Arkadaşlar merhaba
45 cm derinliğinde bir çamaşır makinem var, üzerine 60 cm derinlğinde kurutma makinesi koymak istiyorum
Servislere sorduğumda bazısı olur bazısı olmaz bazısı riskli olur d,yor
Aparatlar varmış bu için
kullanan tecrübesi olan var mıdır?
100.000 TL ihtiyaç kredisi
100.000 TL ihtiyaç kredisi araştırıyorum 24 ay vadede
Hangikredi vs de her ne kadar 3,5 gibi oranlar çıksa da bankanın sitesine girdiğinizde 4 ün altında pek oran bulmak mümkün olmuyor
Kredi notum oldukça yüksek (1800+)
Yakın zamanda ihtiyaç kredisi kullananlardan bilgi alabilirmiyim
kkm den dönecek paraya istinaden kredi
Arkadaşlar merhaba
22 eylülde kkm den dönecek bir miktar param var biraz yüklü bir tutar halk bankasından
konut alacağım şu an bir kredi bağladım gibi ama krediyi o tarihe kadar tutturmak biraz zor olabilir gibi
tahmini eylül ortasına kadar krediyi tutabilecceğim, 21 indeki ppk dan ikinci faiz arttırımını yemek istemiyorum
eylül ortası gibi kkm den gelecek paraya istinaden 5-10 gün vadeli kredi istesem olabilir mi böyle bir şey?
Bilgisi olan varsa sevinirim
konut kredisi hakkında
arkadaşlar merhaba
yaklaşık 1.5 milyonluk bir konut kredisi ihtiyacım var. 5m civarında bir ev almayı düşünüyorum 3.5 civarında bir peşinatım olacak
bu 1.5 milyonu kamu bankalarından (ziraat-vakıf-halk) çekmek istiyorum ama bu bankalar en fazla 250.000 tl veriyor
sormak istediğim şu bu bankaların her birinden 250.000 çekebilmek mümkün mü? yani toplamda 250.000*3=750.000 i yaklaşık 1.39 dan almış olacağım. geri kalan 750.000 i de özel bankalardan almayı düşünüyorum böylece kredi maliyetini düşürmek istiyorum
Bilgisi olan var mıdır?
Playstation5 Kapanma sorunu
Arkadaşlar merhaba
Diskli versiyon ps5 im var
Oyun oynarken bazen seslerde kesilme/bozulma oluyor. 1-2 dakika sonra da cihaz kendini kapatıyor. Tekrar açtığımda sorunsuz çalışmaya devam ediyor
Geçen sefer yine yaptı(toplamda 4. oldu) ve CE-108262-9 (sistem yazılımında bir hata oluştu) hatasını verdi.
Müşteri hizmetlerini aradığımda (bu arada çok kötü müşteri hizmetleri web sitesinde yazan yazılım güncellemesi yapın dışında bi yardımları olmadı) çok da yardımcı olamadılar
Sistem yazılımım son güncel halinde, cihaz garantili
Ne yapmamı önerirsiniz?
kapıdaki sürtme izleri
samsung 40b656 fan/motor benzeri ses
|
voice control u kapatmak
|
|
Uydunet kablosunu (RG11) RJ45 girişe bağlamak
|
Meslek: Makine Mühendisi
Son Giriş: 26 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 897
İkinci El Bölümü Mesajları: 117
Konularının görüntülenme sayısı: 18.320 (Bu ay: 370)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 125 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun