2 adet pttcell faturalı hattımı vodaphone faturasıza geçirmek için bayiye gittim, görevli bayan hattı taşırsam 3 ay kalmak zorundasınız dedi.. Faturasız hatta böyle bir zaruret var mı acaba ? |
Vodaphone faturasıza geçişte 3 ay kalma zorunluluğu ?
-
-
Yok öyle birşey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok yalan, inanmayın hocam
vodaphone da internet sayfası üzerinden hat taşıma var..oradan müracaat etsem sıkıntı yaşarmıyım..bıktım şu bayii yalanlarından...
-
Sorun olmaz hocam, ama faturasız sayfasın dan yapın dikkatli olun
Sizin vodafone konusunda bilginiz var sanırım..Kafanızı ağrıtmayacak isem bir kaç soru sorsam .....
-
Buyrun hocam, özel mesaj dan da ulaşabilirsiniz
Burdan olursa başkaları da faydalanır en azından...
Benim amacım PTTCELL deki taahütümün bitmesi Firmanın mantıksız teklifleri sebebi ile
PTTCELL in turkuaz yıldız tarifesinden yararlanabilmek için(10+5 GB) 45 TL Taahhütlü yararlanmak için başka operatörden gelme şartı koyması bu sebep ile vodafone faturasıza geçip 15 -20 gün sonra tekrar PTTCELL turkuaz tarifeye geçmek istiyordum..ancak vodafone nun şöyle bir tarifesini gördüm
Tarife
Red 20
20GB, 1000DK, 250SMS
Tarife ücreti
ilk 3 ay ₺50/ay sonraki 12 ay ₺59/ayKod
Yığını:whatsapp sınırsız görüntülü konuşma dahilmiş..
yıllardır pttcell deyim genellikle memnundum..
şimdi vodafone nun bu faturalı tarifesinemi geçeyim..yoksa faturasıza geçip tekrar pttcell turkuazamı taşısam uygun olur...amacım interneti rahat kullanmak...
Daha önce vodafoneu niç kullanmadım...
-
Yalaaannnn ben gitti geri geldim yedek hattimla 1 hafta filan durdum turkcele gecis yaptim tekrar
Vodafone derim hocam, isterseniz Turkcell'ede bakabilirsiniz hocam orada da 20 GB 59 TL, ancak hediyeler ile daha bol internet kullanabilirsiniz, akıllı fatura özelliği ile de ek paket almadığınız sürece aşım yapamazsınız.
Çok teşekkür ederim cevabınız için...
-
Rica ederim hocam
3 ay kalınca prim alıyorlar sanırım
1 hafta önce Vodafone faturasıza geçtim. Peki faturasızdan faturalıya geçmek için bir bekleme süresi var mı? Bayide 30 gün dediler. Paket aldım, 28 günlükmüş. 2 gün için yeni paket mi almak zorunda kalacağım
-
31 gün sonra teklifler gelmeye başlıyor hocam, yani 1 ay sonra doğrudur.
Hayır hocam çark tan gelenler ile idare edersiniz, kabul edebilirsiniz.
Bayideki elemanların çakallığı
Hemen her operatör bayisi de aynı yalanı söyler
Bilgisiz halkı kandırıyorlar.
Bilenler kanmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Banada 6 ay demişti siz iyisiniz kulak asmayın böyle bir olay yok tamam deyin gecin sadece
Müşteri hizmetlerini arayıp batıyı şikayet edebilirsiniz. Yalan söylüyorlar. Faturasız hatta abi neyi bağlayan şey ne de 3 aya başka hatta tasiyamayacaksin. Bana da aynı yalanı söyledi. Hiim öyle mi neyse dediğiniz gibi olsun dedim. Hattı tasittim. Hat açıldıktan 1 saat sonra turkcelle döndüm.
Siz insaflı davranmislar bize 6 ay tasiyamazsiniz dediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yeni numaram mesajı örnekleri
- yeni hat fiyatları 2024
- 90 gün dolmadan hat taşıma cezası 2024
- 90 gün dolmadan hat taşıma cezası
- youtube kısıtlı mod kapanmıyor
- kapanan hat nasıl açılır
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- gizli numaradan arama
- ağda kayıtlı değil ne demek
- vodafone redbox
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X