04/12/2024 2.79 Ziraat Konut Kredisi Çektim
bugün bankaya gidip krediyi çektim arkadaslar. suan hesapta blokelı evraklar tapuya gıttı tapu mesaj attı ınsallah yarın devir işlemleri olacak.
İlk başta buradan çok okudugum baktıgım dırekt zorla her seyı yapıyorlar. en sonunda ıstemem yan cebıme koy der gıbı ıstemıyorsanız kullanmayabılırsınız vs ya gırıyorlar.
1.4m kredi için başvurdum
ben maas musterısıydım bankkart vardı. bes de var gozukuyor dedı (aslında yok).
1300 dask , 7200 esya sıgortası , 1700 aılem guvende sıgortası , 4900 konut sıgortası , 7800 hayat sıgortası (1 yıllık, normalde 7 yıl tamamına pesın alacaktı hep oyle yapıyoruz dedı nakıt olmadıgını taksıtle olsun dıye dırettım boyle yaptı yoksa 60k a yakın bır sey kesecektı dırekt) , 7000 kredı tahsıs ucretı , 11k ekspertız . total 42k cıvarı bır sey cekıldı.
Esya sıgortası ve aıem guvende ıptal etmek ıstıyorum. cogu yerde sozlesmedede yazıyor 14 gun ıcınde ıade ıptal olabılır diye. Bir sorun teskıl etmez umarım. bu senede dask hayat konut kalsın ellemıyorum seneye başka acenteden daha uyguna yapılacagını dusunuyorum.
Sigorta iptalleri için en basıt kısa yol nasıl ızleyebılırım? yakın zamanda yapanlar varsa yazabılır mı?
ve sorusu olan burdanda ozeldende yazabılır. bende çok arastırdım oncesınde
Yarın sabah gidip krediyi çekeceğim bugün aradılar coğu arkadas bir çok sigorta yaptıklarını yazmış. 5-6 adet. ziraat bankası sıtesınde tuketıcı urun paketınde konut kredısı ıcın bu cumle var
''Konut Kredisi için; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; BES, AZG, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası ürünlerinden en az dört tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.''
Ben maaş müşterisiyim zaten. Bankkart var. KMH açsın durur. oto talımat verım eyv. ozaman bir de DASK yaptırsam sadece yeterlı degıl mı bu cumleye gore? yarın bunu öne sürebilir miyim?
Ziraat Bankası Konut Kredisi 2.79
Yarın sabah gidip krediyi çekeceğim bugün aradılar coğu arkadas bir çok sigorta yaptıklarını yazmış. 5-6 adet. ziraat bankası sıtesınde tuketıcı urun paketınde konut kredısı ıcın bu cumle var
''Konut Kredisi için; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; BES, AZG, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası ürünlerinden en az dört tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.''
Ben maaş müşterisiyim zaten. Bankkart var. KMH açsın durur. oto talımat verım eyv. ozaman bir de DASK yaptırsam sadece yeterlı degıl mı bu cumleye gore? yarın bunu öne sürebilir miyim?
Bu hafta 2.79dan zıraatten konut kredisi cekeceğim inşallah. kredı oncesındede temsılcı zorunlu kesıntıler olacak dıyıp zaten onceden bir geçti. dask konut hayat bes azg esyam guvende vb her seyı yapacak gıbı duruyor. hemen akabinde burada okuduklarımdan iptal edilebildiği ve iadeler alındıgı. bes azg vs bos gelıyor. DASK konut hayat bu 3 sıgortayı yaptırırım dıye dusunuyorum. bankada fıyat ucuk olur gıbı. sonrasında hangı acente hangı fıyatlardan teklıf aldınız yaptınız yenı yapanlar varsa yazarsa sevınırım.
Öncelikle merhaba arkadaşlar heyecanımı maruz görün lütfen. Yeni nisanliyim ikimizde devlet memuruyuz. Geçen hafta ziraatten 2.89 konut kredisi başvurduk 1.4m onaylandı. Cuma expertiz eve gitti. Başvuruyu ben yaptım kredi benim adıma oldu. Ortak yok dedi ziraat. Aksi bir durum olmazsa haftaya tüm işlemler hallolup tapu üzerime geçecek yine sadece benim adıma. Ama bu süreçte aylık ödemeleri biz nişanlımla ortak ödeyeceğiz ve 3-4 ay sonra eve gecebilcez düğün vs de ozaman. Özet ve net şekilde.
Haftaya tapuyu ben üzerime aldıktan sonra. Kredili ve ipotekli olmus oluyor ya bu ev. Bu evin tapusunu yuzde50 nişanlıma devredebilir miyim? (Çünkü aylık ödemeleri de beraber yapacağız). Öncesinde nikah vs işleri geçti uzaktalar çünkü malesef.
Devir , satış , bağış nasıl olursa. Karşılığında büyük bir meblağ bedel ödemeden böyle bir işlem mümkün mü ipotekli ev üzerinde? (Tapu masrafları çıkabilir sorun yok) net bilgisi olan yazarsa çok sevinirim teşekkürler
3 MART MANİSA ALAŞEHİR
ulş.per.okl. ve eğt.mrk.eğt.a. 2'nci ulş.er eğt.tb./alaşehir/manisa
3mart 1.grup yavaştan toplanalım. önceden gidenler varsa genel özet geçerseler seviniriz.
2022 bedelli
2022 için bedelliye başvurdum oncellikli aylar (Mart Nisan Mayıs) hangisi gelir sizce. bir de bedelli askerlik yapılan iller nereler? her yıl değişiyor mu sabit mi?
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 69
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.192 (Bu ay: 1.024)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları