Arkadaşlar e devletten bedelli askerlik başvurusu yapmak istiyorum ama yapılacak yer göremedim problem nedir?
önce yoklama başvurusu sonra muayene ve sonra asal hizmet tercihi imiş. Bende bugün öğrendim sıkıntılı 🙄
quote:Orijinalden alıntı: Sweet lifesönce yoklama başvurusu sonra muayene ve sonra asal hizmet tercihi imiş. Bende bugün öğrendim sıkıntılı 🙄nasıl yani şimdi tecili mi bozdurucaz anlamadım
Hyperior kullanıcısına yanıt Hayır direkt yoklama yapıp sonra sağlık muayenesi ve Asal hizmet tercihi diye öğrendim ben.
quote:Orijinalden alıntı: Sweet lifesHayır direkt yoklama yapıp sonra sağlık muayenesi ve Asal hizmet tercihi diye öğrendim ben.yaptınız mı peki
Hyperior kullanıcısına yanıt Bugün yoklama başvurusu yaptım pazartesi günü Sağlık muayenesi olmaya gidicem işte Allah nasip ederse. sonra Hizmet tercihi.
quote:Orijinalden alıntı: Sweet lifesBugün yoklama başvurusu yaptım pazartesi günü Sağlık muayenesi olmaya gidicem işte Allah nasip ederse. sonra Hizmet tercihi.peki hocam temmuza kadar her şeyi halledersek bu sene içinde yollarlar mı askere
Hyperior kullanıcısına yanıt Tercih yapıyorsunuz sırasıyla boşluk olursa gönderirler. Ben Aralık cebini en başa koyacağım.