilirsin tabi gidip gelmeye üşenmem diyorsan.

Benim yurdum da yemeksizdi (sadece sabah kahvaltısı). Okulda yemekhanede yiyorduk. Ama cumartesi pazar ya dışarıda yiyeceksin, ya yurtta kendiniz yemek yapacaksınız ya da sipariş vereceksiniz.

Hocam sizin yurt ne kadardı ?
    Yurtta yemek olmaması çok zorluk yaratıyor mu hocam, yemekli avantajlı mı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burslar ve Yaş sorunu?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle yemekli yurt
    Yemek çok önemli . Yemeksiz yurda gidersen o aradaki 100-200 tlden daha fazla masrafın olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.