Şimdi Ara

Akbank Konut Kredisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cuma günü 2.000.000 konut kredisi çektim.

Bana zorunlu olarak dask 2000 tl

konut sigortası 8000

hayat sigortası 40000 ama size şöyle bir kolaylık sağlayalım hayat sigortası 26000alalım agesa üzerinden de 14000 tl lik tutarı birikim hesabı olarak 12 ay boyunca alalım ve siz dondurun dediler.

Haftaya tapu işlemleri var. Tapu işlemlerini yaptıktan sonra dask dışında iptal etmem de bir mahsuru olmayan sigorta birikimler nelerdir? Hayat sigortasını iptal edersem çektiğim 2.89 dan krediyi farklı bir orana çekebilirler mi? Hayat, konut sigortası ve birikim hesaplarında cayma hakkımı kullanırsam bana yaptırım sağlayabilecekleri bir şey var mı? 100 e yakın sayfa imzaladım ve bu evraklar arasında hiç okuma fırsatım olmadı. Bununla alakalı bilgi almak istiyorum.

• up
  • Dask primi çok yüksek geldi bana.

Onun dışındakileri iptal edebilirsiniz. Yaptırımı olmaz.

Ama şöyle söyleyeyim. Halit diye bir arkadaşım vardı. Kredi ile ev aldılar. babası trafik kazasında öldü. Hayat sigortası yaptırmamışlar. borcu ödeyemediler. Ev ellerinden gitti.

Dünya hali bu. Belki başınıza hiç bir şey gelmeyecek. Ama ya gelirse?

• Kemal kullanıcısına yanıt

hocam şöyle bir şey var.

• Faiz oranı Kredi Hayat Sigortası kullandırımları ile birlikte geçerlidir.

buna istinaden hayat sigortasını iptal edersem oranı yükseltebilirler mi yani?

• Hyperior kullanıcısına yanıt

hayat sigortası bu kadar çok çıkıyor muymuş?

bende bu hafta zıraatten 2.79dan cekıcem 1.5m benım temsılcımde dask hayat konut bes vsvs bır suru sey yaptıracak. bende ıptal ettırmek ıstıyorum boş olanları. dask konut hayat kalsın ıstıyorum hatta onuda baska ozel yerden daha ucuza yaptırılır gıbı. faız oranı degısır mı bu onemlı. net bılgısı olan yazarsa sevinırım.

• 2m kredı ıcın total ne kadar masraf cıktı? expertiz dask konut hayat ve dıger her sey

• hemsiremert5541 H kullanıcısına yanıt

40 bin sağlık sigortası bes içinde

10 bin konut sigortası

2 bin dask

13 bin ekspertiz

10 bin kredi tahsis ücreti

toplam 75 bin dosya masrafını kredi taksitleri içinde alıyorlar.

• yarın yada ertesı gun de zıraat cagırır benı 1.5m kredı ıcın ort o zaman bub kadar masraf cıkar gıbı herhalde 60-65k kadar :( çok fazla..

özel sıgorta acentelerınde daha uyguna yaptırılabılır gıbı öyle dusunuyorum.

Bes ve dıgerlerını dırekt ıptal edıp dask konut hayat ta ıptal edıp baska yerden dusunuyorum faız oranı degısıklıgı yapmadıkları surece bır sorun yok.

Siz nasıl bir yol izleyeceksınız?

bunlar 1 yıllık mı bir de ?

İnan hiç bilmiyorum. Bu işlerden iyi anlayan bir bankacıya danışmak lazım.

• Hocam sorunuzla alakasız ama müsait olduğunuzda süreç hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? İlk evim kredisi mi, faiz oranı, evin değerinin kaçı kadar kredi verdiler vb. şeklinde çok iyi ve bilgilendirici olur açıkçası. Şimdiden teşekkürler.

• hayat sigortasını da dask ı da iptal etmeyin

2.000.000 tl kredi çekmişsiniz

2.000 tl bunun 100 de 1 i

hayat sigortası benim 150.000 tl. yıllık 17000 civarı ödüyorum, onu vergiden düşebiliyosunuz, bişi olmaz inşallah ama olursa gerinizde kalanlara dünya borç bırakırsınız

yani demem odur ki 2.000.000 gibi bir rakamı kredi çekip 3000-5000 liraların peşinden koşmayın

ödeme kolaylıkları dilerim

• bilkerk B kullanıcısına yanıt

Merhaba bende yarın zıraatten 1.5m cekecegım bakalım ne kadar masraf cıkaracak. ben zaten ıptalten kastım yaptırmamak degıl. dask konut hayat sıgortası yapmayı dusunuyorum ama banka çok faza fıuat verıyor onu ıptal edıp dısarıdan ozels sıgorta sırketıyle dusunuyorum boyle bır hakkımız var degıl mı. sıfır ve ılk defa ev almısız nolcagı bellı olmaz sıgorta yapılmalı bencede

• aynı teminatlarla daha ucuza bulabiliyorsan yaptırabilirsin tabi

banka biraz nazlanabilir ama :)

• Akcura kullanıcısına yanıt

İlk evim kredisi 2.89 dan 6 milyonluk ev için başvurdum. Kredi notum 1750 kefil olan babamın 1900 lerde kredi notu.

2 milyon krediden geriye kalan 4 milyonu banka 1 hafta hesapta görmek istedi. 1 haftada tüm işlemleri hallettik.

• hemsiremert5541 H kullanıcısına yanıt

Sadece hayat sigortası 10 yıllık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.