Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Vodafone faturalı hat aldım ilk 1 yıl boyunca faturama 5tl ekstra vergi gelecegi söylendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar vodafondan faturalı hat aldım fakat aldıktan sonra 60 lira vergi alınıcağı söylendi. Benim sorum şu acaba bundan nasıl muaf olumabilir burda bileniniz veya bir bilgisi olan varmı? Acaba faturasıza çevirsem muaf olurmuyum veya başka bir GSM e geçsem nasıl olur çünkü bundan ciddi anlamda rahatsız olmuş durumdayım. Türkcell faturasız hattımı vodafon faturalıya geçirdiğimde vergi almamışlardı. Direk vodafon alanlara haksızlık değilmi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celestialbeing -- 11 Aralık 2011; 23:03:18 >

• Şu dakikadan sonra muaf olamazsınız o hatla.

Olayın vodafone ile alakası yok, şöyle açıklayalım yeni faturalı hat alıyorsanız bu vergiden kaçarınız yok 3 operatörde alır ve devlete öder.Eğer elinizde mevcut faturasız hattınız varsa onu faturalıya geçerseniz sadece aylık 1.1 tl telsiz kullanım ücreti gelir okadar.

Diğer 2 vergi sadece hat açılışında alınıyor o yüzden yeni hat aldığınızda daha fazla aylık tutar yansıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 11 Aralık 2011; 23:21:45 >
  • Peki kapattırsak ne olur? Yinede komple 60 lirayı alırlarmı?
  • bende VDF 945 alırken , fat. aldığımda 60 tl benden de aldılar ( 12x5 )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

bende VDF 945 alırken , fat. aldığımda 60 tl benden de aldılar ( 12x5 )

Bunun bir yolu yokmu mesela hat açıldıktan 1 ay sonra başka GSM e gecsek alırlarmı tamamını bu 60 liranın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defyx

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

bende VDF 945 alırken , fat. aldığımda 60 tl benden de aldılar ( 12x5 )

Bunun bir yolu yokmu mesela hat açıldıktan 1 ay sonra başka GSM e gecsek alırlarmı tamamını bu 60 liranın ?

Bu parayı ne yaparsanız yapın ödeyeceksiniz.Bu operatörlerle alakalı bir durumda değil devlet koyuyor bu vergiyi.1 ay sonra değil bir gün sonra bile taşısanız ayıldığınız operatörden gelen son faturaya verginin taamı yansıtılır.
  • Verginin kralını ödüyoruz. Devletimiz sağolsun. Dünyada bizim kadar çok vergi ödeyen 1 kişi olduğunu sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FAturasız hat al bu hazırkart olanlardan sonra faturalıya taşırsın.
  • faturasız hat alsaydınız 28 lira olacaktı. sonra hattınızı faturalıya çevircektiniz. 1.1 Tl telsiz vergisi ödeyecektiniz..

vergiden yarı yarıya yırtmış olacaktınız. ama olan olmuş artık..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.