Öncelikle merhaba arkadaşlar heyecanımı maruz görün lütfen. Yeni nisanliyim ikimizde devlet memuruyuz. Geçen hafta ziraatten 2.89 konut kredisi başvurduk 1.4m onaylandı. Cuma expertiz eve gitti. Başvuruyu ben yaptım kredi benim adıma oldu. Ortak yok dedi ziraat. Aksi bir durum olmazsa haftaya tüm işlemler hallolup tapu üzerime geçecek yine sadece benim adıma. Ama bu süreçte aylık ödemeleri biz nişanlımla ortak ödeyeceğiz ve 3-4 ay sonra eve gecebilcez düğün vs de ozaman. Özet ve net şekilde. Haftaya tapuyu ben üzerime aldıktan sonra. Kredili ve ipotekli olmus oluyor ya bu ev. Bu evin tapusunu yuzde50 nişanlıma devredebilir miyim? (Çünkü aylık ödemeleri de beraber yapacağız). Öncesinde nikah vs işleri geçti uzaktalar çünkü malesef. Devir , satış , bağış nasıl olursa. Karşılığında büyük bir meblağ bedel ödemeden böyle bir işlem mümkün mü ipotekli ev üzerinde? (Tapu masrafları çıkabilir sorun yok) net bilgisi olan yazarsa çok sevinirim teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim