Akbank Konut Kredisi
Cuma günü 2.000.000 konut kredisi çektim.
Bana zorunlu olarak dask 2000 tl
konut sigortası 8000
hayat sigortası 40000 ama size şöyle bir kolaylık sağlayalım hayat sigortası 26000alalım agesa üzerinden de 14000 tl lik tutarı birikim hesabı olarak 12 ay boyunca alalım ve siz dondurun dediler.
Haftaya tapu işlemleri var. Tapu işlemlerini yaptıktan sonra dask dışında iptal etmem de bir mahsuru olmayan sigorta birikimler nelerdir? Hayat sigortasını iptal edersem çektiğim 2.89 dan krediyi farklı bir orana çekebilirler mi? Hayat, konut sigortası ve birikim hesaplarında cayma hakkımı kullanırsam bana yaptırım sağlayabilecekleri bir şey var mı? 100 e yakın sayfa imzaladım ve bu evraklar arasında hiç okuma fırsatım olmadı. Bununla alakalı bilgi almak istiyorum.
Ödüllü film adı sorusu
Film eski yapım 1990-2002 arası yapılmış bir film tahminimce, büyücülük içeriyor. Filmin ilk sahnesi ya da son sahnesi olabilir başroldeki oğlan bi kızla öpüşüyor bi göl ya bi nehirin yanında uzanarak, filmin baş sahnelerinde oğlan yasaklı bir büyü yapıyor yasaklı bir şeytanı çağırıyor.
Filmin başka bir sahnesinde ormanda kayıkla geçerken bu çağırdığı insan görünümlü bembeyaz tipte bir iblisin saldırısına uğruyor. Tek hatırlayabildiğim bunlar. Çocukluğumda yer etmiş bi film benim için anlamlı.
Filmin adını bulan, bilen kim olursa 400 tl ödüllendireceğim.
Arızanın nerede olduğunu tespit edemedim(bulana ödül) ##
2 hafta önce hp omen 30L kasa aldım.
kasanın linki :
1 haftadır ara ara 2 saniye ekran kararıp sonrasında tekrardan geliyor ve sorunun kaynağını baya araştırdım ama çözüm bulamadım çıldırmak üzereyim. Sorunun kaynağını bulan arkadaşa 100 tl para göndericem
yazdığım üniversite heyet raporu istiyor, öğrencilik için yazmıştım, tekrar başka bir bölüm yazabilir miyim ilerleyen günlerde?
Vodafone un 21 gündür arızama müdahale etmemesi..
|
Bedellik askerlik başvuru
|
Arabayı manzaraya çekebileceğimiz yerler
|
PUBG yüklenme sorunu
|
İnternet Download Manager Kapanma Sorunu
TÜRK TELEKOM HIZ PROBLEMİ
|
Meslek: XD
İlgi Alanları: Boş işler
All Hail Lelouch!
|
XD All Hail Lelouch!
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.669
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 26.488 (Bu ay: 997)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.532 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO