bugün bankaya gidip krediyi çektim arkadaslar. suan hesapta blokelı evraklar tapuya gıttı tapu mesaj attı ınsallah yarın devir işlemleri olacak. İlk başta buradan çok okudugum baktıgım dırekt zorla her seyı yapıyorlar. en sonunda ıstemem yan cebıme koy der gıbı ıstemıyorsanız kullanmayabılırsınız vs ya gırıyorlar. 1.4m kredi için başvurdum ben maas musterısıydım bankkart vardı. bes de var gozukuyor dedı (aslında yok). 1300 dask , 7200 esya sıgortası , 1700 aılem guvende sıgortası , 4900 konut sıgortası , 7800 hayat sıgortası (1 yıllık, normalde 7 yıl tamamına pesın alacaktı hep oyle yapıyoruz dedı nakıt olmadıgını taksıtle olsun dıye dırettım boyle yaptı yoksa 60k a yakın bır sey kesecektı dırekt) , 7000 kredı tahsıs ucretı , 11k ekspertız . total 42k cıvarı bır sey cekıldı. Esya sıgortası ve aıem guvende ıptal etmek ıstıyorum. cogu yerde sozlesmedede yazıyor 14 gun ıcınde ıade ıptal olabılır diye. Bir sorun teskıl etmez umarım. bu senede dask hayat konut kalsın ellemıyorum seneye başka acenteden daha uyguna yapılacagını dusunuyorum. Sigorta iptalleri için en basıt kısa yol nasıl ızleyebılırım? yakın zamanda yapanlar varsa yazabılır mı? ve sorusu olan burdanda ozeldende yazabılır. bende çok arastırdım oncesınde |
Bildirim