samsung 40KU7000 EKRAN LEKE SORUNU
İyi akşamlar dilerim..tvim de 12-2 aydır özellikle film izlerken fotodaki gibi leke oluşuyor sorunun sebebi hakında bilgisi olan arkadaş var mı ?ilk foto düzenlerken ters kopyalanmış leke alt fotolardaki gibi solda ..
kripto para alım satımı için neler gerekiyor ?
Kripto para alım satımı için neler gerekiyor acaba? BTC TÜRK VE BİNANCE varmış...nasıl üye olunuyor...hangisini tavsiye edersiniz ve neden ...elimde bir miktar nakit var nasıl alım satım yapabilirim ?
PTTCELL faturasız TL yükleme ve Paket yükleme Farkı nedir ?
3 AY zor dayandığım VODAFONE macerasından sonra..(interneti bol ama yavaş...hat kaybolur kendi kendine durmadan tel aç kapa arayan ulaşamaz...burnumuzdan geldi)..
1 hattımı telekoma(faturalı)
1 hattımı pttcell faturasıza taşıdım..
pttcell faturasıza geçince internet sayfasından 30 tl (en az o idi) yükledim..internetini içindemi bu 30 tl nin yoksa ayrı paketmi yüklemek gerekiyor....
Vodafone dan Telekoma geçiş Telsiz kullanım ücreti hikayesi
Arkadaşlar 2 faturasız hattımı ,,,Çekim sorunları ve Tl yükle..paket yükle saçmalığı yüzünden..Telekoma taşıdım...Vodafone dan şöyle bir mesaj geldi..2021 yılında..devlete sizin adınıza ödenmiş olan Telsiz kullanım üçretinin. 27.......Tl lik kısmı na ilişkin borç bilgileriniz ..Karşı operatöre bildirilmiştir..Bu ne demek ...taşıdığım operatör mü alacak benden bu parayı..1 tanesi faturalı 1 tanesi faturasız nasıl tahsil edevekler acaba ...Vodafone a tövbe ettirdiler zaten...
Vodaphone faturasıza geçişte 3 ay kalma zorunluluğu ?
2 adet pttcell faturalı hattımı vodaphone faturasıza geçirmek için bayiye gittim, görevli bayan hattı taşırsam 3 ay kalmak zorundasınız dedi..
Faturasız hatta böyle bir zaruret var mı acaba ?
Türknet den Kablo net e Geçiş sorularım?
|
|
PTTCELL BEKLENEN TARİFEDEN BİMCELLE GEÇİŞ
|
SCX 4200 VE HPP 1005 USB yazıcıları kablosuz bağlama ?
|
32 inç ıps panel full hd uydulu tv tavsiyesi
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 707
İkinci El Bölümü Mesajları: 335
Konularının görüntülenme sayısı: 28.909 (Bu ay: 416)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 169 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El